Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shale_on

Związki mężczyzn z młodszymi kobietami

Polecane posty

Gość lhooq
miedzy mną a moim partnerem jest dokładnie 10lat róznicy. jestesmy ze soba prawie 2 lata, nadal za soba szalejemy i nie zapowiada sie na zmiany :) nie martw sie na zapas! jesli ją kochasz i ona kocha Ciebie to nic innego sie nie liczy :) powodzenia!

Gość kasiiiiuuunia
nie wiem na tym zdjeciu wyglada dosc dziecinnie ale w sumie to dobrze bedzie duzej mloda :D

wg mnie ma nieco hmm "pospolite" rysy twarzy... no w każdym bądź razie nie mój typ... ale co kto lubi :)

shale nie przejmuj się... najważniejsze że tobie się podoba i jest wam razem dobrze! Mnie też tu prześladują za mojego faceta... nie z powodu wieki a koloru skóry...

Mi się podoba innym nie musi :) nie napisalem na poczatku że oboje chcielibysmy chwalic się soba? I tak nas nikt tu nie zna, jestem pewien :)

Shale!!! to sie chwalcie, wychodźcie i róbcie wszystko do woli! Srać na innych, za was życia nie przeżyją! :)

Nie przejmuje się tekstami zlosliwcow na zadnym forum :) Ginger wiesz, miara meskosci niektorych facetow jest to ile przeklenstw w zdaniu uzyja :)

Gość sulimasa
Shale_on śliczny pyszczek masz:) u mnie jest 9lat różnicy, jesteśmy razem 7 lat. Na początku wiejskie plotkary patrzyły na nas krzywym okiem, co w sumie nie dziwi mnie bardzo bo miałam 15 lat:P ale miałam to gdzieś i nie ukrywaliśmy się. To nasze życie a inni muszą do tego przywyknąć-jak komuś się nie podoba to niech nie patrzy. A poza tym wiek to tylko liczby. Długiego związku Wam życzę!

Gość qwfemfekj
Jak dobrze się znacie i czemu właśnie ona tak na Ciebie działa? Jesteś pewny, mowisz , że to mlody związek?

a mi tam się oboje podobacie ;-) dziewczyna bardzo ladna i sympatyczna z wyglądu, nie sluchaj opinii innych, najważniejsze żebyście wy się dobrze czuli a rożnica 10 lat to nie jest aż tak dużo, rodzice zawsze maja jakieś "ale" jak zobaczą, że jest z toba szczęśliwa to w końcu będa musieli cie zaakceptować zresztą, przecież nie musicie z nimi mieszkać ;-) będzie dobrze

Jest inna niż dziewczyny ktoe znam. Wiekszosc z nich to puste, myslace o ubraniacxh, kosmetykach i tym podobnych rzeczach laski. Ona jest inna, nie szaleje za moda, ma inne spojrzenie na swiat. Zakochalem się, pociaga mnie i jest dla mnie naprawdę wyjatkowa. Znamy się jakies 7 lat, moze 6, a jestesmy że soba pol roku.

Nie zamierzamy mieszkac z jej rodzicami :D mam miekanie, dobra prace i wielka nadzieje że jej rodzice uznaja to za plus :) a nie że ona leci na kase.

moj maz jest 15 lat starszy,jest ok.problemu z akceptacja nie bylo.zreszta jego wszyscy lubia.a zdanie "no bo jak mozna go nie lubic" juz czesto slyszalam:) 10 lat to nie az tak duzo:)

Gość qwfemfekj
To tylko rodziców przekonaj i już... Nieźle sie uchowałeś, w tym wieku bez zadnych zobowiązań, to teraz mozesz miec wolną, bezdzietną młódkę.

Gość do Ewelina
paszurek pewnie jest dziany a kolo biedny, bo podniecac takie cos ze stopki to nie moze , no po pijaku najwyzej :P

Cieple kluchy bo co? Nie przeklinam, jestem kulturalny i poprawnie pisze? Dla innych mogę być kimkolwiek, wazne że sam wiem kim jestem :)

Gość EwelinaEwa bo te z forum to
wola takich chamow jak Kamecha -Jarek84, prawiczek Darker, czy mitoman Egoist31 albo inne durnie:D:D:D

Gość qwfemfekj
pracujecie razem ?

Gość EwelinaEwa bo te z forum to
racja :D:D:D:DKamecha czy tamci chciaz nie leca na maszkarony:D:D:D

Gość m2222222222222222222222222
super jestes :(, nic mnie nie zaskoczy

Gość oczywiśście
Wiek nie ma znaczenie,jeżeli oboje jesteście dorośli.Znam związki z dużą różnicą w jedną i drugą stronę/kobieta młodsza lub starsza/.Wszystko zależy od waszych charakterów i zainteresowań,podobnie jak w zwiazkach równolatków

Oboje jestesmy dorosli, wiemy czego chcemy. Ja jestem już dawno niezależny finansowo, moi rodzice nie żyją, więc nie ma nikogo kto mógłby być nam przeciwny z mojej rodziny. Wszystkie osoby tutaj, piszące że ona jest brzydka a ja pewnie biedny zwyczajnie mnie śmieszą :)