Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shale_on

Związki mężczyzn z młodszymi kobietami

Polecane posty

Miedzy mna a moim mezem jest 7 lat roznicy. Teraz niby nic ale kiedy mialam 16 to to mialo znaczenie. Ludzie patrzyli na to z przymrozeniem oka. Kazdy traktowal nasz zwiazek jako kaprys i wybryk... i tak juz to trwa 17 lat, wiec jak widac nic trudnego

Możecie sobie darować takie uwagi, to moja kobieta a nie wasza, więc z czym macie problem? ;) Wy się z nią spotykacie czy ja?

Gość teoreciarz
Nie ma czegoś takiego jak ZWIĄZKI MĘŻCZYZN Z MŁODSZYMI KOBIETAMI, są tylko ZWIĄZKI MĘŻCZYZN Z KOBIETAMI, zapewne pomyliło ci się ze ZWIĄZKAMI KOBIET Z MŁODSZYMI MĘŻCZYZNAMI :):):)

Gość Miedzy nami
Jest 27 lat roznicy jestesmy razem od roku znamy sie ponad cztery i od zawsze bylismy dla siebie atrakcyjni ale przez ta roznice wieku trzeba bylo troche czasu by zostac para.

"Miedzy nami" no proszę, to chyba dowód na to, że jak się naprawdę kogoś kocha to wiek nie ma absolutnie znaczenia :) I swobodnie można przezwyciężyć wszystkie przeszkody :)

Gość I ja dopiszę..........
Również spotykałam się z facetem 14 lat nie przytrafiło się nam nic nieprzyjemnego(żeby ktoś skomentował tę znajomość. Ale np będąc na imprezie kobiety w jego wieku patrzyły na mnie dziwnie;D Natomiast moi rówieśnicy patrzyli spode łba na mojego partnera....;D Ale jesli ludzie się kochają nie ma żadnych przeszkód i nie warto przejmować się opinią innych.

miało być z facetem 14 lat STARSZYM oczywiscie;)

"I ja dopiszę" Dokładnie jest tak jak mówisz :) Kiedy byliśmy na imprezach pracowniczych to nikt na nas krzywo nie patrzał, bo nikt nie wie o naszym związku :) Ale kiedy byliśmy w innym mieście na weselu mojego znajomego to widziałem dziwne spojrzenia, ale osób starszych...

u mnie zwlaszcza kolezanki meza, jeszcze wtedy chlopaka skutecznie odradzaly mu zwiazek z takim szczylem

W naszym wypadku są dwie osoby, które o nas wiedzą i mówią, że na dłuższą metę to nie wypali. Co prawda jesteśmy ze sobą dopiero pół roku, czyli planów typu ślub, dzieci itp nie mamy, ale już słyszałem właśnie negatywne opinie.

Coralic- odradzały mu tylko i wyłączie z zazdrości;) Mojemu nikt nic nie radził ale widziałam jak patrzą na mnie kobiety w jego wieku. Pewnie z nutka zazdrosci ,że on woli miec duzo młodszą partnerkę....

nie zaprzecze ze mnie rowniez odradzano ten zwiazek. ciesze sie ze zadne z nas nie poszlo za glosem znajomych bo dzis nie bylibysmy razem. teraz z perspektywy czasu widze, ze czesc z nich miala nieszczesliwe malzenstwo i probowala postawic nas w podobnej sytuacji, czesc byla zazdrosna, a byly i takie ktore mialy chrapke na mojego faceta a tu sie pojawila jakas dziewuszka.

Nie uważam, że wyglądam jak model. Poza tym ona nie jest brzydulą. Oceniacie ją na podstawie zdjęcia zrobionego dla śmiechu, gdzie specjalnie zrobiła głupią minę "chinki".

i ja odpisze... chyba faktycznie tak bylo. w momencie kiedy sie wydalo ze jestesmy razem, nagle zrobil sie wir i pojawilo sie mase starych przyjaciolek, ktore wczesniej nie dawaly znaku zycia.... a teraz ani po nich widu ani slychu

Hmm, w zasadzie koło mnie też zaczęły się kręcić dwie rówieśniczki, ale one chyba nie wiedzą, że kogoś mam...

Shale_on- nie przejmuj się tak bardzo opinią innych .Powiem ci tak ja z moim spotykałam się półtora roku. Potem się rozstalismy (z powaznych ) powodów. Ale on zdecydował ,że będzie walczył o nas. Pierwszy raz gdy wrcił znajomi mówili mi ,że on chce mnie wykorzystać itp. Odsunęłam się. Znowu próbował i znowu....I tak nie daje za wygraną już 5 mcy bardzo się stara, a ogólnie juz prawie od 3 lat;) Ja też słuchałam rad wielu zyczliwych osób...ale juz wiem ,że najwazniejsze to słuchać głosu serca:)i warto dac sobie szansę!

Gość EwelinaEwa.
Autor jak już mówiłam to jakiś frustrat :D Nawet prawiczek bez wiary zauważył brzydotę tylko nie autor ciepłe kluchy :O To kobieta założyła ten temat.

EwelinaEwa nie będę Ci udowadniał, że jestem mężczyzną, bo nie przywykłem tłumaczyć się osobom z niskim ilorazem inteligencji. Dla Ciebie mogę być nawet sfinksem, wisi mi to :D

Gość EwelinaEwa.
EwelinaEwa bo te z forum to dokładnie tak, te nicki które podałeś już lepsi są od tej cioty.

Gość EwelinaEwa.
Dla mnie jesteś forumową ciotą. Ale wmawiaj sobie dalej swoją miałką męskość cipko. 🖐️

Coralick tak myślisz? ;) może i wiedzą, ale jakoś się nie przejmuję :) Przez tyle lat żadna z nich się nie zainteresowała, a nagle sobie o mnie przypomniały, jaki to fajny kolega ze mnie był.

Wolisz facetów którzy Cię poniżają, hmm, Twoja sprawa jakie masz fetysze. Na całe szczęście Cię nie znam i nie mam zamiaru być taką "Gwiazdą forum" jak Ty, ale za to nie mieć życia poza komputerem :) Możesz sobie na mnie wylać swoje żale i złości, powodzenia :)

Gość ofermator
ta laska:O worek na łeb i zasuwać od tylca mogę zrozumieć ze gosciowi podoba się to,że nie wygląda jak galerianka no ale kurwa bez przesady-żeby laska się uczesać i chociaż delikatnie umalować nie umiała/nie chciała?! Zaniedbanie konkretne! Jedyny plus taki,że go nie zdradzi i nie zostawi nawet gdyby on bzykał na prawo i lewo. A coś w tym jest bo sam autor napisał, że boi się plotek na swój temat:D sporo ma za uszami heeh

Gość teoreciarz
EWOEWELINO Beauty is in the eye of the beholder - Piękno leży w oku patrzącego. A że udają wszyscy, być może, ale nie zmienia to niczego w prawdach mego autorstwa albo tych, które za swoje uważam...

Ofermator mógłbym wrzucić tu jej inne zdjęcie i udowodnić, że jest zadbana, ale na czyjeś widzimisie i głupie rozumowanie nie zrobię tego. Jest moją kobietą, tylko moją, nie jest waszą znajomą, rodziną, więc nie wiem po co taka gorączka w was i powtarzanie, że jest brzydka. Nie podoba się to nie musicie na nią patrzeć, bo po co, skoro waszym zdaniem nie spełnia waszych standardów?

najbardziej nam smakuje to co ucieka :D:D:D a do wszystkich zazdrosnikow... ludzie wiosna idzie, zrobcie cos dla siebie, pozytecznego, poznajcie koos, zakochajcie sie... moze to hamstwo was ujdzie :D:D