Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidaa

pomocy prawnika potrzebuje????????????? albo kogo kto sie zna na prawie?

Polecane posty

dostalem anonimowego sms ze moja znajoma z ktora obecnie wpolpracuje ma dosc nieciekawa przeszlosc, matka leczona w psychiatryku, ojciec byl w wiezieniu potem gwalcil wlasne dzieci czyli ją tez, przekaz sms byl taki zebym uwazal na nią bo moge miec przez nią problemy w pracy, moje pytnie to czy anonim od tej osoby moze byc dowodem na kare ze strony prawa, policji ze takie info dostalem od anonima.?

Gość a taki sobie kafetrjusz
znowu ty??naucz sie pisac po polsku

Gość do kur...wy nędzy
o co ci biega? jestes pół-analfabetą?

Gość ale wytłumacz nam
a karą za co niby? :o

Gość matyjjjjka
że anonima dostałeś takiego drogą smsową może być dowodem w sprawi. Zawsze muszą udowodnic co nie w każdym przypadku jest konieczne, ale i tak zadziała na twoją korzyść. Zwróć się najlepiej do sił detektywistycznych, bo oni mają niezbędna narzędzia do wykrywania sprawców przemocy w rodzinie, co jest karalne w razie udowodnienia poszkodowania.

Gość ja uważam, że w tym
przypadku należy chuchnąć na zimne i pracownicę wybadać w celu sprawdzenia, czy nie nosi znamion przestępczej drogi w okresie dziecięctwa lub też, co za tym idzie, w okresie nastoletniości. Byłoby wskazane skontaktować się z kancelarią adwokckę i odbyć szkolenie wspólnie z całą załogą.

Gość mili vnilili
Katastrofalne zdjęcia ostatnio nadchodzą z tamtych rejonów. Może dlatego twój problem się nasila, ale miejmy nadzieję, że ceny cukru spadną.

ten sms to z neta? czy z komy dostalaś? masz nr? to zadzwoń a najlepiej poproś kogoś niech zadzwoni: - "dzień dobry, dzwonię w związku ze spisem powszechnym i mam do pani/pana kilka pytań. Czy zechciałby pan poświęcić mi kilka chwil?" najlepiej jakaś kolezankę z miłym głosem.

Myślę, że faktycznie to anonim. Poproś może kogoś, żeby oddzwonił w twoim imieniu jako anonim. Będzie dobrze.