Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia11111

dieta dla wytrwałych 14kg w 14 tyg, opracowana przez dietetyczkę

Polecane posty

Gość agusia11111

Zapraszam wszystkich do wspólnego odchudzania.Dieta opracowana przez dietetyczkę bez efektu jojo. Start wtorek po świętach.

Gość frtyuj
to dawaj ta diete

Gość agusia11111
dietę jutro prześle na maila :D Póki co szukam zainteresowanych do wspólnej 14 tygodniowej podróży do zgrabnej sylwetki:P O diecie powiem tyle, że w I tyg.jemy chude twarogi + jogurty O%, warzywa( nie wszystkie), pijemy dużo wody w kolejnych tyg. dodawane są kolejne produkty.

Gość a co ja mam powoedziec
ja tez chce

Gość agusia11111
chcę też lojalnie uprzedzić, że dieta nie jest dla osób po przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość agusia11111
w takim razie jesteśmy trzy:D Dziewczyny podajcie maile prześle dietę na maila :) a jesteście wytrwałe w postanowieniach?? Na tej diecie chudnie się 1 kg. tygodniowo :) i każdy utracony kg.jest sukcesem:P Czy jest jeszcze ktoś chętny ??

Gość agusia11111
Uhm biegunka, kilka śliwek mleka szklunka Uhm biegunka, to najżadszo z wszytkich? moich kup

Gość agusia11111
to biegunki i stopy to ktoś sobie robi jaja... tylko nie rozumiem zupełnie po co????

Gość agusia11111
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów

Gość oolik
uleg_ania@o2.pl po prosze diete

Gość julka kulka
julia70@spoko.pl przeanalizuje jadłospis i się dołączę :-)

Gość sklep taneczny
i ja poprosze o dietke poprostuja8@o2.pl

Gość agatka0505
ja tez chętnie sie przyłączę, mam do zrzucenia co nieco, poproszę o dietkę na agatka0505@interia.eu

14 kg w 14 dni?? gratuluję odwagi każdemu, kto się tego podejmie. I w życiu nie uwierzę, że wykwalifikowana dietetyczka ułożyła coś takiego. Jedyne co stracicie to wodę z organizmu i zdrowie. A poźniej jo jo gwarantowane

Gość w 14 tygodni jak juz cos
:)

Gość Kanaiaaa
Też przeczytałam najpierw 14kg w 14 dni i się ucieszyłam że siostrze podrzucę :) Ja schudłam 9kg w ciągu 3 tygodni na diecie od mojej dietetyczki, potem 7 w ciągu kolejnych 3, teraz po kolejnych 2 tygodniach spadło 3 kilo i w sumie teraz będę mieć dietę stabilizacyjną więc 14kg w 14 tygodni to średni wynik, a po diecie od mojej pani dietetyk nikt jojo nie miał

Gość gość
Witajcie :) Chętnie się do Was wszystkich przyłącze, lekkie opóźnienie będę miała, ale co tam:) 2 dni nie robią różnicy. A więc poprosze o dietę na maila: kari99@o2.pl

Gość gość
Witam. Choć jesteście juz jakiś czas na diecie to i tak poproszę dziubek_80@go2.pl Moze uda mi się zgubić choć trochę po ciążach- fajnie bylo by sie znow poczuć zdrowo i lekko

Gość gość
Zdecydowanie polecam Pyszną Dietę jest zdecydowanie lepszym i wygodniejszym wyjściem :)

Gość gość
witam. dzisiaj zauważyłam twój wpis agusia!!! proszę o przesłanie diety , chcę do was dołaczyć - goska400@vp.pl

Nie obiecuj ile kto schudnie, bo nie znasz wagi, wzrostu, tempa przemiany materii ani ilości przeprowadzonych diet.

Gość gosiusia
Witam. Poczytałam trochę o tej diecie i chciałabym spróbować.Prześlesz mi na maila??? Z góry dziekuje:))

Gość gość
topik nie aktualny. nie ma nikogo i ktos ci diete wysle?