Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śrubokręt

wstydzę się jej

Polecane posty

Gość klaudia kardinale
UWAZAJ BO ZŁAPIE CIEBIE NA DZIECKO JAK SIE ZABEZPIECZACIE? CZESTO KOBIETY ŁAPIA NA DZIECKO BY BYŁ SLUB, ZARECZYNY UWAZAJ UWAZAJ

ale tu nawet nie aż tak chodzi o to ciało. On opisał jakąś tam syt. dot. imprezy, chciała ubrać coś w czym chodzi po domu, na co dzień, pewnie sprząta, gotuje. Przecież każda kobieta oglądająca się w lustrze nie ubierze dresu i rozciągniętego podkoszulka nawet z Adidasa na imprezę. Chyba, że jest jej to obojętne jak wygląda i na tym cały psikus polega;-)

PRZYKRE TO JEST ,ŻE - nie bulwersuj się :D wiadomo że ciało sie zmienia ale nie należy się zapuszczać to nie chodzi o wiek dziewczyna jest młoda , ma 24 lata to powinna uprawiać sporty,jeździć na rolkach, rowerze itp zapuściła się - ale to jej sprawa , nie wnikam są kobiety starsze które rewelacyjnie wyglądają, mają wysportowane ciało , elegancko się ubierają,piękne włosy itp jak ja miałam 24 lata to nie miałam czasu na objadanie się - uczyłam się,pracowałam i pracowałam oraz chodziłam na fitness więc usprawiedliwianie że ciało sie zmienia i to normalne jest trochę przesadzone :D

Gość gniadoszka sniada
dokladnie uwazaj! najlepiej powiedz jej wprost ze to koniec albo ze od dzis sie odchudzacie. idzcie na rower, ty wyrobisz sobie miesnie a spaslaczek schudnie.badz stanowczy i powiedz ze nie podoba ci sie z wygladu. niektore potrzebuja kopa a potem wsparcia przez caly czas odchudzania. jezeli widzi ze ty jesz wszystko to ona tez bedzie chciala. mozesz dojadac jak nie bedzie widziala :P

Gość sssssssssssssssssss
to w takim razie nie rozumiem czemu sie z nią kochasz skoro nie masz z tego przyjemnosci..???

najlepiej sie rozstac, po co sie meczyc szkoda Twojego czasu i jej zerwij z nia jak najszybciej, bo ten zwiazek i tak juz jest spalony

Także uważam, że najlepszym wyjściem byłoby rozstanie. Kobieta, która tyje 15 kg (nie, nie jest to mało) i nie szuka przyczyny, nie chce schudnąć ma ze sobą problemy (mozliwe że potrzebna byłaby terapia) Wszystko autorze zależy od Ciebie, walczyć można, ale czy jest sens, skoro już nic do niej nie czujesz? Jeśli widzimy same wady w partnerze, trzeba odejsc - oboje na tym skorzystacie (ona zrozumie to za jakiś czas, ale takze)

Gość śrubokręcie drogi
moim zdaniem powinieneś się z tego wypisać póki czas, jesteś młody i całe życie przed Tobą, przed nią też. Nie jesteście małżeństwem, nie łącza Was żadne finansowe zobowiązania typu kredyt, nie macie dzieci. Rodzina szybko przejdzi edo porządku dziennego nad Twoją decyzją, nie przesadzajmy. Skoro wypaliłeś się już przed ślubem, taki krok byłby najgłupszą decyzją. A widać, że kobieta ma silne parcie i to jest dla niej teraz priorytet. Skoro Wasze oczkiwania są rozbieżne, nie ma co trwać w takim związku. Życzę Ci powodzenia!

ona naprawdę wyglada teraz przeokropnie, nawt moi znajomi to zauważają i nei mogą uwierzyć że to ona: włosy ma długie, u fryzjera nie była odkąd u mnie mieskza, od tej pory nie farbowała włoasów więc ma odrosty do brody:o przytyła z 15 kg, zmieniła styl ubnierania, zero makijażu, skóra jakby przepocona, nie uzywa zadnych kjosemtyków pielęgancyjnych ani do malowania sie, ma pełno spódnic, szpilek, chodzi tylko w adidasach, powqyciagnaych dresach:o

no to na co czekasz? bierz ja na rpzmowe i pakuj manatki i papapa nie pasuje Ci to jak dlugo sie zamierzasz z nia jeszcze meczyc?

Gość ddddddddddddddd
Ja jestem ciekawa jaki jest autor, czy on sie zmienil??? Czy on jest taki oczytany? Czy ta dziewczyna z pracy go chce?? Bo jakos odpowiedzi na te pytania unika. NIemniej jednak, Jak jestes znudzony, czujesz, ze to koniec zrywaj, na co jeszcze czekasz. Zaoferuj jej pomoc-moze przy twojej rodzinie pomieszka do konca semestru, a od nastepnego stancja, akademik, itp. Zerwij z klasa, ktora twierdzisz, ze masz, a twoja dziewczyna nie ma!

Gość śrubokręcie drogi
i jeszcze jedno - fakt, że ona nie ma gdzie mieszkać nie może być powodem Twojego przedłużania agonii tego związku. No trudno, może się przenieść na stuidia wieczorowe, pracować i dojeżdżać. Rozumiem, że czujesz się zobowiązany, ale i ona powinna brać pod uwagę Twoje potrzeby, o których jak się wydaje glośno jej wspominasz... Gdyby mi facet powiedział, że nie akceptuje czegoś w moim wyglądzie, co łatwo można zmienić (w sposób delikatny i dla mojego dobra), to bym to zaraz uczyniła. Skoro ona już teraz ma zapędy do zapuszczania się, nie wyobrażam jej sobie za 10 lat... mając nadwagę też można wyglądać atrakcyjnie, wystaczy zrobić coś z wlosami, nie zakładać ubrań, z których się wylewa, umalować się... Ja to wszystko robię przede wszystkim dla siebie, nie dla faceta, a że się facet przy okazji załapuje na profity z tego tytułu, że dobrze wyglądam, tym bardziej mi to sprawia przyjemność :)

gdybym ja mieszkała z fecetem , który sie roztył, jest gruby, brzuch mu zasłania fiuta :D żre po nocach nie podnieca mnie i nie chcę kontaktu cielesnego to koniec każę mu sie wyprowadzić i już w czym masz problem ? mamusia cie zbije ? :D

Twoja dziewczyna czuje się tak pewnie w związku, że przestała o siebie dbać, bo pewnie myśli - i tak będzie mnie kochać taką jaka jestem. Na dodatek Twoja rodzina ją uwielbia - patowa sytuacja. A przecież obie osoby w związku powinny o siebie dbać - jeśli nie dla partnera to dla siebie. Jeśli rozmowy nic nie dają to zakończ związek. Bo widzę, że się w nim męczysz. A miłość jednej strony niestety nigdy nie wystarcza. Pewnie ją bardzo zranisz, ale dojdzie do siebie - może właśnie to pozwoli jej przejrzeć na oczy i weźmie się za siebie. Zaproponuj jej, że może u ciebie mieszkać póki czegoś nie znajdzie - a Akademik nie jest aż tak drogi. Powinna dostać bez problemu, zwłaszcza, że mieszka daleko.

Gość trrrrrrrr
tez jestem za tym żeby z nia porozmawiac, albo to zakonczyc. Jestem od niej o 6 lat strasza, mam dla kogo, ale generalnie dbam o siebie dla SIEBIE, nie wobrażam sobie wyjsc z domu jak ostani łach, sama bym się za siebie wstydziła... A poza tym nawet w dresie można wyglądac dobrze, ale ładnym, czystym, uczesnaa, umyta, lekki makijaż! no ludzie

Gość @@@456
nie prawdą jest że każda kobieta po ślubie musi przytyć 15 kilo i się zaniedbać, ja jestem 7 lat po ślubie i pomimo tego że w ciązy przytyłam 12 kilo to już miesiąc porodzie nie było po tym śladu, cały czas trzeba o siebie dbać i nie tylko ze względów estetycznych a wracając do tematu to też niestety doradzałabym rozstanie bo ja jako kobieta nie chciałabym być z mężczyzną którego już nie pociągam i który mnie nie kocha....być ze sobą z przyzwyczajenia :(

Gość gruba stara i nieatrakcyjna
No i juz wiem dlaczego śrubokręt chce ja rzucić: Bo ona mu ostatnio nie daje - powiedziała mu: albo jesteśmy małżeństwem i jest seksik albo mieszkamy jak lokatorzy pod jednym dachem a sexu nie ma za darmoche. A on i tak ja napada i gwałci na chama bo go jajka strasznie swędzą.

Gość @@@456
napiszę może ku przestrodze, mój brat też był w identycznej sytuacji i kiedy do dziewczyny zaczęło docierać że chce się z nią rozstać ona oznajmiła mu....jestem w ciąży!!!! :( są ze sobą 11 lat ze względu na dzieci ale jak ze sobą żyją i rozmawiają to nawet brak słów dlatego uważaj autorze żeby cię kobieta nie postawiła przed takim faktem

Gość fluoksetyna
ja jestem do cholery 17 lat poślubie i ważę dalej 50 kg , jak można zrobić z siebie takiego klucha ... za to mój mąż ma 15 kg nadwagi i kjakoś nie przychodzi mi do głowy z nim się rozstawać z tego powodu

Gość pięćdziesiąt pięć kilo ważysz
to chyba jesteś karlicą, bo normalna kobieta waży koło 70

powiem wam tak: jestem z chlopakiem 4 lata. 3 lata temu zaczelam tyc...i nie moglam tego zatrzymac :( po prostu przyszedl taki wiek i koniec. przytlam 15 kg. w tej chwili waze 58 kg. moj mezczyzna akceptuje mnie taka jaka jestem. chodze przy nim w dresach, ale jak gdzies wychodzimy to dla samej siebie zawsze jestem odpicowana. ladnie ubrana, swietny makijaz, szpileczki. niech facet nie oczekuje tez za duzo. znam przypadek pary. dziewczyna kiedy miala sie spotkac ze swoim facetem zawsze byla odpicowana. a po slubie facet chce juz rozwodu bo zauwazyl ze ona jest brzydka jak nie jest umalowana. no hellllo!!!! idealow nie ma i nie bedzie. moje zdanie jest takie W DOMU DRESIK....A JAK JEST WYJSCIE..BOGINI SEKSU ;) pozdro

Gość barrakuda..
fluoksetyna jak nie wiesz jak mozna z siebie zrobic takiego klucha to zapytaj meza skoro ma nadwage..

haha karzel? ;P ja waze 54/166 cm i jest teraz akurat :) "normalna kobieta wazy 70" ;P hehe jesli ma min 175 cm albo jest po 60siątce ;P

Gość onesoneson
a jak sytuacja sie odwroci tzn, bedziesz z ta nowa dziewczyna i Ty dla iej zbrzydniesz, moze tak byc lepiej sabie oszczedz i rzuc je wszystkie w cholere albo jedz do azji i tam poszukaj aniola tam to sa dopiero kobiety idealne w kazdym detalu

Gość nananananananan
Któraś tu napisała, że my już takie jesteśmy, że zaniedbujemy się przy facecie. Boże jaka głupota, owszem można chodzić bez makijażu, w dresach po domu przy facecie, bo nie sposób wstawać przed nim i się stylizować na gwiazdę. Ja mam 30 lat, jesteśmy razem połowę swojego życia ale nie przyszło mi nawet do głowy żeby się roztyć i tak strasznie zaniedbać. On dalej jest o mnie zazdrosny, ubieram tak jak wcześniej, mimo swoich lat, chodzę na siłownię, biegam i figurę mam jak na początku naszej znajomości mimo ciąży