Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śrubokręt

wstydzę się jej

Polecane posty

ja tak samo dbam o siebie bo wtedy się dobrze czuję jak wyglądam szczupło i w dobrych ciuchach a mam 28 lat i jestem młoda a jak czytam takie "matki polki" które piszą że 24 lata to już wiek i ciało nie wygląda jak u osiemnastki to mnie rozrywający śmiech bierze :D to ludzie chyba żyją w jakiś obozach cygańskich albo starych wsiowych blokowiskach gdzie cywilizacja nie dotarła żenada

Gość atoatoto
Boś ty baba nie chłop żeby na tym forum żale wylewać :D

Gość buraczany słodzik
e ty śrubek :D weź no zapodaj jej fotką:d sami ocenimy:D

Gość fluoksetyna
barrakuda , jak się rzuci palenie to tak się ma , niestety , a oberwało mu się ode mnie za tę wagę niejednokrotnie

Gość fluoksetyna
spadaj , 164 / 50 kg to normalna waga

Gość nannanana
autorze, zostaw ta dziewczyne, bo szkoda jej dla ciebie. Po co ma sobie zycie marnowac z takim bucem. Jest sto razy dojrzalsza od ciebie. zostaw ja , zwiaz sie z kolezanka z pracy (ktora i tak za jakis czas kopnie cie w du***, po co jej taki dziad stary). twoja wtedy juz 'byla' znajdzie sobie faceta, ktory na nia zasluguje, schudnie, zakocha sie i zacznie na nowo o siebie dbac, a ty bedziesz starym samotnym dziadem. i dobrze.

Gość nannanana
ciekawe jak ty wygladasz. zaslugujesz na osobe ktora jest takiego pokroju jak ty.

Gość bwąskova
ej śrubokręt powiedz:D ale dzisiaj był podobny topik, pisał facet którego dziewczyna przytyła i zbrzydła i on sie z nią męczy może to on

kur*a znalazłem się qw jednej wielkiej ciemnej dupie!! gadałem, był ryk, łzy, najazd rodziny na moją głupotę, na to jaki jestem beznadziejny. zamieszkala u mojej przyszłej szwagierki a dzis oznajmiła mi że będę kur*a ojcem!

Gość mmmmmmmmmmmm1234563
hehehheheheheheee..tos sie wpierdolil faktycznie:)

Gość iNTImiSSimmmii
po czesci ciebie rozumiem bo dla mnie nie ma znaczenia rok dwa 5 czy dwadziescia zawsze staram sie wygladac dorbze a gdybym byla na twoim miejscu to bym wziela taka babeczke do lusta i pwoeidziala zobacz jak wygladasz jak sie zmienilas odkad meiszkamy razem dlaczego sie tak zapuscilas kocham cie ale jestes kobieta powinnas o siebie zadbac

Gość elkawrfe35435
może kłamie, chce cie jakos zatrzymac przy sobie

Gość dorapandora84
na bank kłamie, laski tak zawsze robią jak przyjdzie się rozstawać

Gość Bbmp
Nie ma sensu tego ciagnas

Gość Bbmp
I co z tego dla dziecka gorzej jest wychowywac w rlodzonie gdzie rodzice sie mirnawidza

Gość bojacoswiem
powiedz jej , że będziesz płacić alimenty o ile to dziecko naprawdę istnieje ... Może szwagierka jej coś doradziła ... nie daj się złapać ... ! Szkoda życia na taką świnkę PIGI !

Gość ........kropka....
ufać kobietom, że biora tabletki, a potem RYK!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA