Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śrubokręt

wstydzę się jej

Polecane posty

Gość Pewna osoba 44544
przeczytałam teraz twój wpis ale tylko ten pierwszy i naprawde powiem Ci że ogromnie ją zranisz, ale zerwij z nią, przy rozstaniu powiedz jej ze zrywasz bo przestała ci sie podobac wizualnie, że zgrubła i podoba ci się inna. ale zrób to prędko i powiec koniec raz a porządnie nie wracaj do niej, ani się obejrzysz jak za pół roku na ślubie brata na który pójdzies zz ta kolezanka przypadkowo zobaczysz ją, a będzie wtedy zajebiście wyglądac bo zrobi to wszystko tobie na złośc i wtedy ty pożałujesz tego ze z nią zerwałeś a ona powie ci "spadaj capie"

Gość barrakuda.
aliksandra i owszem, dlatego napisalam, ze skoro on chce miec przy boku zgrabna sexy, lisiczke (co nie jest samo zle w sobie), to ten zwiazek nie ma sensu. Co mnie uderza, ze on traktuje troche dziewczyny jak trofeum do pochwalenia sie, takie mam wrazenie.

Gość Lilii90
śrubokręt, ja rozumiem Ciebie i Twoją sytuację. Byc kilka lat i meszkać z osobą którą cała rodzina lubi i którą traktują jak własną córkę a nie kochać jej to rzeczywiście problem. na Twoim miejscu szczerze bym z nią porozmawiała. Powiedz co czujesz tylko nie bądź okrutny. Powiedz że wiele razy dawałeś jej do zrozumienia żeby zrobiła coś ze swoim wyglądem, że z zachowania się również zmieniła. Że skoro nie dba o siebie już teraz to co będzie po ślubie? A ty przecież pokochałeś ją za to, jaka była kiedyś. Powiedz że chcesz odpocząc od tego wszystkiego i zastanowić się. Poproś żeby się wyprowadziła, jak tylko znajdzie mieszkanie. A na wyrzuty rodziny powiedz że nikt nie chce do końca życia męczyć się w związku z osobą której nie kocha. A jak będą mówić że będziesz żałował to powiedz że nawet jeśli, to na chwilę obecną nie możesz z nią być. Tylko rodzinie nie zwierzaj się z powodów dla których chcesz z nią zerwać. Powodzenia

Gość phiiiii
ja tam jestem ciekawa, czy autor to dalej jest taki sam fajny jak na początku związku :P. Ale tak na logikę to niech jak najszybciej tę dziewczynę zostawi. Przecież on jej nigdy nie będzie doceniał, więc po co jej taki facet/mąż. Laska jeszcze studiuje to jeżeli będzie chciała to sobie szybko kogoś nowego znajdzie, bo skoro rodzina autora tak ją lubi to znaczy, że musi mieć fajny charakter i co trzeba w głowie.

Gość gruba stara i nieatrakcyjna
Zamieszkał z nią już rok i poprostu- znudziła mu się. Boi się tylko swojej matki - no i dlatego nie może jej rzucić, bo matka chce ją na zonę dla niego. A matka to sponsor - sam pisał że żarcie mu daje - wałówka od starej i pewnie stara mu płaci za wynajem chaty. Dziewczynę to by szybko rzucił, juz przeciez przygruchał sobie tą z pracy. Ale starej się boi !!!!! bo skończy się sponsoring od mamusi.

Gość autorze,ale odpowiedz na
pytanie: CZY TY JĄ JESZCZE KOCHASZ?????? Przede wszystkim odpowiedz sam sobie....

Gość śrubokręt
jak zerwę z moją obecną dziewczyną, to moja przyszła dziewczyna będzie miala ciężko i będzie traktowana jako powód naszego zerwania:o i to jest chore, matka nie jest moim sponsorem, na mieszkanie zarabiam sam, utrzymuję sie sam,

Gość patrzac na facetów w PL
to rzadko trafia sie na ciacha. Jestesmy razem 7 lat, mamy 4 letnia córkę. Dobra figury nigdy nie bedę mieć już jak przed ciaza, bo wiadomo karmienie, jakieś rozstepy - ale dbam o siebie, maluje sie, układam włosy, kobieco ubieram. Lubie wyglądać dobrze, dodaje mi to pewnosci siebie, mozliwe ze Twojej kobiecie nie zależy już za bardzo na Tobie?? Bo ja bardzo lubię gdy wiem że sie mojemu facetowi podobam, że go kręcę. Nie wyobrażam sobie zeby sie za mnie wstydził, wiadomo czasem sa gorsze dni że sa jeansy i adidasy, niesforny kucyk. Powiniśnie sie rozstać bo widać ze nie pasujecie do siebie, ma 24 lata i nie dba o siebie, to co będzie później jak bedą dzieci? Nie można stać w miejscu i oczekiwać ze inni będą Cie utrzymywać. Nie oszukujmy sie w pracy , obok kompetencji takze dobry wygląd jest ważny. Zanim zaczniesz coś krecić z koleżanka z pracy, zachowaj sie jak facet a nie pipencja i zakończ ten stary związek.

Gość sssssssssssssssssss
odpowiedz jak z tym seksem wam sie uklada???

Gość wisnia2010@o2.pl
własnie z co z seksem?

Gość a śrubokręt
wszystkich wkręca.....

Gość powabna:)
wypowiedź "jak zerwę ze swoją dziewczyną" ... tu mnie rozbawiłeś:) Nie musisz od razu rzucaś się na koleżanke z pracy i przedstawiac jej całej rodzinie... Autorze teraz nie wiem o co Ci chodzi:) chcesz zerwać nie chcesz... Mieszkasz sam, nikt Ci miauczał nad głową nie będzie... :) Może po swietach z nią zerwij.. Ale z drugiej strony jakbym miała takie myśli jak TY to bym nie ciągnęła tego tak długo. Ona nie pojedzie na święta do rodziny?

Gość phiiiii
ale w ogóle skąd ta pewność, że panna z pracy jest zainteresowana niejakim śrubokrętem :D. Może jest a może nie jest. Fakty są takie, obecna dziewczyna jest bee, autor jej nie chce tylko boi się reakcji rodziny. Więcej odwagi cywilnej. Rodzina pomarudzi pomarudzi i przestanie. Im szybciej autor zostawi tą swoją obecną tym szybciej rodzina przestanie marudzić. A im dłużej autor będzie ten cały związek ciągnął tym dłużej rodzina będzie marudzić, bo raz że zacznie później, a dwa im dłużej związek trwa tym bardziej jest poważny więc zerwanie spowoduje większe poruszenie.

Gość śrubokręt
Seks uprawiamy co drugi dzień, ale nie o tym mowa.

Opisał przywiązanie jego rodziny do dziewczyny i na odwrót. Myślę, że zrywając z nią bardzo skomplikują mu się relacje rodzinne, stawiam nawet, że rodzina opowie się po jej stronie, rozpęta się piekło po prostu, i on będzie musiał wybrać rodzina vs nowa dziewczyna, nowe życie, nowe szczęście itd. Zakładając, że rodzina przyjmie to wszystko w miarę ok, nowa dziewczyna zawsze będzie w czymś gorsza choćby była najlepszą kucharką na świecie i cała ta reszta.

a jak to mozliwe? jakim cudem jestes w stanie uprawiac sex z osoba, ktora Cie obrzydza? gdy jest nago automatycznie Cie kreci, czy jak? :D

Gość gniadoszka sniada
ja autora popieram. jezeli kobieta mysli ze skoro ma juz faceta to moze przestac o siebie dbac to jest w bledzie. podobnie facet. trzeba o siebie dbac niezaleznie od tego czy to pierwsza randka, 2 lata razem czy 30 po slubie. nie wyobrazam sobie inaczej. isc na impreze w przyciasnych dzinsach, adidasach i ogromnej bluzie? :O powodzenia. powiedz jej srubokrecie ze przestala ci sie podobac wizualnie, ze przestala byc dziewczyna w ktorej sie zakochales i z nia zerwij. albo zaproponuj zeby sie za siebie wziela i ze jej pomozesz w tym. a te naciski na slub to jakas patologia :O wspolczuje...

rozumiem że ze wzg na otocznie śrubokret nie zerwie z dziewczyną obecną bo i mama ją lubi, razem gotują i robią zakupy , zamawiają sale weselną ożeni sie z nią , zrobi dzieciaka i będzie bzykał laski plastiki na szpileczkach - znajome z pracy będzie oszukiwał i brzydził sie swojej żony będzie wymyślał preteksty, wyjazdy służbowe aby zażyć uciech wizualno-cielesnych a nie dbająca o siebie żona z mamą będą bawić dzieci i gotować masakra:D

Gość śrubokręt
podszyw:o seksu ostatnio praktycznie nie ma, raz na tydizen, moze dwa, ale to tez jest wymuszone.

Gość sssssssssssssssssss
to wcale się nie kochajcie... w końcu sama zauważy że nie masz na nią ochoty i coś ze sobą zrobi

Gość PRZYKRE TO JEST ,ŻE
JESTEŚ TAKI PŁYTKI ŚRUBOKRĘCIE...KOBIETA Z KAŻDYM ROKIEM SIĘ ZMIENIA..TAKA NATURA CZŁOWIEKA.JA JESTEM 6 LAT ZE SWOIM FACETEM.MIAŁAM 18 LAT JAK ZACZĘLIŚMY SIĘ SPOTYKAĆ.RZECZĄ NORMALNĄ JEST TO ,ŻĘ 6 LAT TEMU MOJE CIAŁO BYŁO INNE..ALE NIGDY NIE USŁYSZAŁAM,ŻE JESTEM BRZYDKA,ZANIEDBANA

Gość gniadoszka sniada
cialo sie zmienia ale ta dziewczyna ewidentnie przestala o siebie dbac! to roznica.