Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śrubokręt

wstydzę się jej

Polecane posty

Gość śrubokręt

Okej powiecie, ze jestem swinia, ale zanim mnie ocenicie przeczytajcie to do końca. Mam dziewczynę, większość uważa nas już "prawie" za małżeństwo i cały czas słyszę parcie na zaręczyny i ślub, od rodziny, od znajomych a co gorsze nawet od mojej dziewczyny. Mniejsza z tym. prostu z mostu: wstydzę się jej. Jestem z nią już 4 lata, mieszkamy razem od roku i od tej pory barzdo sie zmieniła:o chyba zaczęła uważać, że skoro mieszkamy razem to jest juz to deklaracja małżeńska czy ch*j wie co :o przytyła z 15 kg (!), kiedys ladna blondyneczka, dzis wlosy koloru nijakiego z odrostami blond, zero makijazu, paznockie poobgyzane, ubiór całkiem zmieniony z ładnego dziewczęcego na jakies przyciasne jeansy i koszulki chinskie. Dlaczego z nia jestem? mam wygodnie, bo mi gotuje, pierze i po pristu jest. przeraza mnie jednak najbardziej, ze ona ma parcie na slub! bylismy pol roku temu na weselu jej kuzynki i kiedy zartem zapytano nas kiedy nasza kolej ona odparla, ze " ja oczekuję, kiedy ten mój w końcu się oświadczy, pewnie zbiera na pierścionek z brylantem". często też widzę pootwierane strony na allegro z pierscionkami, jak gdizes idziemy to staje przed jubilerem i patzry w galbloty albo gada, ze kuzynka kuyznki brata kuzyna wychodzi za maz :o ostatnio nawet poruszyła temat, ze moze warto zrobic krok dalehj:o a problem jest taki, ze predzej planuje z nia zerwać, mam jej dosc, ale nie umiem zakonczyc tego chorego zwiazku. w pracy poznałem fajną dziewczyne, ładna, skromna, inteligentna nie to co moja obecna dziewczyna:o za poł roku mam wesele brata i chciałbym isc na nie juz z moja kolezanka z pracy. moja obecna juz planuje co założy itd. moja przyszła szwagierka cos przebąkuje ze chce wziasc nas za swiadkow:o wspomniałem o tym bratu, ze chciałbym z nia zerwac, popukal sie tylko w glowe, ze romasów mi się zachciało:o cała rodzina juz z góry zadecydowala za mnie:o jak mam to zakończyć?

Gość wisnia2010@o2.pl
no to zerwij z nia co za problem

Gość wisnia2010@o2.pl
albo pogadaj z nia zeby zadbała bardziej o sobie, poszła do fryzjera, kosmetyczki, kupiła fajne seksowne ciuchy

Gość Depresyjny Maniek
bracie twoja historia to nic slowem normalne zycie nie bede nic ci radzil bo inni to zrobia ale powiem ci jak facet facetowi ciesz sie ze nie musisz teraz golic sie brac prysznica i ubierac sie w ciuchy robocze i zschodzic z jebanego czwartego pietra do samochodu zeby poszukac zdechlego owada http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4807877

Gość śrubokręt
problem jest bo ja mam 28 lat, ona 24, cała rodzina ją uwielbia, juz z gory traktują ją jak członka rodziny, mama mówi nawet do niej "synowa":o

Gość drzewko82
żałosna baba, jak byś chciał się oświadczyć to byś to zrobi już dawno.. kopnij ją w dupe!

Gość fjkhfvjh
ok, zostaw dziewcznę, przygruchaj ładniutką koleżankę z pracy, która też za jakiś czas Ci się znudzi, spowszednieje może przytyje.. Nie dojrzałeś do związzku, bo gdy dziewczyna przestaje Ci się podobać to wystarczy z nią porozmawiać, delikatnie zacząć temat, że przestała troszkę o siebie dbać, albo po prostu zabrać ją na rower, basen, kupić sukienkę, Twój zachwyt by ją zmotywował do zmian. I zastanów się, czy poza fizycznością nic więcej w niej nie pokochałeś? Zostawisz ją bez względu na charakter, na to ile Was łączy tylko dlatego że się zaniedbała, tak bez walki? Cienias z Ciebie

Gość śrubokręt
rozmawiałem z nią , nie raz nie dwa, zeby zrobiła coś ze sobą oglądaliśmy zdjęcia sprzed trzech lat jak ważyła góra 55 kg, miała super ciało i wygląd, popłakała się, że powinieniem ją kochaćtaką jaką jest. często przechodzi na diety ale potem słyszę jak w nocy buszuje po lodówce.po prostu jest z tym zalosna

Gość wisnia2010@o2.pl
wiadomo,że jak z na zerwiesz to dziewczynie będzie przykro, ale skoro Cię juz nie pociąga to co będzie potem? wezmiecie slub, a potem będziesz sie męczył , albo ja zdradzisz, czy wtedy będzie szczęsliwa? do tanga trzeba dwojga.

Gość to ona jest cieniara
wyobraź sobie co się będzie działo po ślubie i jak dziecko się urodzi, taka baba co o siebie nie dba to masakra, rzuć ją i miej w nosie osaczenie przez rodzinę, to twoje życie

Gość niestety masz racje
on jej po prostu juz noe kocha to przestancie z glupimi poradami ludzie ! Nie kocha i niech z nia zerwie i bedzie dobrze.

Gość drzewko82
jak nie jestes szczesliwy w tym zwiazku to po co go ciagnać?

Gość wisnia2010@o2.pl
może jest chora na bulimię że sie tak obżera? zaproponuj jej wizyte u psychologa

Gość jedzą rybe jedzą rybeee
to już lepiej ją rzuć bo widać że jej nie kochasz no ale dziewczyna będzie cierpieć.. :O

Gość Szkoda mi jej...
Podly jesteś przypomnij jak wyglądała twoja obecna napewno też ładnie jak i ta koleżanka z pracy. Myślisz że i ta koleżanka kiedyś nie będzie jak twoja obecna kobieta. Szczerze my wszystkie takie jesteśmy. Ja z chłopakiem nie mieszkam ale chodzę przy nim bez makijazu w starych dresach.. Takie już jesteśmy

Gość fjkhfvjh
jeżeli uważasz że zrobiłeś wszystko co mogłeś, by jakoś to ratować i nic, to ją zostaw, ale nie oczekuj, że wszyscy w Twojej rodzinie przyklasną "super, że rzuciłeś tego morświna ale była tłusta!" Zostaw ją i znajdź ładną dziewczynę, ale najlepiej od razu ostrzeż ją że jak przytyje to z wami koniec. Pozdro frajerze

Gość wisnia2010@o2.pl
daj fotkę swojej pani to ocenimy czy jest tak źle czy przesadzasz:P

Gość fjkhfvjh
mam nadwagę i nie mam faceta :(

Gość fjkhfvjh
zajebiście trafny podszyw jełopie:D

Gość śrubokręt
kiedys była zupełnei inna, super zgrabna, powabna, ubierała się zajebiscie, cudowny makijaż, fryzura, szpileczki, kazdy mi jej zazdroscil. nigdy nie zapomnę jak byliśmy u kolegi na paprapetówce w zeszłym roku jakoś w październiku i jego dziewczyna od progu krzyknęła " o masz nową dziewczynę. cześć jestem anka miło cie poznać":o no nie poznala tej mojej , jak bylismy sami z kolega powiedzial cytat" dobrze jej sie u ciebie powodzi, nie wstydzisz sie jej"?:o

Gość jkhrug
kazda panna przed slubem ladniutka ,zadbana, ladnie ubrana po slubie wskakuje w dresik bo tak wygodniej zyc w domu , funkcjonowac. jesli do ludzi tez wychodzi zaniedbana to gorsza sprawa ale jesli tylko w domu tak chodzi na " luzaka" to normalka:)) zastanow sie czy wazny dla ciebie wyglad czy to co do siebie czujecie i co wspolnie tworzycie. nie patrz na wyglad tylko na uczucia a jak jej nie kochasz to jej powiedz odrazu niech dziewczyna nietwki czekajc na cud.

Gość aguśka;)
nie krzywdź jej ! zerwij z nią jak najszybciej wtedy ona sobie ułoży życie z kimś kto ją doceni i pokocha ty tak samo i oboje będziecie szczęśliwi !

Gość jedzą rybe jedzą rybeee
i za to cię tekilko lubimy :D

Gość śrubokręt
teqila z Ciebie musi byc fajna babeczka:) moja dziewczyna zachowuje sie jakby bylo juz przesądzone o tym slubie, planuje nawet imiona dla dzieci:o starsznie ubolewa ze moj mlodszy brat sie szybciej zeni niz ja:o

Gość ciekawe co by pasztety
napisały gdyby to facet spoczął na laurach i utuczył się jak świnia:O

Ja napiszę tylko tyle, ze mam nadzieję, ze jak ja przytyje, to mnie chłopak nie zostawi. Smutne. I to, ze ona przestała o siebie dbać i to, ze autor tak postepuje, Chyba przestanę wchodzić na kafe, bo tracę wiarę w ludzi.

Gość wisnia2010@o2.pl
rozumiem ,że po kilkaq latach małżenstwa kobieta przestaje o o sibie dbać-dziedci, obowiazki, praca, ale ludzie ta dziewczyna nie jest jeSZCZE JEGO ZONĄ , ma 24 lata! Co będzie potem? To jakis flejtuch zwykły

Gość to pusta głupia dupa
dla której najważniejsze to mieć męża tak jak koleżanki

zostaw kobiete...pomys jak urodzi dziecko jak bedzie wtedy wygladala???? i ona i Twoje zycie...