Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagen

jakie są kobiety spod znaku Panny?

Polecane posty

Gość kfncksfnckjnfc
nigdy takiej kobiety udaj dobrotliwe a to podstepne egoistki myslace o kasie

ja jestem z pod Panny: wady (patrząc na siebie): - upierdliwa bywam - lubię postawić na swoim -bardzo krytyczna względem siebie i innych -optymistka ze skłonnościami do czarnowidztwa zalety: - stała w uczuciach - uczciwa -dobrze zarządzająca domem -wrażliwa Wszędzie piszą , ze panny to takie pedantki ... hm... lubię porządek ale nie schizuję jak mam nieład "artystyczny" w domu :) Tak naprawdę to wiekszość zależy od wychowania jakie wynieśliśmy z domu a nie od znaku.

moge napisać o sobie bo jestem Panną i każda porażkę , każdą uwage szefa tak ciężko znoszę że od razu bym tą pracę rzuciła , faktycznie rzuciłam pracę bo miałam taki kaprys , -nie lubię jak coś mnie ogranicza czasowo. Cudownie czuję się sama ze sobą po czym zaczynam płakać że tak naprawde to potrzebuje kogoś obok... -nie lubie sie narzucac ludziom. Jak ktoś pierwszy nie zaproponuje spotkania to nigdy ja tego nie zrobie - aha i wstydze sie bardzo czesto za innych

Gość errt
Wyrachowane, ,możemy go jeszcze potrzebować, to go znamy,,. Kobieta ,, bluszcz,, zero własnych ambicji zawodowych. Prymityw