Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jimmyjimmy

kobiety.. polki... hmm smutna sprawa

Polecane posty

Gość jimmyjimmy

Polki - próżne, podatne i łatwe kobiety... większość z nich naczytała się bajek o księciu na białym rumaku.. wytrwale na niego czekając.. ostatecznie zadowalają sie burakami, którzy przyprawiają im rogi i mają je.. sami wiecie... liczy się kasa.. długość członka , samochód , dom.. co więcej.. większośc z nich ma jakieś dziwne sklonnosci do fantazjowania o murzynach czy wlochach.. ostatecznie zadowalaja sie Armenami w klubach.. zdradzając szukają argumentu ,dlaczego to robią,a potem rozpaczaja,ze ich zycie sie sypie.. materialistki.. wygodne i wiekszosci przypadkow "zrobione" na bostwa zakompleksione kobiety .. lakiernictwo, blacharstwo i kolor rozowy.. dziekuje za uwage negatywne jak i pozytywne komentarze.. mam gdzies :) napisalem, bo chcialem uzewnetrznic swoje osobiste odczucia na Wasz temat...

Gość shake it it it it l
gowno prawda, moje zdanie i tez mam gdzie reszte komentarzy jak i zdanie autora🖐️

Gość doloress82
cos w tym jest

Gość ej nie PISZCIE TU
ON CHCE WAM ZROBIC TA CALA PROWOKACJE !! NIE ODP OK???

Gość jimmyjimmy
prowokację ??? hehe dziewczyno.. zapomnialem dodac,ze macie jakies dziwne sklonnosci do wykrywania spiskow i teorii wzietych z du... Wydaje ci sie ,ze nie mam co robic, tylko generowac UWAGA ! PROWOKACJE ?:D nie mierz ludzi swoja miara

Gość i like it-.-
ja tam zyje chwila :D

Osobiście uważam, że takie uogólnianie (na temat kobiet/mężczyzn/mieszkańców miast/mieszkańców wsi...) świadczy tylko o tym, że autor takiej teoryjki po prostu obraca się w gównianym towarzystwie, przy czym jego "gównianość" nie ma związku z płcią/miejscem zamieszkania/środkiem lokomocji, a z poziomem inteligencji i kulturą. Krótko mówiąc - skoro sam z własnej woli przebywasz w towarzystwie kobiet, o których napisałeś, to świadczy to źle głównie o Tobie. Co nie zmienia faktu, że płeć piękną uważam za zbiorowisko kretynek, zawistnych fląder i zidiociałych księżniczek ;)

Gość nie lubie dwulicowych pip
Niestety Polki na świecie nie maja dobrej opinii, ja pracuje we Włoszech i tu panuje pogląd, że polki to alkoholiczki a na dodatek rozwiążłe suczki :o Przykro tego słuchac, jak poszłam ze znajomymi na obiad i zamawialiśmy napoje to byli zszokowani, ze wziełam sok a nie wino - bo przeciez Polki lubia walic w kocioł i z tego są znane :o niestety Kilka nieodpowiedzialnych bab i sie bedzie za nami ciagło. W hotelach panuje tez opinia z e Polki obrabiaja gości ( jako pokojówki) dlatego ciezko tzreba zapracowac na ich zaufanie. Kobiety nie psujcie nam wizerunku w Europie!!!!

nago coś tam Co nie zmienia faktu, że płeć piękną uważam za zbiorowisko kretynek, zawistnych fląder i zidiociałych księżniczek Widać o tobie jednak to też źle świadczy... po co pisać cały referat o sprzeczności tematu z tym jak jest naprawdę skoro sama do tematu nawiązujesz ... cyt. powyżej

a wieczorne wypady do miasta - szok pełno pijanych w sztok Polek zataczających się z butelką wina w rece no wstyd mi było wstyd w tym momencie, że to moja rodaczka a nie dało się nie rozpoznac bo krzyczała w niebogłosy i przeklinała jak opetana :o

Ursa cośtam. Nago, to sobie możesz po ulicach ganiać. Ja jestem Nogo coś tam :P Ale czytanie idzie Ci widocznie równie dobrze, jak wyczuwanie ironii. Co nie zmienia faktu, że płeć piękna uważam za zbiorowisko...j.w... a dodatkowo istot pozbawionych poczucia humoru i dystansu do siebie ^^

nogogłaszczka widzisz ciężko czytać dokłądnie i ze zrozumieniem skoro siedzi się w domu kiedy taka piękna pogoda za oknem. a nago to ja czasem latam po nocach i straszę :P

dziewczyna Portugalczyka - ja czuje to samo co Ty :) mam od kilku lat obywatelstwo Włoskie i tym sie szczycę :) choc ci co mnie dobrze tu znaja wiedzą, żem Polka :(

Gość VX CYKLON
dziewczyna Portugalczyka nigdy nie czulam sie polka moze dlatego jestem "inna" I to właśnie świadczy o tobie źle. Jesteś dziewczyną, którą opisał autor. Kosmopolitka, woląca obcokrajowców.