Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompaktowa

Jestem kompaktowa i kocham moj maly biust.

Polecane posty

Gość Ten wcale nie jest mały.
Jest średni.

dokladnie ten wcale nie jest maly tylko sredni (duze bimbaly mi sie specjalnie jakos nie podobaja, to juz wole male niz powyzej C )

Gość taki se
male jest ladne? to chyba jakis kompromis u was, co? :classic_cool: :D

Gość facet 31lat
Mi się takie podobają,ręce podniosła do góry i się nie zrobiła płaska,są akurat.Najlepszy rozmiar to B,jak dla mnie.

Gość kijiiii
To ma byc sredni, przeciez widac, ze maly. A ja lubie moj wielki biust. Jestem szczupla i drobna (47kg), tylko, ze z wielkim biustem i dobrze sie z tym czuje (32DD). A biust jest kragly i jedrny, nie zadne wiszace bimbaly. A wy faceci skoro tak lubicie male biusty, to dlaczego zawsze czuje wasz wzrok na moim biuscie, chociaz nigdy nie nosze zbyt duzych dekoltow, to i tak sie gapicie.

Gość taki se
my tu gadu gadu, a foty cos nie wklejasz :classic_cool: :D

Gość losfingeros
Nie zrozumiem tego nigdy, może, społeczeństwo narzuca takie normy. Ale nie słyszałem od żadnego kolesia, aby narzekał na za małe piersi swojej kobiety... Widzieliśmy (my faceci i wy kobiety) każdy rozmiar i wszystkie kolory. Nie muszę przekonywać, że kobieta kłoda z fantastycznym ciałkiem nie równa się kobiecie z inicjatywą i kreatywnością. Kto narzucił te normy i bez sensowne mierniki rozmiaru? Sam rozmiar mam porządny, ale nigdy się tym nie szczyciłem...

Gość taki se
wiec dzis wiekopomna chwila, twoj pierwzsy raz :classic_cool:

amatorem penisow nie jestem ale jak ktos tu wkleja swojego to tez zerkne. zeby zobaczyc czym sie tu chwali albo w jakich kalesonach wyskoczy i go babki zjada smiechem. tak samo z tymi cyckami DDD wole mniejsze ale tym tez sie poprzygladam. w koncu zeby moc powiedziec jakie lubie musze zobaczyc jak najwiecej roznych aby wyrobic sobie zdanie. a moze sie gapia zastanawiajac czy to silikon czy natura, czy jak zdejmiesz stanik a raczej biustonosz to czy nadal beda takie fajne jak ze stelazem

a tak jeszcze do wyjasnienia na swoj rozmiar nie narzekam ani zadna nie mowila ze za maly (a i komplement sie zdarzal) a po drugie duze piersi za ktorymi nie przepadam nie dyskredytowaly by wlascicielke w moich oczach

Gość do kijiiii
Gapić się można również na coś niekoniecznie ładnego. Jak murzyn idzie drogą to też wielu Polaków się na niego gapi. Czyli ludzie patrzą na twoje piersi, bo są inne niż te które zwykle widzą i tyle. Niekoniecznie muszą uważać, że są ładniejsze.

Gość losfingeros
heh dobre, pisałem o swojej kobiecie, a nie o swoim penisie....tak jak w temacie Pzdro he!

bo to fajne tyłki sa wazniejsze niz piersi;D lepiej byc deska z przodu niz z tyłu;D

pewnie ze mozna... wszystkie miesnie mozna wycwiczyc;) no chyba ze mowisz o operacjach... tu tez wszystko mozliwe;p

oczywiscie ze faceci nie narzekaja nigdy na piersi partnerek, ale nawet jesli gustuja w piersiach "sportowych" to i tak zawsze obejrza sie na ulicy za dziewczyna z duzymi piersiami i glebokim dekoltem... i w jakis sposob sa to mimo wszystko bardzo zdrowe odruchy.... taka prawda

Gość im bardziej
napatrzymy sie na obcy biust,tym bardziej kochamy to co mamy. Ci co nie maja,tez maja...pod co zjechac hehe...

jak tobrze zassie ;) i dobrze i nadstawi to reszta przejdzie na chyba ze faktycznie jaks maszkara ;)

na fiata multiple tez kazdy sie gapi, nikomu sie nie podoba a wszyscy chwala funkcjonalnosc. :)

Gość Kompaktowa
Do nowy w miescie mozna bo moja siostra ma ale nie duzy tylko bardzo duzy i ma problemy z kregoslupem. Wiec duzy ok fajne ale bardzo duzy to vhyba mozna narzekac

z biustem jest jak z modelkami, jakiś pacan jeden z drugim wymyślił, że to jest piękna a cała reszta powtarza, owszem,może i większe biusty są ładne ale szalenie nie praktyczne, w pewnym pozycjach majtają się na wszystkie strony i można sobie oko wybić:) po za tym choćby nie wiem jak były jędrne, to na starość i tak zostaną z nich tylko naleśniki zwisające do pępka:) dodatkowo mniejsze piersi są bardziej wrażliwe na dotyk, MAŁE GÓRĄ:D

Spadaj z małymi. :O Mnie tam najwięcej obchodzi czy są "praktyczne". :D :D Ja tam lubię widzieć, że dziewczyna potrafi oddychać pełną piersią. :P

Gość wielki cyc... :(
wiecie zawsze mowilam ze mam za male cycki.. a jak teraz mam duze to mnie tak za przeproszeniem wkurwiaja ze chcialabym nie miec w cale a tu dopiero 20 lat mam.. :(