Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia4545

proszę o obiektywną odpowiedź

Polecane posty

Gość lilia4545

mój długoletni partner porzucił mnie.jestem w 3 miesiącu ciąży dziecko jest jego.nie interesuje się mną i ciążą.na jego wsparcie i pomoc nie mogę liczyć.lekceważy mnie i jest niemiły w stosunku do mnie.teraz korzysta z wolności a ja czuje się strasznie samotna. mam pytanie.czy będąc w ciąży mam szanse znaleźć sobie partnera??możecie po mnie jechać że już myślę o następnym facecie ale ja naprawdę źle się czuje będąc sama i nie mając nikogo bliskiego z kim mogłabym chociaż porozmawiać i spędzić czas by nie czuć się samotna.zawsze myślałam że będąc w ciąży będę miła wsparcie mojego (już byłego) partnera.niestety stało się inaczej

Gość gtp
tak racja znajdź byle kogo na szybkiego ,a później dzidzia będzie co rusz to poznawać nowego wujka :O

Gość pioi
jasne. jest wielu frajerów chcących wychowywać nie swoje. na faceta z pierwszego sortu już raczej szans nie masz, ale zawsze jakaś pipka, ot może któryś z kafeteryjnych prawików się trafi.

Gość lilia4545
dziwne, bo mój ojciec związał się z moja matka która miała dziecko z poprzedniego związku i jakoś chciał je wychowywać