Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania1993

mozliwosc ciazy

Polecane posty

Gość mania1993

Witam. Mam następujący problem. Otuż kilka razy uprawiałam seks z moim partnerem. Zawsze zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, która nigdy nie pękła, nie została uszkodzona, nie zsunęła się. Chłopak również nigdy nie konczylwe mnie. Zawsze uważamy, więc przeniesienie palcami lub w inny sposób spermy do pochwy mogę wykluczyć. Któreś ze zbliżeń mogło odbywać się w dni płodne. I teraz rzecz, która mnie martwi. Ostatnie moje cykle trwały następująco: 37 dni, 31 dni, 38 dni, a teraz jest już 42 dzień cyklu i okresu, jak nie byłom tak nie ma. Czy w takim wypadku ciąża jest możliwa? Z objawami okresu jest tak, że boli mnie podbrzusze, uda, mam nerwy oraz odczuwam charakterystyczne kłucia. Brakuje tylko bólu piersi, który zawsze był obecny przed okresem. Dodam również, że ostatnio trochę się stresowałam, nie wysypiałam się, byłam chora i pogoda jest ostatnio bardzo zmienna.

okres czesto sie spoznia z powodu stresu... moim zdaniem mozliwosc zajscia w ciaze w takiej sytuacji jest nikła,

Gość mania1993
tez mi sie tak wydaje jednak zawsze jest to "ale" :( dodam jeszcze ze ostatnio malam sporo balego sluzu, ktory teraz ustal. Ciagle mam jakies objawy okresu: to zdenerwowanie, to bole podbrzusza, kłucia. Mam nadzieje, ze jednak wkrotce okres nadejdzie :(

wiesz, niby takie sytuacje sie zdarzaja.. ale wlasnie staram sie o dziecko i powiem Ci ze to wcale nie jest tak hop siup:) wiec musiala bys miec ogromnego pecha/ szczescie zeby w takiej sytuacja zajsc w ciaze:) a im bardziej bedziesz sie denerwowala opuznionym okresem tym pewnie on bardziej sie spozni:) spokojnie:) a gdybys nawet byla to nie lam sie, to nic strasznego:)

Gość mania1993
Dla mnie byloby to cos strasznego, bo mam dopiero 17 lat :( wiec sie martwie. Ale w sumie to chyba niemozliwe.. Przeciez do tego potrzebna jest sperma, a ze sie prawidlowo zabezpieczylam. :) martwi mnie tylko to, ze od kilku dni mam objawy okresu, a jego brak :(..

Gość mania1993
napotkalam sie gdzies na termin "cykl bezowulacyjny", ze po nim nie wystepuje miesiaczka. Czy w moim wieku jest to mozliwe ? Na czym to dokladnie polega?

Gość mania1993
zostalam sama ? :(

Gość masz nasrane w głowie
Dziewczyno wracaj do książek a nie za seks sie bierzesz jak nie masz o nim POJECIA!!! nie mozesz być w ciąży, jeśli nie doszło do wytrysku , chłopak nie skonczył w Tobie i miałaś prezerwatywe!!! pozatym zajscie w ciąże nie jest takie proste, poczytaj topiki ile dziewczyn stara sie o dziecko a partnerzy sie np. spuszczają dzień w dzień. jesli jesteś wiatropylna gratuluje jestes w ciąży:) a dziecko bedzie mialo matkę idiotke

juz sama rozpietosc Twoich cykli ( od 31 do 38 dni) jest niepokojaca powinnas pojsc do lekarza na pocieszenie moge dodac ze ja kiedys przez 50 dni nie dostalam okresu i musialam miec wywolany a cykle mialam zawsze regularne 27-28 dni wtedy

Gość mania1993
Nie denewrwujcie sie. Zdaje sobie sprawe, ze jest to praktycznie niemozliwe. Ale zawsze jednak jakies watpliwosci istnieja. Wasze zgryzliwe uwagi sa zbedne i nie na miejscu. Jednak dziekuje za wypowiedzi. Mysle ze musze poczekac po prostu az okres sie pojawi.

Gość masz nasrane w głowie
my jestesmy nie na miejscu? czy guwniara która bawi sie w seks i nie ma o nim zielonego pojęcia?

Gość mania1993
Po pierwsze nie powiedzialam, ze jestes nie na miejscu tylko ze twoje zgryzliwe uwagi sa. I powiem ci, ze mam pojecie o tym, co robie. Nie zadalam pytania typu "calowalam sie, czy moge byc w ciazy". Uprawialam seks, wiec mysle, ze jakas tam mozliwosc jest, jednak jest tak mala, ze rownie dobrze moge wygrac w tottka. Poza tym pisze sie "gowniara" moja droga. Jedyna niedojrzala osoba tutaj, jestes ty. Po prostu szukalam pewnego rodzaju pocieszenia, gdyz dlugosc mojego cyklu zaczyna mnie martwic. Nie rozumiem twojego zrodla zdenerwowania.

Gość mania1993
a okresu nie ma :( ...

Do mania1993 Ty też naucz się pisać bo "byka" strzeliłaś na samym początku swojej historyjki!! Otóż pisze się przez takie "ó" !!!!!!!! Do słownika zajrzyj lepiej! Nara!

Do mania1993 Ty też naucz się pisać bo "byka" strzeliłaś na samym początku swojej historyjki!! Otóż pisze się przez takie "ó" !!!!!!!! Do słownika zajrzyj lepiej! Nara!

Gość mania1993
Czy na kafeterii sa same niekulturalne osoby ? Poza tym temat jest o czyms innym jak o bledach ortograficznych. :) Pozdrawiam.

Gość mania1993
Pomoze ktos ? :(

Gość no cry..
nie jestes w ciazy na 100%

Gość mania1993
Ciagle staram sie utrzymywac w takim przekonaniu, jednak ten brak okresu nie daje mi spokoju :( dzis jest juz 44 dzien cyklu, a go wciaz brak :( ... Czyli musi byc jakas przyczyna. Mam nadzieje, ze sa nia czynniki, ktore wypisalam na poczatku :(

Gość mania1993
Czy to mozliwe, aby wymienione czynniki przesunely okres o tak dlugi czas? :(

Gość no cry..
bardzo mozliwe. Ale tak czy siak idz do lekarza, pora wyregulowac cykle.

Gość mania1993
predzej oszaleje, jak okres dostane..

Gość zrób test ciążowy
po co się nakręcać i zadręczać pytaniem jestem w ciąży czy nie jestem. Skocz mała do apteki albo kochasia wyślij jak się wstydzisz, zrób test i wszystko będzie jasne.

Gość mania1993
no taak ale jaki to stres bd zanim te kreski wyskocza :( nie no poczekam jeszcze..