Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakhsa

rodowite niemki

Polecane posty

Gość gośćklara
Ją kicia idę spać bo mało co mi głowa nie pęknie ! Co za ból jeszcze 5 dni musze wytrzymać .co za ból głowy nie do wytrzymania ,rano musze wstać dobranoc kicie zagraniczne ,ją muszę.juzb spać? Nie zniose bólu mocnego

Gość gośćada
Funkcję w telewizji wszystkie sprawdziłam ? Ją kicia zagraniczna mam głowy? Skejpa potem sie zakoduje ? Z now zaczynają sie śluby polskie ? Germany sie nie wybierają za duże koszta ? W lipcu nie wiemy ,miau idę jeść

Gość gośćklara
I co nie ostrzegalam ja kobieta zagraniczna ze kobiety z polaki sa podle ? dam ci dobra Radę ja starsza siostra zagraniczna młodszej siostrze zagranicznej ? Masz siostro zagraniczna jeśli lafirynda polska ci przysra też jej przysrać odpyskowac ostro z morda aż sie wystraszy ostrych zazartych kobiet zagranicznych ? Dla waszego dobra lafiryndy polskie ulicznice ?nie chodźcie ostrym zazartym kobietom zagranicznym bo mamy ostro gębę ? Jak przeklete ladaczmice za mocno sobie pozwalają?zwłaszcza polskie laleczki zmije ? Miau miau

Gość gośćgrozna gepRdzia
Pamiętajcie że to wy kobiety zagraniczne macie górę nad lafiryndami polskimi mocno zazartymi ? Te lafiryndy polskie mają aż być e strachu przed niebezpiecznymi bardzo ostrymi i zazartymi kobietami zagranicznymi ! Bo inaczej lafirynda polska wam siostrom zagranicznym nie da żyć ! Wy ostre kobiety zagraniczne jesteście góra a kobiety polskie mają mocno sie bać i trzesc że strachu ! Bo mie strszej zagranicznej siostry sie wszystkie lafiryndy polskie czy z polski boją ! Ja nie nawie sie w kotka i myszkę ja niebezpieczna kobietą zagraniczna tylko przechodzę do działania odpyskiwania z morda przekletym kobietom z polski !ja kotka zagraniczna starsza jestem bardzo groźna bo posiadam ostre pazurki miau miau i mogę jakoś kobietę polską za.drasnac jeśli mie wyzwie wiedzma miau

Gość gośćkami
Inne kicie piękności niemieckie jedzcie ? Ja kicia nie jadę bo ten fagas nie odczepil by sie o demnie ! To jakiś namolny typ .i tak trzeba było.siedzieć 4 godz . Wolę zostać w domu i tak mię przeziębienie bierze ! Uszy muszę ogrzać .w czoraj i tak u cioci długo siedziałem . Ten typ zdecydowanie nie w moim guście .Z resztą muszę przygotowywać na przyjazd niemców ! Coś mi zimno jest ,herbaty się na piję książkę przeczytam ,języki po ćwicze ,bo na razie stale w kursie jestem .Z reszto muszę przygotować dom na przyjazd rodziny na parę dni .

Z krwi i kości, heeheeh jak przeczytałem w temacie. Zaraz niechcący skojarzyło mi się to z rasą panów. A tak naprawdę trzeba tam pojechać i przekonać się na własnej skórze jakie są Niemki. Stereotypy i memy, to nie najlepsze źródło wiedzy. ;) 🖐️

Gość 8383

Brzydkie czy nie, większość z nich to przemądrzałe flejtuchy nie nauczone kultury 

Gość schwanz

Ale nastolatki sa super, znaja sie na rzeczy.