Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski_fanMT

Oto przykład jak ładne laski potrafią dokopać niskim facetom

Polecane posty

Gość truest orginal blob the killer
a jak z Twoją tezą, że facet poniżej 170 to gówno? podtrzymujesz?

i jak z moją propozycją nabluzgania niskim koksom z maximusa?

Gość niski_fanMT
Zależy jaki. Jeśli nawet ma 169 cm, ale ma np 60 lat to logiczne jest, że gdy miał 20 parę lat to miał powyżej 170 cm, gdyż niscy faceci się szybciej kurczą niż wysocy Ale młody facet o wzroscie poniżej 170 cm (nawet ten 1 cm) to jest to dno (dla kobiet!!), a jak w dodatku ma zakola i małe stopy to już nie będę tego komentował bo to niestety oczywiste... :(

Gość niski_fanMT
A gdzie jest ten maximus? :)

idź powiedz to tym koksom. tylko wcześniej daj znać, przyjdę popatrzeć jak Cię masakrują ;)

pod blankami

Gość pudernicaaa
"kurde,kot wyzygal zarcie " :D:D:D:D

Gość niski_fanMT
A ja niedawno widziałem na Wyżynach siłownię o nazwie Maximus - nową otworzyli niedaleko Modrakowej... myślałem żeby tam iść poćwiczyć, jeśli mają w miarę przystępne ceny to czemu nie :)

a tak przy okazji - robicie jakieś zloty w Bydzi? chodzi mi o fanów MT

Gość niski_fanMT
Tak kiedyś robiliśmy, ale Darunia która to organizowała również okazała się pustą dziwką i tylko sex jej w głowie, a kurduplom najlepiej dokopać więc nic z tego nie wyjdzie, no cóż, trudno się mówi

a w jakim lokalu? ciekawy jestem bo może bym się wybrał, chyba że to imprezy zamknięte. co by nie mówić MT wymiata!

Gość swoj ziomek
A Darunia to fajna dupa ? Bo jak jej sex w głowie to daj mi na nią namiar chętnie ją pukne skoro taki nieudacznik jak Ty nie potrafi dobrać się jej do majtek. Masz problem z głową typie stąd Twoje niepowodzenia z kobietami.

swoj ziomek nie rozumiesz kolesia, bo pewnie jesteś wysoki to macho zgrywasz

Gość kn,mn,mnm
169 u faceta to jeszcze nic specjalnego :D znam takich typków którzy maja 160 i 164, to jest kurwa tragedia :D

Gość niski_fanMT
No ja jestem typem aseksuala, nigdy jeszcze ŻADNEJ dziewczyny fizycznie nie pociągałem i charakter w tym wypadku pomińmy!! Pusta Aśka sama pisała mi że podczas dobierania się w pary człowiek powinien patrzeć także na wygląd drugiej osoby i że ja też powinienem patrzeć na dziewczynę aby mi się podobała. A sama dobrze wiedziała jakie jestem fizyczne dno, więc mogła napisać "no fakt" i urwać temat, ale nie - wolała drążyć, a potem wyzwać i pojechać ze mną bo ustawiłem opis "Przykro mi z powodu kotka kumpeli" :( Cóż.. pustych ludzi nie brakuje... ładnych i pustych

Gość Krakowianka z dziada
koles ale jestes załosny / spartoliłes i tyle. tak TY i przeczytaj sobie to co Ona Ci pisała na temat twojej osoby i obienie z ludzi ofiar i wiecznych problemów i weź do serca.

"JA kontakt w komórce mój usuniesz? ;| czy możesz chociaż tego nie robić... kurde, czy moje obietnice Ci nie wystarczą, na serio teraz to nie są żarty niedługo święta, nie przestajmy się lubić... proszę zobaczysz że ze wszystkimi wszystko się ułoży, nawet z Darią w wigilię się na dobre przeprosimy, ja wszystkich bardzo lubię... a Ciebie przede wszystkim i nie żartuję, nie kpię sobie, daję Ci słowo!!" ale serio, tu naprawdę pipę z siebie zrobiłeś. żałosne tak błagać dziewczynę żeby nie zrywała z Tobą kontaktu

Gość niski_fanMT
Tak wiem, zrobiłem mega wielką pipę :( Bym wiedział że to kawał takiej szmaty to dawno bym olał ciepłym moczem i zbanował i ta cała rozmowa pojawiłaby się tutaj na kafeterii zapewne dużo wcześniej :P

Gość Julka19x
Autorze jesteś żałosny.Wzrost krasnala tylko pogarsza twoją sytuację.

Gość nkski_fanMT
Julka19x ma rację. Bym miał chociaż ten 1 cm więcej to nie byłoby problemu...

No cóż uroda z mądrością nie idą w parze, ale są wyjątki.

Gość no niech sie ktos wypowie
Poczytałam i mam apel do matek i ojców. Kochajcie swoje dzieci, chwalcie je na każdym kroku, wzmacniajcie poczucie własnej wartości, bo potem nie daj Boże, wyrasta taka zakompleksiona jednostka, która jest niebezpieczna dla społeczeństwa. Mieliśmy tu przykład osobnika, który zaatakował bogu ducha winną dziewczynę , na szczęście tylko werbalnie ale agresja aż kipi, na moje oko, to niewiele brakuje tępakowi do oblania kwasem, tylko dlatego, że dziewczyna była dla niego miła, a on źle odczytał sygnały.

Gość Laura444444444
matko ale wkleiłes litanie... laska Cie olała bo jesteś głupi i żałosny, wzrost i wyglad nie ma nic do rzeczy.. Ja miałam kolege który miał 165 cm wzrostu i był tak zaje...że się w nim 3 lata bujałam , niestety On traktował mnie tylko jak kumpelę...Facet nie może użalać sie nad soba!!!! Bo wtedy laska traci zainteresowanie.. Mam kuzynkę 22 lata która wiecznie wszystkim facetom wmawia jaka to jest brzydka gruba i w ogóle głupia... i wszyscy od niej uciekaja.. Chciałbyś laskę która Ci sie non stop zali jaka jest brzydka i beznadziejna?? Chcesz to podam Ci jej namiary bedziecie idealnie do siebie pasowac... Przepraszam jesli Cie uraziłam ale musisz się otrzasnac, i przestac wmawiac wszystkim ze jestes niski bo 170 to super sprawa Mam 5 kolezanek gdzie ich mezowie maja po 165 cm..i wszyscy panowie sa mega zarabisci... Sory za brak poprawnej pisowni ale pisze jedna reka...

Gość fgrv
Czy coś się zmieniło na lepsze u bohatera tego wątku? :D

Gość CEB53T
no i co dziwnego jest w temacie?

Gość MałaMi___
facet jestes zalosny ja bylam w zwiazku 3 miesiace z gosciem ktory nie podobal sie zadnej ja go uwazalam za slicznego bo sie tak w nim zabujalam. szczegolnie ujmowala mnie jego pewnosc siebie i zajebisty wesoly charakter. ale nie moglam zniesc kiedy np. ogladalismy telewizje a on sie pytal czy nie wolalabym takiego ladnego aktora, mialam dosc ze na kazdym spotkaniu musialam mu mowic ze jest piekny, nie moglam juz tego wytrzymac i zerwalismy

Gość Borys_Śląsk
Wzrost/twarz,pełny portfel.Bez tego facet jest gorszym sortem dla kobiety taka prawda.U mnie na osiedlu przystojni goście mają najlepsze laski a ci którym natura urody poskąpiła albo są niscy to mają już te przeciętne z wyglądu kobiety.

Gość MałaMi___
i ten pewnie byly i tak pomyslal ze rzucilam go bo byl brzydkim ;]

Gość MałaMi___
cos w ty jest, przecietni lepiej sie czuja z przecioetnymi, mega ladni z tymi mega ladnymi, nie ma tu w tedy problemu ze ktos sie czuje za malo atrakcyjny dla kogos czy cos, to dobra sprawa

Gość chyba ktoś tu ściemnia
ujmowala mnie jego pewnosc siebie(...) a zaraz potem : (...)ogladalismy telewizje a on sie pytal czy nie wolalabym takiego ladnego aktora, mialam dosc ze na kazdym spotkaniu musialam mu mowic ze jest piekny dziewczyno przecież to się wyklucza:( ten facet w ogóle istniał?