Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Gość Amtistatic
A co to znaczy zajęta? Kiedy ostatni mnie zagadał byłam zajęta, ale tak mnie ujął, że zajął jego miejsce.

Gość @@2
Faith Hope Glory-- masz już coś na oku???????????:D

Gość autorka naprawdę jest dziwna
Jak chcesz to możemy zrobić ustawkę ale zapewne jesteś tchórzliwą padliną to do mnie?:D

Czyli jesteś nikim że zdradzilaś swojego chlopaka takiej bym nigdy nei chciał bo skoro zostawiła chlopaka to jak inny fagas się do niej odezwie to i mnie zostawi

Gość innnny1432
na pewno warto spróbować :)

Gość dqwdqwdfqwffsafsfasfasfd
Po Amtistatic widać jakie są dziewczyny. Nie potrafią się przywiązać do jednego chłopaka nawet. I na nas narzekacie dziewczyny... ;/

Gość Amtistatic
Faith Hope Glory - ale przez to masz mały rozrzut możliwości. :D Musisz się ograniczyć do tych co same włażą na twoje pole życiowe. Nędzą jednym słowem.. :O

Gość Amtistatic
dqwdqwdfqwffsafsfasfasfd - byłam z nim 6 lat, a z tym 4 lata. A zdrada jest wtedy gdy nie jest dobrze.

Co myślisz że będę podchodzil do jakiś dziewczyn jak jakiś chory. I po co ? Bo czy ona mi się tak podoba ze ją kocham i chcę z nią być ? a takie podchodzenie od tak sobie nie ma sensu. Bo o co mi by chodziło podchodząc do niej. Chcę z nią być ? Chcę z nia współżyć ? Dlaczego mam wyprzedzać przeznaczenie ? Ono mi wskażę dziewczynę ktora jest mi przeznaczona

Jak chcesz to możemy zrobić ustawkę ale zapewne jesteś tchórzliwą padliną jestem kobietą. lejesz kobiety?

nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie, jest przypadek.

Gość Amtistatic
takiej bym nigdy nei chciał bo skoro zostawiła chlopaka to jak inny fagas się do niej odezwie to i mnie zostawi" I masz rację, bo ja gustuje w męskich, znających swoją wartość facetach. Drżący o swoją przyszłość mnie nie kręcą.

Jak fika to nie ważna płeć i masz krotki rozum bo przeznaczenie jest i cały czas przygotowuje mnie na kulminacyjny moment poznania dziewczyny czego dowod dam za kilka lat

Gość zlossssssssssnica
FHG jest naiwny . niech se czeka na to swoje gówniane przeznaczenie i niech mu zycie przecieknie przez palce przez to zasrane czekanie. POWODZENIA KOLEGO !

Jak fika to nie ważna płeć :D tylko, ze nasze szanse są nierówne, ty mi przyłożysz raz, a ja będę od razu na podłodze leżeć. jak ta twoja przeznaczona dziewczyna fiknie to też jej wlejesz?

Gość Amtistatic
Faith Hope Glory - mnie tam ani razu do głowy nie przyszło, że podejście faceta wiąże się z oświadczynami. :D Poznanie jak każde inne, tylko że świadome. A ja lubię facetów świadomych tego czego chcą. Taki facet działa podobnie także w każdej innej sferze życia. Nie czeka, aż mu ktoś da dobrą pracę itd. Sam wychodzi życiu naprzeciw. Tych co tak poznałam to potwierdzają.

"jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?" Na ulicy nie zagadujesz tylko walisz cegłą w łeb i wciągasz do auta. W tramwaju proponuję nieśmiertelny klasyk: Przepraszam czy pani także jedzie tym tramwajem/autobusem/pociągiem?

nie kłócic się dzieci!!! masz inny farta, ze zajrzałam na kafe :) możesz zagadać: - przepraszam, że Cię zaczepiam, ale powinnaś wiedzieć, że uwielbiam taki styl ubierania jak Twój (no chyba, że wygląda jak wszystkie) - wyglądasz jak moja dobra koleżanka z przedszkola we Wrocławiu. Może to twoja rodzina skąd jesteś? - wydaje mi sie, że masz smutne oczy, chciałbym zobaczyć Twój uśmiech - (na biedactwo) czy moglabyś mi pomóc w...

"Dziewczyny też zagadują do chłopaków." Ale nie do ciebie. hihihi

Gość Amtistatic
Faith Hope Glory To zobaczymy za kilka lat kto miał rację. Ludzie się tak poznają. Dziewczyny też zagadują do chłopaków." Owszem, z tym że zależy czego się szuka. Gdybym zagadywała facetów, to oczywiste że łowiłabym fajtłapy życiowe, a nie świadomych facetów. Bo rasowy facet to myśliwy, a nie ofiara. I raczej taki nie lubi być łowiony.

Jak fika to nie ważna płeć :D tylko, ze nasze szanse są nierówne, ty mi przyłożysz raz, a ja będę od razu na podłodze leżeć. jak ta twoja przeznaczona dziewczyna fiknie to też jej wlejesz?

Gość Amtistatic
rozwódkaaa nie kłócic się dzieci!!! masz inny farta, ze zajrzałam na kafe możesz zagadać: - przepraszam, że Cię zaczepiam, ale powinnaś wiedzieć, że uwielbiam taki styl ubierania jak Twój (no chyba, że wygląda jak wszystkie) - wyglądasz jak moja dobra koleżanka z przedszkola we Wrocławiu. Może to twoja rodzina skąd jesteś? - wydaje mi sie, że masz smutne oczy, chciałbym zobaczyć Twój uśmiech - (na biedactwo) czy moglabyś mi pomóc w..." Serio trafiają do ciebie takie teksty? :D Bo mnie strasznie irytują... I każdego takiego spuszczam na drzewo. Nie lubię takiej gry. Skoro gra już na początku, to znaczy że szkoda czasu.

Ja nie jestem zbyt przystojny żeby sam podrywać bo jest za wielu lepszych ode mnie. Ja poznam swoją dziewczynę w inny sposób. W jakiś na pewno za kilka lat.

Gość Amtistatic
Takie teksty są prymitywne. Naprawdę uważacie, że ładna dziewczyna nie ma pojęcia po co się do niej podchodzi? :O Takie teksty w ramach zmylenia są żenujące.

Jak was czytam to popadam w paranoję, że każdy kto zagaduje obcego człowieka - chce go od razu przelecieć. Zagadywanie ludzi to raczaj zwyczaj. Zgubiłeś drogę -> pytasz. Masz problem z samochodem -> prosisz o pomoc. Podoba ci się ktoś -> zagadujesz. To kwestia charakteru i otwartości na ludzi.