Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Gość 879028392
jej świat- to ty jakąs abstynentką jesteś czy co??? Dla mnie piwo jest najlepsze, właśnie taki napoój typowo młodzieżowy, i przede wszystkim rozluznia co w takiej sytucacji sie b. przydaje. Siedzenie nad kawa dwojga osób co sie nie znają to musi byc porazka... :(

Gość dauedos1485
lepiej nie zagaduj, bo dostaniesz oklep od konkurencji, i odpusc je dla konkurencji w ramach szacunku dla praw natury.

"Rada dla panów, najpierw sprawdzcie czy dziewczyna jest wami zainteresowana jeśli tak, startujcie" Jestem kurwa ciekaw jak to można sprawdzić jak się taką na ulicy widzi :D Wy chyba naprawdę nie potraficie myśleć.

To nie moja wina że umrzesz w lutym więc co chcesz ode mnie do siebie możesz mieć pretensje za to że jad ktory masz w sobie uaktywni raka w twoim organiźmie

Gość 879028392
Ja uważam teksty typu "ale jesteś piękna " za żenade... :(

Gość Amtistatic
879028392 "Bo rasowy facet to myśliwy, a nie ofiara." istotnie wiele kobiet leci na takich, bo im sie to kojarzy z męskością, itp. Ja bardziej wolę takich niedostępnych, ale na pewno nie żadnego myśliwego. Mysliwy jak zasmakuje w polowaniu, nigdy nie poprzestanie. I w tym problem. Potem powiększa się grono na topiku " Mój facet mnie zdradza z jaką szmata".... " Tu się nie zgodzę. Myśliwy może wybrać najlepszą zwierzynę i tylko na nią polować. A niedostępny po zdobyciu równie dobrze może się rozsmakować w byciu zdobywanym. Więc tutaj nie ma przepisu na 100%

Gość 879028392
Tu się nie zgodzę. Myśliwy może wybrać najlepszą zwierzynę i tylko na nią polować. No i co? Zdobędzie i po wszystkim..... o facetach niesdostępnych pisałam w znaczniu- takich na serio niedostępnych a nie udającyh kobieciarzy.

Amstatic Skoro gość WIDZI cię pierwszy raz w życiu - to oczywiste że zagada na temat WYGLĄDU. Chyba, ze twoja inteligencja , talent malarski lub uczestnictwo w akcjach charytatywnych emanuje z ciebie na ulicę. I dziewczyna wcale nie musi kręcić nosem, ze on źle zagadał. Prawdopodobnie jak ona się odezwie to on sam zrezygnuje z dalszej rozmowy.

Gość Amtistatic
879028392 jej świat- to ty jakąs abstynentką jesteś czy co??? Dla mnie piwo jest najlepsze, właśnie taki napoój typowo młodzieżowy, i przede wszystkim rozluznia co w takiej sytucacji sie b. przydaje. Siedzenie nad kawa dwojga osób co sie nie znają to musi byc porazka..." Dla tipsiary piwo może być, aczkolwiek dziewczyna z klasą to nie bardzo.. Poza tym dobrze widzi się dziewczynę w ciągu dnia, a zapraszać na piwo w ciągu dnia, to jedzie menelstwem.

Gość autorka naprawdę jest dziwna
:D kurwa, gdybym miała siłę, walnęłabym Ci w ten pusty łeb, faith. nie masz szans na dziewczynę, jestes psychiczny!!! widzę, ze nikt nie reaguje na Ciebie, bo wiedzą, ze to nic nie da, jestes porządnie zaburzony, ignoruję Ciebie od tej pory.

Gość zenek23523523
Kiedyś jakiś koleś czaił się wieczorową porą na przystanku do mojej kumpeli... Czaił się, czaił aż w końcu zaczął rozwalać wiatę pięścią. Jak już skończył uśmiechnął się tylko demonicznie i czekał na jej reakcję. Ona oczywiście nie zareagowała na taką demonstrację jakości testosteronu ale na pewno pozostał w jej pamięci na długi czas :D

Gdyby to bylo takie powszechne to bym widział że ktoś obcy zagaduje obcego a nigdy nie widzialem tak więc takie rzeczy to raczej na dyskotekach gdzie się jest po alkocholu

To dobrze bo śmierdzi ci dorszem z gęby. Sama masz mózg ryby. Ja jestem spoko kolesiem co nie miał szczęścia i nie urodził się przystojniakiem.

Gość rudy23462346
Dziewczyna z klasą piwa nie pije. Oczywiście. Dziewczyna z klasą pije ąrążądę.

Gość 879028392
Dla tipsiary piwo może być, aczkolwiek dziewczyna z klasą to nie bardzo.. Poza tym dobrze widzi się dziewczynę w ciągu dnia, a zapraszać na piwo w ciągu dnia, to jedzie menelstwem. Jezuu, jeszcze takich kretynizmów nie słyszałam jak żyję. :) Piwo to napój najczęściej pity przez studentów, mało z nich jest menelami, czy tipsiarami... Nie wiem skąd jesteś że masz takie dziwne spostrzeżenia....

kiedyś facet spytał się mnie na ulicy czy pójdę z nim na piwo, a ja, ze nie. a ten no to moze na czekoladę, a ja, ze nie, ale to dlatego, ze mi się nie podobał:) spytał się czy jest az taki brzydki, a ja, ze nie...

Gość Amtistatic
rozwódkaaa - ale w jakim celu ma zagadywać o jej wyglądzie? Bo nie rozumiem? :O A czy sam fakt, że podszedł nie oznacza, że mu się podoba? Dla mnie bez sensu tłumaczenie się. Dla mnie to oczywiste, gdy facet podchodzi i pyta, czy dam się zaprosić na kawę, bo chciałby mnie poznać. Nie musi mi przedstawiać całej listy tego co wg niego jest we mnie ładne. Ładne bez przerwy to słyszą. Zbyteczne.

Gość rudy23462346
A piwo piwu nie równe. Może być i 100 za szklaneczkę ;)

Gość Amtistatic
rudy23462346 Dziewczyna z klasą piwa nie pije. Oczywiście. Dziewczyna z klasą pije ąrążądę." Nie o to chodzi, czy pija piwo, czy też nie. Maślankę może też pije, jednak zaproszenie na maślankę też uważam za niewypał.. :D

Gość 879028392
Mi sie zdaje że po prostu strasznie trudno tak poderwac kogoś na ulicy. TO bardzo neibezpieczne i w sumie głupie zgodzic sie na coś takiego. potem finał jak w "Masz na imię Justine"....

Looooser i co? nic?

jakbyście chcieli do mnie zagadać to ja piwo piję, a klasy mi nie brakuje :) dość często mnie zaczepiają mężczyźni i choć związków z tego nie było to zostajemy znajomymi, a po zaczepkach zostają miłe wspomnienia i mi i im. A może kiedys w ten sposób spotkam swojego wymarzonego mężczyznę?

Gość 879028392
Amtistatic- czyli nie pijesz piwa, bo myślisz że dzięki temu zdobędziesz klasę? To co można pic, żeby miec klasę? Bo na razie jesteś pierwszej klasy snobką wg mnie. Dobre i to, ale chyba nie chcesz tak skończyc?

Ja poznam moją wymarzoną dziewczynę w takiej sytuacji że będziemy znajomymi i ona pozna że jestem czlowiekiem o dobrym sercu ja nabiorę przy niej pewności i to się rozwinie

Gość rudy23462346
Mąślaneczkę ? :)

Gość weffweefwfweefwefw
http://nls.pl/ Kurs dla tych, którzy czują, że nie wiedzą nic o kobietach.

Gość Amtistatic
Po prostu pewnych trunków się nie proponuje tak z góry. Po prostu nie wypada. Jak musisz pić to piwo, to już lepiej zaproś ogólnie.. a nie z góry określenie, że to piwo. Brzmi prostacko..