Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

"nawet dla samego obcowania z kobietą warto" A to jakiś zaszczyt niby, że księżniczka się odezwie do mnie?

Gość mileniaa
Sprawdzony tekst na podryw: "Ty będziesz moja, ja będe twój, będziemy razem wywalać gnój" :D

Gość pamparampampampam pam
Rozwódka, sam znam kolesi, którzy traktują kobiety podmiotowo, jako obiekt manipulacji. Ktoś tu wcześniej wrzucił stronę www.nls.pl to są właśnie techniki manipulacji, moim zdaniem nie powinno się tam nawet włazić hehe :), (sam mam książkę o podrywie, która dostałem w prezencie, nawet wstępu nie przeczytałem, ozdabia półkę) licze na to, że w końcu poznam kogoś wartościowego. :)

Gość IMO133759
chodz na sianko zrobimy bzykanko

Co do podrywów na dziewczyny, to słyszałam taką anegtotę: -hej, zbierasz paragony? -nie. -no popatrz ile nas łączy!

"mam książkę o podrywie, która dostałem w prezencie" Musisz być gorszy ode mnie :D

darker czasem warto pogadać z kobietą... my czasem mamy cos do powiedzenia :D a ty akurat powinienes się paru rzeczy nauczyć. Może zbyt pochopnie gardzisz rozmowa z płcią piękną?

Gość Amtistatic
troche dziwne - zważywszy, że częściej zabija mąż, narzeczony, niż obcy z ulicy to ryzyko nie takie znowu wielkie.. A po drugie w końcu to miejsce publiczne. Nie musisz z nim iść w dzielnicę slumsów.. Ani inne dziwne miejsce :D Kawiarnie są pełne ludiz..

ja tutaj odpisze do autora topiku, bo 6 stron czytać nie bede. Podchodzisz do niej ii to zalezy jak wyglada. Jesli blachara to mówisz 'ej niunia chodź do mojej nowej beemki to sie zabawimy', jeśli jakaś kujonica to 'W podrózy Mickiewicza na Krym najbardziej zachwyciło mnie jego postrzeganie swiata, które tak bezbłednie i niepowtarzalnie ujął w'stepach akermańskich'. Jeśli to bedzie gotka to mówisz 'mam całkiem smacznego kota w piwnicy' jeśli spodoba Ci się normalna dziewczyna to nie podchodź, bo to dziwne . Przynajmniej dla mnie nie jest normalne jak obcy facet mnie na ulicy zaczepia.

Ludzi się poznaje kiedy jest się gdzieś razem dłużej może to też być pielgrzymka do Częstochowy w takich sytuacjach naturalna jest rozmowa także z obcymi ludźmi

"czasem warto pogadać z kobietą... my czasem mamy cos do powiedzenia a ty akurat powinienes się paru rzeczy nauczyć." A czego wy mnie niby możecie nauczyć? Wyszukiwania okazji w galeriach handlowych?

Gość Amtistatic
Naastoletniaa - :D

Darker, Skoro Ty mówisz, że muszę to pewnie nie mam wyboru :). Ja nie potrzebuje jakiś tam książek żeby zagadywać do ludzi, nasi dziadkowie nie musieli wchodzić na jakieś strony o nls i jeździć na kursy żeby znajdywać sobie żony :P. Ja tam wierze w to, że znajdę dziewczynę i znajdę ją :P hehe :)

pamaparam... może pozycz mi ten poradnik, bo ostatnio kilku menów używało tych samych textów do mnie i jestem ciekawa skąd je wzięli: np. czuję cię... miałam na końcu języka pytanie czy powinnam wziąć prysznic :D

"A czego wy mnie niby możecie nauczyć? Wyszukiwania okazji w galeriach handlowych?" Idąc Twoim tokiem rozumowania śmiem przypuścić, że facet nie potrafi nic ponad obijanie dupy z piwem przed telewizorem.

"Ja tam wierze w to, że znajdę dziewczynę i znajdę ją hehe " Nadzieja matką głupich. Tylko po co się ujawniać publicznie?

Darker, ale ty jesteś niedobry. taki nieczuły, niefajny i w ogóle pase. Bo powinieneś sie kajać pod nogami każdej napotkanej przedstawicielki płci żeńskiej (bo co za idiota wymyslił określenie płeć piękna... jak co niektore widze to masakra i ble ... )

"Idąc Twoim tokiem rozumowania śmiem przypuścić, że facet nie potrafi nic ponad obijanie d**y z piwem przed telewizorem." Nie oglądam telewizji i nie piję alkoholu.

Ale ja droga Rozwódko nie czytałem tego :) Możesz wejść tutaj i sobie poczytać o tych ich technikach, uważaj na takich facetów http://nls.pl/

Gość Amtistatic
Darker - choćby przebywania z płcią przeciwną. Wbrew pozorom, to bardzo przydatne w przyszłości. Znam faceta, który był krótko tylko z jedną dziewczyną i do dzisiaj sobie nie radzi w kontaktach damsko-męskich. I to pomimo tego, że facet jest nieziemski ogólnie.

Gość jej świat
A jak to ma wyczuć facet na ulicy z którym się mijasz? Sygnały dymne dajesz? To moze nie zagaduj kobiet ktore mijasz na ulicy...przelotne spojrzenie mozesz źle zinterpretowac, chociaż ja pewnie wiedzialabym czy coś jest na rzeczy....Przecież napisalam, że wszystko zalezy od sposobu spojrzenia... ja naprawde nie wiem, jak mozna tego nie widziec. A moze tylko kobiety mają taki dar.

Darker, Polecam porzucić twoją ukochaną lateksową pannę dmuchaną, a szybko odkryjesz, ze kobiety maja mózgi i charaktery i jeszcze wiele więcej.

"to bardzo przydatne w przyszłości." Bzdury. "Znam faceta, który był krótko tylko z jedną dziewczyną i do dzisiaj sobie nie radzi w kontaktach damsko-męskich." No i co z tego? "I to pomimo tego, że facet jest nieziemski ogólnie." Ja za to jestem baaardzo ziemski. Dno dna :D

Nastoletnia Tego typu określenia wymyślają media. Idiotami są Ci, którzy wierzą w tego typu generalizacje, nie Ci, którzy je rozpowszechniają, są to ludzie bystrzy, którzy potrafią zarobić kasę na tych mniej bystrych. Prosty, diabelnie skuteczny system.

Darker najlepiej mierz je wszystkie od góry do dołu tak jak ja robie ;d na pewno podziała. hahaha ... Amitistatic Jest nieziemski czyli jest kosmitą? Ale czad.

"a szybko odkryjesz, ze kobiety maja mózgi i charaktery i jeszcze wiele więcej." On już nas wszystkie sklasyfikował jako bezdenne kretynki. Nie ważne co powiemy, co zrobimy, choćbyś nagrodę nobla dostała- i tak nią będziesz.