Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertg5w5y

JAK SIE ŁADNIE MALOWAC SAMYMI CIENIAMI DO POWIEK?

Polecane posty

Gość ertg5w5y

bo na tusze mam uczulenie....

na wszystkie ? kup jakis na bazie wody.. albo zrob henne na rzesy. Same cienie to lipa

Gość ertg5w5y
a ile kosztuje henna na rzesy? a czy na henne tez mozna miec uczulenie dziewczyny?? ja mam na wszystkie tusze te najtansze a takze najdrozsze, no wszystkie:(

u mojej kosmetyczki henna kosztuje 5 zł.. no teraz może 10zł. Na pewno Cię stać :) i wątpię żebyś miała uczulenie na to.. ona Ci robi, trzymasz to parę minut i zmywa i masz czarne rzęsy :D

a sama sobie lepiej nie rob ten henny ;p idż do kosmetyczki, wydaj te 10 zł czy ileś

Gość jkjkjkjfkljflk
wpisz w googlach "tusze do rzęs dla alergików" Znajdzie się sporo

Gość najamka1
nie trzeba tuszu do rzęs by oko wyglądało ładnie ja maluję się w zasadzie tylko cieniami dodatkowo kredka i wystarczy poszukaj makijaży a la przydymione oko bo nie chce mi się tu opisywać krok po kroku

Gość nimfawodna
gratuluję, że potrafisz zrobić sobie fajny makijaż, ja niestety nie i tylko się ograniczam do kredki i do podkładu. Ale może się wybiorę do Focus Mall do Douglasa na lekcje makijażu żeby mi ktoś powiedział jakich kosmetyków używać i jak się fajnie pomalować.

Jak Ci nie szkoda kasy, to uzupełnianie rzęs (chyba metoda się nazywa 1:1) załatwi sprawę. Przyjaciółka zrobiła sobie coś takiego i wyglądała jakby miała pomalowane rzęsy. Tylko drogie to to :/ Same cienie bez rzęs średnio wyglądają.