Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krattthamarator

26 lat i czuję się cholernie samotny

Polecane posty

Gość krattthamarator

Cholera mam dość, 26 lat na karku i jestem mega samotny ! Idąc ulicą, przez centrum handlowy itp dziewczyny oglądają się za mną, widzę że podobam im się ale ja jestem cholernie nieśmiały.Nie wiem jak zagadać, już raz zagadywałem dziewczyny i wyszedłem pewnie na niezłego desperata więc jakoś totalnie się boję.Jestem normalnym facetem, nie piję piwska i nie mam brzucha, dbam o siebie ale nie jak jakiś pedant.Moi koledzy dresy którzy dzień w dzień ćpają i piją mają takie piękne seksowne dziewczyny że głowa pęka a są totalnymi burakami, jak Oni to robią ?

to te dziewczyny też są burakami ;p Skoro barierą u Ciebie jest tylko nieśmiałość to pikuś.. znajdziesz kogoś ;) Mi się nieśmiali podobają... i pewnie nie jestem sama

Gość samotny.....
normalnie jakbym słyszal siebie. ja mam dokladnie tak samo :( jestem calkiem przystojny ale cholernie niemsialy :(

Gość dres burak
Podchodze do laski i pytam czy ją zerżnąć. ona mówi tak i jedziemy. Biedny pixdziołku :)

Gość krattthamarator
margirit a skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć ?

Gość ja ma 24 lata
i tez czuje sie samotna:(

na forum się nie będę chwalić :) no, ale jestem też zajęta.. (ale nieśmiałych i tak lubię, więc się nie przejmuj, bo na pewno jest wiele takich dziewczyn)Co do miejsca zamieszkania mogę tylko powiedzieć, że woj. lubuskie

Gość dres burak
Zerżnąć cie?

Gość kontrabasik
jak robią? A Ty chciałbyś mieć taką pusta lalkę co dla mniej nie ważne z kim jest? Takie dziewczyny to są nic nie warte! Ja też lubię nieśmialych:) uważam że powinieneś jeśli szukasz dziewczyny bardziej poważnej niż na jeden wieczór to nie wiem zagadać do jakiejś co się nie ogląda za Tobą tylko np siedzi sobie sama w parku ale nie wstydz się zagadać:)

Gość Kurczak z koszyczka
Próbowałeś kiedykolwiek zagadać do dziewczyny? Byłeś już z kimś?:)

Gość krattthamarator
Problem w tym że ja nie wiem jak zagadać, nie wiem czy taka dziewczyna jest zajęta lub wolna, czy w ogóle życzyła by sobie żeby zagadywał ją jakiś obcy facet. Jeśli jest tutaj jakaś dziewczyna samotna z woj.Śląskiego to niech napisze.

Gość dres burak
ja sie tego pixdziołka pytałem ;)

Gość krattthamarator
Kurczak z koszyczka Tak byłem w dwóch związkach ale to było tak że to One same do mnie zagadały i jakoś dalej się to potoczyło.

Gość hytrytrytyrt
jestes mlody, znajdziesz jeszcze swoja polowke

ej.. jak zagadasz i narobisz sobie wstydu to i tak Cie nie zna ta dziewczyna, do której tam będziesz uderzać. W ogóle to podejdź, powiedz "jesteś piękna, a ja nieśmiały więc to dla mnie trudne, ale dasz mi swój nr?" jak Cię ktoś zbrechta to się nie przejmuj :) ja bym nie zbrechtała ;))

Gość Kurczak z koszyczka
Ja jestem z Dolnośląskiego, więc raczej odpadam:) Ale mam podobnie do Ciebie, tj może nie jestem chorobliwie nieśmiała, ale również nie zagadałam nigdy do chłopaka na ulicy, w sklepie czy w innym miejscu, bo bałabym się odrzucenia bądź tego, że ma kogoś.

Gość krattthamarator
Zagadałem nie tak dawno do paru dziewczyn i to była totalna porażka, parę z nich miało chłopaków a inne mnie spławiły dlatego teraz się boję.

Gość Kurczak z koszyczka
Masz doświadczenie z kobietami, więc nie jest źle:) Ja też podywałam swoich chłopaków;) Margit - ja nie sądzę, by pytanie o nr tak od razu to dobry pomysł. Moja koleżanka z pracy miała ost taka sytuację, chłopak zaproponował jej wymianę nr, a kiedy poprosiła o jego nr mówiąc, że się odezwie on się obraził, ale nr dał. Tylko, że ona się do niego nie odezwała. Lepiej zapytać czy ma ochotę pójść od razu na kawę, bądź zapytać o odprowadzenie

Gość fergie3
Może za bardzo się starasz i wychodzi sztucznie. Bądź naturalny, nic nie planuj, teraz nie musisz podrywac dziewczyn na ulicy, mamy takie czasy że wystarczy zalogować się na jakims prtalu randkowym i tam spróbowac szczęścia, uwierz że są również takie samotne dziewczyny z podobnym problemem jak twój.

Gość Kurczak z koszyczka
To nie jest żadna porażka, ze one mialy kogos, a to co odmowily (jesli zrobily to kulturalnie) to rowniez zadna porazka, jesli Cie wysmialy to swiadczy tylko o nich. Jednak nie jestes tak niesmialy jak piszesz:)

Gość m;dw
słuchaj bo to musi wyjść tak naturalnie-najpierw się zakumpluj z taka która ci się podoba a to jest mozliwe jezeli macie jakiś wspólny punkt odniesienia np studia, praca w jednej firmie, wspolni znajomi i jakas impreza, kurs językowy, wspólny klub fitness gdzie ciągle sie widujecie. Musisz kogos bardziej poznac na stopie zupełnie neutralnej i sam dac sie poznać jako fajny koleś do pogadania i takie tam a reszta sama jakos pojdzie jak zaiskrzy

Gość mam 26 lat i jestem ze slaska
samotna ;) i chetnie Cie poznam;)

Gość ja ma 24 lata
mnie? chetnie ale niestety jestem z mazowsza;)

Gość ja też jestem ze śląska
i w Twoim wieku - podaj maila to napiszę - co jak co, ale pogadać zawsze można, prawda :) ?

Gość mam 26 lat i jestem ze slaska
ty podaj maila i ja napisze;)

Gość Facet który tu pisze to mój
były... Dziewczyny nie dajcie się nabrać. On lubi 15,16 i 13 letnie dziewczynki do których zarywał będąc ze mną w związku :o Trzymajcie się od tego typa z daleka,dobrze wam radzę:) Chyba,że lubicie być oszukiwane i zdradzane...

Gość ja też jestem ze śląska
a skąd wiesz, że to Twój były ? Może to mój były :P

Gość hej:)
Ja też jestem ze śląska. Chętnie pogadam :) mlena@onet.com.pl

Gość Facet który tu pisze to mój
Chcesz to wierz,nie chcesz to nie.Wiem bo widziałam jak to pisał.