Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie obchodzą mnie inni

Poznałem 21 latkę, sam mam 29 lat - niemiłe komentarze w pracy

Polecane posty

Ostatnio w pracy rozmawialiśmy trochę o związkach. Moi współpracownicy wiedzą, że nie mam nikogo i jestem sam. W trakcie rozmowy powiedziałem, że ostatnio poznałem bardzo sympatyczną 21 letnią dziewczynę. Mam zamiar spotkać się z nią na kawę, pogadać itd. Niestety gdy usłyszeli, że ma 21 lat to zaczęli swoje, że ona jest dla mnie za młoda, znajdź sobie starszą, że 8 lat różnicy to za dużo, że chcę wykorzystać jakąś gówniarę itd. Właściwie to gówno powinno ich to obchodzić, bo ja się wcale tym nie przejmuję, ale zacząłem się zastanawiać czy 8 lat różnicy to aż tak dużo ? Wiem, że w moim wieku raczej ciężko o wolną kobietę.

Gość hagiel hakiel
bo jestes starym dziadem :O to oblesne

Gość .,mlkm
8 lat za duzo?????????? :D:D bez przesady:)

Gość chytrylis
to jest wiek w sam raz, młode dziewczę doda Ci wigoru i chęci do życia. Kobiety w Twoim wieku często już zrzędzą, poważnieją.

Gość hagiel hakiel
stare dziady które sie czerpiaja mlodej kobiety i zatruwaja jej życia fuj :O mam 20 lat i własnie doczynienia z takimi

Gość chytrylis
obleśne to są obrośnięte tłuszczem 30-tki,

Gość hagiel hakiel
co mnie to obchodzi :O wasz wiek wasze problemy trzydziestokilkuletni faceci tez sa oblesni :Oa ci po 40 to juz wogole

Gość mysia pysia777777777
a gdzie ją poznałeś?

Gość tata ci do wanny wchodzi
ze sie tak ekscytujesz? ja mam 30 lat a ciagle mnie takie gowniary zaczepiaja :D

Gość hagiel hakiel
to chyba takie co sa w stanie zrobic wszystko dla pieniedzy :O bo seksulanie to ty ich napewno nie pociagasz :O zyg

Widzę, że niektóre komentarze takie jak w pracy. Odczep się od niej ty stary dziadzie, bardzo takie lubię, ale naprawdę nic sobie z nich nie robię ;)

Gość obrośnieta tłuszczem 30-tka
stare dziady tfuu

Gość Joena88
8 lat to wcale nie jest duża różnica wieku, jeśli dobrze się dogadujecie to w czym problem? Poznajcie się i sam stwierdzisz czy jest wystarczająco dojrzała dla Ciebie...

Gość Joena88
aaa i stary nie jesteś... większość komentarzy piszą debile których życiem jest właśnie to forum ;) żal mi Was :D

8 at to rzeczywiscie nie jest tak duzo, tlko, ze ona dopiero zaczela 20 a ty masz nakarku 30, wiec stad te komentarze, ze jest za mloda. no bo sorry ale 21 lat to jeszcze prawie nastolatka, no chyba, ze interesuje cie zycie studenckie, imprezy, egzaminy itd a na rodzine mozesz sobie jeszcze poczekac. co innego jakbys mial 40 a ona 32. wtedy ludzie sa w rownie dojrzali.

Gość EL NINKA
Nowy obiekcik? Krótko i na temat i spadam.

Gość EL NINKA
marne szansy, K patrza jak faceci , im mlodszy tym lepiej; poza tym mlodszego mozna sobie wychować, bez problemu;nie ma az tak bujnej przeszłości i związanych z tym naleciałości, doswiadczenia. 98% true

Gość BurleSKA
ja mam 25 lat...moj ostatni partner ma teraz 38 a obecny 33... idealne sa takie roznice... poziom podobny.... ale 21 lat to rzeczywiscie wiek, w ktorym czlowiek chce sie wyszumiec...wiec o powazny zwiazek moze byc ci trudno

Gość jesteś starym
zakompleksionym zbereźnikiem

Gość kamel0d
moim zdaniem facet ktory ma 29 lat nie jest starym dziadem. to przeciez jeszcze młody czlowiek Autorze rob to co podpowiada ci serce i nie słuchaj ludzi;-)