Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huk na sali bylooo

WIERZCIE W TO CO PISZA NA STRONIE RODZIC PO LUDZKU W OPINIACH O SZPITALACH ? BO

Polecane posty

Ja w te opinię nie wierzę! Niestety ciągle jest tak, że wszystko zależy od zmiany na którą trafisz. U nas w Wojewódzkim są dwie położne- mega, super chruper :):) I jak się na nie trafi to jest OK. A reszta- szkoda pisać. Ja wybrałam klinikę prywatną, która ma podpisaną umowę z NFZ- płacisz 400zł i masz znieczulenie oraz godne traktowanie. Chociaz też zależy na kogo trafisz- jest jedna babka-lekarz, którą ma przeważnie złe opinie a jednak wciąż tam jest. Najlepiej opierać się na opiniach znajomych, które w danym miejscu rodziły. Ale pytać dokładnie, bo coś co dla jednej babki może być w porządku dla drugiej może być problemem.

Gość jaka jaka taka
ale wy glupie jestescie i po hoj dajecie lapowko poloznym i uczycie ze za kase sa mile a bez niej juz nie tych kobiet co nie stac na dawanie w lape maja przesrane przetz takie co daja kase niby za opieke uczycie tych darmozjadow brania a pozniej niewiadomo czego oczekujecie zal mi takich bab

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
Wiecie ja naprawde uwazam ze przy porodzie bylo super polozna byla niesamowita za pierwszym i za drugim razem ,pierwsze dziecko rodzilam majac 20 lat, sama bez meza przy drugim juz chcial byc, ale w pierwszym przypadku dostalam starsza polozna i mlodego lekarza i ona jak matka mnie przez to przeprowadzila,moj owczesny lekarz 14 lat temu zaspiewal sobie za"opieke przy porodzie 1500 zl!!!zrezygnowalam i poszlam do szpitala jak stalam.za drugim razem mialam mloda polozna fakt urodzilam od przyjazdu do szpitala w godzine ,ale opieka tam na porodowce i na oddziale poporodowym byla fantastyczna ,moze tez dlatego ze jest tam mnostwo mlodych przyszlych poloznych chetnych do pomocy bo na nas sie ucza.Natomiast na polozniczym juz bylo bgorzej olew totalny ale dwa dni i do domu:)

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
nigdy zadnemu lekarzowi nie dalam w lape w zasadzie nie dalam nikomu nie uznaje tego typu zachowan to sprzeczne z moja natura chyba nawet nie wiedzialabym jak to zrobic,ale sa kobiety tak panicznie bojace sie porodu ze placa za swiety spokoj bo tak naprawde polozna niewiele pomoze musisz urodzic sama to twoja rola ona tylko nadzoruje porod.Polecam na vod onet serie "Cud narodzin" naprawde fajny dokument.

Gość Ewka55555555
magda240777 a mozesz mi powiedziec jak znalezc taka klinike? Jakies strony itp. Bo wlasnie uwazam to za bardzo rozsadny pomysl i chcialabym cos znalezc w swoim wojewodztwie łodzkim. Jest mozliwosc cesarki w takiej klinice? Z gory dziekuje za pomoc.

Gość upupup ooppp
w górę