Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę wiarę

prawiczki, my już zawsze będziemy prawiczkami

Polecane posty

Gość dauedos1485
nalegam na penisa w ejakulacie

Gość giorgij
co faith strach obleciał, ponoć takie ciacho z ciebie,

Gość IMO13785
Faith jest impotentem i rzadko wypuszcza biały płyn.

Gość giorgij
ostatnio śniło mi się że faith mnie posuwa w tyłek i tak sie spusciłem że materac przeciekł

"nic tylko wychłostać was kutasem po ryju szmaty" czekaj, tylko skoczę po mikroskop.. :D

Gość IMO13785
Faith - to prawdziwy przystojniak. Widziałem foty. Mop na głowie, dywan na "klacie" i mina przygłupa. :D

Nie będę ! A jak będę jednak to wrócę na uczelnie po paru latach od skończenia studiów, zrobię doktorat i powiem, że jestem prawikiem z miłości do nauki :)

Gość giorgij
tak faith już wszyscy na kafe to widzieli, wyglądasz jak mół bagienny

Gość urodzony z charakterem
a nawet jak jakaś sama zwróci na nas uwagę to co my zrobimy? mamy 0 doświadczenia z kobietami i dwudziestokilkuletnia kobieta po prostu ucieknie jak się zorientuje że ma do czynienia z nieporadnym, starym prawiczkiem urodziliście się bez charakteru :O

Ciekawe ze wieczorem wychodzą na kafa downy może tata poszedl spać i zwonił komputer dzieciom a może odwrotnie może siedzą tu 40 letnie niedorozwoje

Gość IMO13785
reminiscencja "czekaj, tylko skoczę po mikroskop.. " Reminka - jak ja swojego do chłosty wyciągne, to....zaraz, no dobra nie ważne. :P

Ja też źle nie wyglądam, ale nie wyglądam też jakoś super dobrze. Przynajmniej stosunkowo wysoki jesstem 186 cm i chodzę na siłkę żeby resztę nadwagi zgubić (już schudłem prawie 3 dychy) :P

Nastoletnia, jeśli się jest ateistą to trzeba wierzyć w siebie. Ja wierze w siebie, wychodzi na to, że jest nas 2 ja i siebie :P

130 kg :P Byłem jak czołg :P przynajmniej nie musiałem się bać na ulicy, wysoki grubas, jak jakiś ruski mafioso (ale słabą głowę do alkoholu i wtedy miałem :P )

Gość IMO13785
130 kilo! Ja pierdolę! Jak było z kondycją? :D

Nastolatko, zapomniałem powiedzieć, że na pewno mi się uda ! :P Kiedyś :P

Gość urodzony z charakterem
tak tylko piszesz żeby pocieszyć, może sama siebie oszukujesz a podświadomie myślisz co innego, prawda jest taka że jakbyś spotkała kolesia koło 30 który nigdy nie był z kobietą i by ci się spodobał i zabrała byś się za niego to jego nieudolność, nieporadność, brak pewności siebie w relacjach damsko-męskich spowodowały pomyślała gdybyś miał charakter to nie byłbyś nieudolną ciotą

Cały czas napierdzielam na siłowni, to mój sposób spędzania wolnego czasu :) Z kondycją było tak jak z przyrodzeniem impotenta, niby jakaś tam była, ale do niczego :P Nastoletnia, apokalipsa będzie dopiero wtedy kiedy przez miesiąc na kafe nie napisze żaden prawik :).

Nastolatko, ale jak masz 130 kg to zapewniam Cię, że kondycja wtedy mocno zależy od wagi. Jak się ma za mało kilosów też może być źle. :P