Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisanka_pisankaa

panowie pomocy! czy sex uklad moze sie zmienic w cos wiecej?

Polecane posty

Gość pisanka_pisankaa

3 miesiace temu spotkalam mezczyzne, poczatkowo uznalam, ze nie jest warty tego aby z nim się wiazac, ale ze wzgledu na wzjemny pociag i duza chemie oraz to, ze jestem sama i nikogo tym nie krzywdze - zdecydowalam sie z nim sypiac. on poczatkowo byl bardzo za mna, dazyl do czestych spotkan, prawil komplementy, ale ja mialalm duzy dystans. sex byl i jest super. z czasem zaczelam go bardzo lubic, ale przez moje poczatkowe zachowanie on teraz jest bardzo zdystansowany. nie umiem i nie wiem jak to przelamac. te nasze spotkania sprawiaja m coraz wiecej cierpienia. czy sadzicie, ze jest jakas szansa na normalna relacje z nim teraz? co ja mam zrobic? wiem, ze powinnam szczerze porozmawiac, ale on wysyla mi tak sprzeczne sygnaly, ze boje sie rozmowy - obawiam sie, ze sie otworze a on mnie odrzuci. doradzcie cos z meskiego punktu widzenia.

od początku jesteś tylko sex układem , więc zostawcie się tylko dla zaspokajania popędu płciowego i tak się traktujcie...:P

Gość pisanka_pisankaa
czyli nawet nie probowac rozmawiac?

Gość ja jestem fajna
a zcy on nie ma zobowiązan w postaci rodziny i innej kobiety czasem ?

Gość miałam tak samo
mi się nie udało :( zostawił dla innej z którą od razu stworzył związek..

Gość pisanka_pisankaa
nie. nie ma. to jest pewne.

nie wiem po co robiłeś z siebie sex układ od początku - on się przyzwyczaił i teraz gdy ma przewagę bo stał się "chłodny i na odległość", a Ty zaczęłaś się nim interesować - ale taka już wasza natura , że lubicie u faceta dystans...:)

Gość pisanka_pisankaa
wiem, ze zle sie stalo. zle zrobilam. dlatego potrzebuje teraz rady!

porozmawiaj , ale on już sobie ułożył Ciebie w głowie jako pannę do jednego i teraz będzie ciężkooooo to zmienić...

Gość miałam tak samo
życzę powodzenia.. ja już nigdy nie dam się na coś takiego namówić:(

Gość do pisanka_pisankaa
a seks analny uprawiacie?

Gość BrunetMazowieckie
jeżeli na początku się starał i był za Tobą, trzeba było od razu wyznaczyć celowość waszej znajomości, co i jak. Jeżeli tego nie zrobiłaś, teraz nie ma na to szans.

Gość miałam tak samo
nie wiem, tylko się przed nim nie kompromituj tak jak ja to robiłam płaczem i narzucaniem się na siłę :(..

pisanka_pisankaa najlepiej mu powiedz , ze chcesz zmienić waszą "umowę" i podpisać nową :P

Z laski od seksu chcesz się zamienić w miłą dziewczynę, którą przedstawi mamusi? Chyba nierealne. Wybrałaś rolę i dla niego już w tej roli pozostaniesz prawdopodobnie

Gość pisanka_pisankaa
Boratka, ale ja jestem mila dziewczyna i spokojnie mozna nie przedstawic mamusi. :) naprawde sadzicie, ze zmiana takiego ukladu w normalny zwiazek jest nierealna? kurcze, musi sie to dac jakos zrobic. :) Nie chcialam go poczatkowo, gdyz wrazenie jakie na mnie zrobil nie rokowalo na kogos wartego uwagi. z czasem odkrylam, ze to jednak wartosciowy chlopak. stalo sie jak stalo. tego co bylo juz nie zmienie. dlatego postanowilam sie poradzic panow co robic i czy w ogole warto. ale wasze odpowiedzi nie wroza niestety nic wesolego. moze przestac sie w ogole widywac na jakis czas i potem zaczac wszystko od poczatku?

Gość do pisanka_pisankaa
chodzilo mi czy oddalas juz mu sie calkowicie i pozwolilas na wszystkie rodzaje seksu. jak pozwolilas bez zwiazku na anal to facet nie bedzie raczej myslal o tobie pozytywnie

powiem brutanie. Zakwalifikował Cię jako dziewczynę do ruchania bo sama nią chciałaś zostać. I choćbyś była najmilszą laską na świecie to najpewniej w jego oczach zostaniesz tylko seksualną zabawką

Gość pisanka_pisankaa
heh, nie pozwolilam! poza tym najbardziej tragiczna rzecz w tym wszystkim to to, ze ja zawsze bylam w dlugich zwiazkach i to jest moj pierwszy taki sex-uklad w zyciu. i wyglada na to, ze jestem przekreslona, nie mam szansy na rehabilitacje. ech to jest naprawde zalamujace.

Gość no to wyciagnij wnioski z tego
czegos wycofaj sie pod pretekstem ze poznalas kogos z kim chcesz sie zwiazac i nie rob takich glupot wiecej, szanuj sie!

Gość BrunetMazowieckie
poprzednocy dobrze piszą, zasugeruj mu, że poznałaś kogoś, kto zaproponował Tobie coś więcej niż znajomość na poziomie spotykania się, i że możesz się z nim spotykać, ale tylko w relacjach koleżeńskich, nic więcej.

Gość ja bym nie chcial miec
dziewczyny, ktora spotyka sie nadal z facetem z ktorym sie ruchala

Gość pisanka_pisankaa
alez ja sie szanuje! a to, ze bylam akurat sama i jestem dorosla i zdecydowalam sie na cos takiego to chyba nie oznacza, ze sie nie szanuje! najbardziej mnie wkurza to, ze niby mam 2011 r i kazdy rozumie, ze ludzion sex jest potrzebny, sex jest dla ludzi itp itd a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie, ze facetom zawsze wszystko bylo i jest wolno a dziewczyna sie nie szanuje! a dziewczyna wlasnie sie szanuje, czerpala przyjemnosc z tego sexu i robila to tylko z nim w czasie trwania tego ukladu. ale sie podkochala, czego nie przewidziala i teraz nie moze w to uwierzyc, ze juz nie ma szans bo zostala zaklasyfikowana jako sex-friend i juz nie ma odwrotu.

Gość andrrrr
haha skoro jesteś taka DOROSŁA i odpowiedzialna to teraz przestań miączeć tylko sobie radź!

Gość vo4aorra
głupstwa prawicie, ja też około 2-3 miesiace temu poznałam kolesia, na początku sie lubilismy, potem duży pociąg ale seks był tylko oralny , teraz mi sie odechcialo bo kocham byłego i nie zmamierzam seksu z tym chociaż anal też był to on mi sie zwierza i traktuje jak swoją pannę ale nie wiem czy ta do radę m niec wiecej bo nie bylo romanyzmy

Gość ja jestem fajna
wcale nie uważam ze nie ma odwrotu - napisałąś ze była chemia silny pociag - a normalnie związki na początku na czym sie opierają ? na czytaniu wspólnie poezji może tez ale na pewno fizycznosć jest podstawa w sumie skoro oboje nie macie zobowiazan to czemu ma nie byc związku , nie rozmawiaj z nim o tym tylko po prostu zastosuj jakiś blef np mam dwa bilety gdzes tam miałam iśc z kumpelka ona nie moze może ty możesz a potem pokaż mu sie od innej strony fajnej dziewczyny która na pewno jesteś i już jak facetowi zależy a czuje ze tak jest to samo sie wsio ułoży

Gość andrrrr
ps. dorośli i odpowiedzialni ludzie MYŚLĄ , a nie myśli ,że jest taka fifa rafa,a później płacz

Gość andrrrr
ja jestem fajna , zauważ ,że początki związku są trochę inne, bo obie strony mają na uwadze to ,że ta osoba może być kimś więcej , a tutaj jest od począku- jesteś do seksu, nie zależy mi , często jest tak ,że facet nawet takiej panny nie lubi

Gość vo4aorra
nie było romantyzmu i mnie taki chłopak nudz\i zreztą każdy mnie nudzi wolałabym się przespać z kolesiem z autobusu np. poznanym chwilowo a kiedys chciałam sie przespac z kumpelm kolezanki to on na mnie 3 lata leciał , lizalismy sie macałam go po fiucie a on mi nastepnego okazja zaczął się oferować co do związku jak wartosciowa laska to facet bedzie jej pragnął nawet chocby przeuchał ją dywizjon libijskich partyzantów