Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabello

czy w 16 tc mozna pofarbować włosy?

Polecane posty

Gość arabello

jakos dotychczas sie balam i uzywalam szamponów koloryzujących chcialabym miec jasny blond ale boje sie ze mogą sie zle zafarbowac

możesz ale czy wyjdzie oczekiwany kolor to nie wiadomo mi cała ciąże jasny blond nie przyjmował

dlaczego nie przyjmie kolor bo hormony szaleją i wiem po sobie że mi nie chciał przyjmować czy sama farbowałam czy u fryzjera

ja obecnie zaczynam 19 tc i moj lekarz mi odradzil. no i tak teraz chodze z odrostami na pol glowy...

ja farbowałam całą ciąże, a farbuje na wściekle czerwony więc to trudny kolor, i lekarz nic mi nie mówił żebym tego nie robiła, ale on jest z tych lekarzy, którzy bardzo dbają o nastrój pacjentki, bo twierdzą że im szczęśliwsza pacjentka tym lepiej przebiega ciąża i tym lepiej ma się maluszek nie wyobrażam sobie wyglądać jak potwór tylko dlatego że jestem w ciąży... co z Wami kobiety, w ciąży, po porodzie - zawsze trzeba o siebie dbać!

Gość ble ble ble bleee
Dbac o siebie nie oznacza farbowac wlosy :O

Gość Wonderful Life000000
w ciąży można farbować włosy... nie rozumiem ludzi, którzy próbują wmówić innym że nie można, albo wymyślają inne głupoty... :( ja się nie bawię bo chcę wrócić do mojego naturalnego koloru, ale lekarz mi mówił żeby nie kupować farb z amoniakiem i najlepiej by było gdybym się wstrzymała z farbowaniem, bo I trymestr jest decydujący.. czy jakoś tak... ale mam koleżanki które całą ciążę farbowały włosy i nie miały z tym problemu, a dzieciaki urodziły się zdrowe... :)

"ble ble ble bleee Dbac o siebie nie oznacza farbowac wlosy " jasne, jeśli kobieta zachodząc w ciąże nie ma zafarbowanych włosów, to by bez sensu było żeby akurat teraz zaczęła farbowac, ale co ja miałam obciąć się na łyso (mam długie włosy) żeby mi nie było widac mega blond odrostów, kiedy reszta jest czerwoniutka? wyglądałabym naprawdę zadbanie z taką nartą na środku głowy... to jakaś paranoja, nie farbować włosów, nie malowac się, nie używać kremów....jasne, jestem w ciąży muszę wyglądać jak potwór...

Gość lkdd
Ja farbowałam całą ciążę, nawet w 5 i 11 tc, i tak mniej więcej co 1,5 miesiąca. Tylko że na ciemno. Teraz kończę 35 tc, tydzień temu farbowałam włosy i tak się zastanawiam czy zdążę jeszcze przed samym porodem odrost zrobić, bo potem to wiadomo, z czasem będzie ciężko :)

Gość lkdd
No to nieźle :) Ciekawe jak będzie u mnie.