Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci XXI wieku brrr

Dusigrosze randkowi strzeżcie się! - nie uwierzycie co zrobiłam, sama nie wierzę

Polecane posty

można też najpierw zapłacić, a potem iść do kibla, albo powiedzieć "zaczekaj, muszę szybko do toalety, jak wrócę, to poproszę o rachunek".

margirit tak czy siak jak siedzicie razem, jecie i takie tam i on by się uwinął wcześniej to wg prawa masz obowiązek zapłacić tylko za to co sama zamówiłaś, kelner nie może liczyć Ci za tą osobę która się zmyła ja też niezbyt jestem obyta, ale nie wiem jak sie zachowac,skad kelner wie kto i co zjadł i za ile przy danym stoliku ?

Gość Kkkkontra
Bankowo jest tak jak mowi Barrakuda. Spierdolilas to. Trzeba bylo czekac az wroci z kibla to pewnie by zaplacil za wszystko. Teraz on mysli ze ucieklas z randki. Co za tepa strzala jebana.

Gość ae45pol
no czytając to też pomyślałam,że jego es odnośni się do tego,że się głupio zachowałaś, bo UCIEKŁAŚ z randki :D przecież jak kelner przynosi rachunek, to nie trzeba mu od razu dać do ręki kasę, może chciał zapłacić jakby wyszedł z ubikacji...o masakra jesteś dziewczyno :P

niee źle zrozumieliście :o to było coś w stylu "zajmiesz się rachunkiem? :) a ja w tym czacie skoczę do wc " to ja powiedziałam , o patrz kelner już idzie, podszedł on nie zdązył uciec do wc, poprosiłam rachunek, koleś nawet sie nie rwał do tego by mi go odebrać siedział taki zadowolony i sie uśmiechał myślał że zapłace za niego :D a ja do kelnera "prosze chwilke zaczekac od razu zapłace za siebie" wyjełam 20 zł poszłam...a tamten jeszcze wołał coś w stylu "pożyczysz mi 10 zł? zapłacisz za mnie? oddam ci "

Gość popieram osmego pasazera knu
wspolczuje xd co za frajer

Gość elazyna
nazywanie osob ktore nie mieszkaja w warszawie swiadczy o twoim buraczanym charakterze...

Gość elazyna
jestem ze wsi i nie lubiam jak mnie kto po pozorach ocenia ot co

Gość elazyna
dzieki podszywaczu za trafna uwage ....na to wyglada, ze jestem ze wsi...bo nie z warszawy