Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zobaczymy

Jaki najbardziej obrzydliwy film widzieliscie? Mam na mysli film, a nie filmik

Polecane posty

Gość no to zobaczymy

Nigdy nie ogladalam obrzydliwych filmow, bo zawsze balam sie jakiegos tam wbijania noza, ciecia itd:D Ostatnio jednak zaciekawil mnie pewien film i zastanawiam sie nad jego obejrzeniem. Mam na mysli film na podstawie dziela markiza de Sade, tytul filmu "Sola, czyli 120 dni sodomy". Czytalam opinie ludzi o tym filmie i wszyscy pisza, ze jest obrzydliwy, siada na psychike itd. Chcialam wiec was zapytac czy wy ogladaliscie jakies takie wlasnie obrzydliwe filmy czy moze naprawde lepeij sobie odpuscic?

Gość no to zobaczymy
tytul filmu "Salo, czyli 120 dni sodomy"- przepraszam za literowke

Gość aha i achhhhh
Cube czy jakoś tak

Gość upppppppppp636436
resident evil, prawie caly czas mialam odruchy wymiotne

Gość rrrwww
hei tai yang - niestety oparty na faktach, nieźle ryje beret

Gość rrrwww
Kingusia_124 mnie jakoś bardziej wzruszały sceny z ludźmi

Gość no to zobaczymy
wiem o czym jest Salo i nie przeraza mnie to akurat, bo wiem, ze oni nie beda naprawdde jesc odchodow, a grunt to nastawic sie na to, ze to tylko film

Salo czyli 120 dni Sodomy Okropność, obrzydliwość chory zryty film Pierre Paolo Passoliniego. Nie polecam chyba że masz mocne nerwy. Ostatnie 20 minut nie do przejścia przynajmniej dla mnie. Podobnie jak chory film z Malcolmem MacDowellem Evilenko

Gość wszyscy sa szczesliwi
martwica mózgu

Gość rrrwww
przecież martwica mózgu to jaja są

Napluje na twpj grob tez slyszalam ze chory a chcialam zobaczyc a nigdzie nie moge zlokalizowac

Gość no to zobaczymy
I spit on your grave to nie obrzydliwy film przynajmniej dla mnie. Moze troche mocny, ale jak dla mnie z lekka drazniacy. Nie zrobil na mnie mocnego wrazenia.

Gość ej eja
czy mozna ten film salo obejrzec za darmo w internecie?? bo szukam ale nigdzie nie ma tzn natknelam sie tylko nna jakie sfragmenty

Gość no to zobaczymy
nie, to nie jest jakos specjalnie chory film, scena gwaltu moze robic wrazenie szczegolnie na nas kobietach:P ale ogolnie to z lekka przesadzony, momentami wrecz glupi. Co do tego gdzie mozna znalezc to ja mam go z chomika

Gość rrrwww
Nekromantik - film mający jeden z fajniejszych soundtracków i zdecydowanie najlepszy kawałek w dziejach muzyki filmowej ever - tylko oczywiście w Polsce nie ma szans by go zdobyć :(:(:(:(:(:(:(:(

Gość *****marzenia******
Ludzka stonoga :) fuuuuuuj

Mozna, przynajmniej mozna bylo ja widzialam w necie jakies 2 lata temu. Ale szczerze odradzam A jak nie to na e-mule na pewno jest wpisz salo pierre paolo passolini albo sam tyul albo samo nazwisko rezysera na bank ci wyskoczy Skoro on line jest ten chory film Kaligula to salo tez znajdziesz

Gość rrrwww
Kingusia_124 ale scena kolacji i muzyka w trakcie jej trwania - rozpływam się po podłodze. no to zobaczymy sam się dziwię że jeszcze nie padło - Cannibal Holocaust