Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zobaczymy

Jaki najbardziej obrzydliwy film widzieliscie? Mam na mysli film, a nie filmik

Polecane posty

Gość wszyscy sa szczesliwi
Cannibal Holocaust wiedziałem ze o jakim filmie zapomniałem terz dobry jest miałem terz na chomiku jakis japonski o gosci wysłał film do policji i tam było na tym filmie jak on żywcem ludzi zjadał Francja: na świat przyszło dziecko mające służyć jako lek We Francji na świat przyszło pierwsze tzw. dziecko-lek. Zostało ono poczęte metodą in vitro z wyselekcjonowanego materiału genetycznego, w celu wyleczeniu swojego starszego brata, chorego na -talasemię. Urodzony chłopiec nosi imię Umut-Talha, co w języku tureckim znaczy „nasza nadzieja. Jego krew pępowinowa, zawierająca wiele komórek macierzystych układu krwionośnego, zostanie sukcesywnie przetoczona jego starszemu bratu, aby zastąpić jego chorą krew.

Cannibal Holocaust nie widziałam ale recenzja musi być, tak więc coś słyszałam że jest tam scena z kobietą nabitą na pal

Gość rrrwww
ten japoński film to Kwiat ciała i krwi, a na policję zaniósł go Charlie Sheen, ostatnio b. popularny:P

Gość no to zobaczymy
slyszalam o Cannibal Holocaust mialam obejrzec, ale jak poczytalam o nim to sie rozmyslilam. Chyba wtedy gotowa na to nie bylam:D ale moze teraz sie skusze. Uczepilam sie tego Salo, bo czytalam Markiza de Sade i chcialam zobaczyc ekranizacje jego dziela

Gość rrrwww
no to zobaczymy a w ogóle wierna ta ekranizacja, czy tak sobie?

Gość no to zobaczymy
ja jeszcze salo nie sciagalam, ale mam zamiar dzis wieczorem poszukac, bo teraz mam kiepski net wiec mi sie nie oplaca szukac teraz.

Gość no to zobaczymy
no nie wiem, bo nie widzialam jeszcze, ale czytalam, ze niestety nie:( Jednak sama chce zobaczyc i ocenic

Gość rosemary 6 6 6
jak dla mnie najobrzydliwszy byl antychryst. wyłączyłam w scenie kiedy kobieta uderzyla męza w penisa w czasie erekcji cegłą az krew trysnela.. a co do salo to dzis szukałam w google i tylko kilka minut filmu jest na youtube i na jakims chomikuj

Gość rosemary 6 6 6
przy okazji szukam filmu o jakims facecie, ktory pisal wiersze, pił i był rozpustny jak na stare czasy, potem go zamkneli i pisał gównem o scianach. Zna ktos tytuł ?

Gość rrrwww
a swoją drogą - zastanawialiście się nad sensem takich filmów i ich oddziaływaniem? wczoraj wieczorem ktoś tu na forum dał link do trzech typów z ukrainy którzy mordowali ludzi. oczywiście daleki jestem od twierdzenia obejrzał film - zabił, bo 1) sam widziałem kilka mocnych filmów i jakieś żądzy mordu nie czuję ; 2) w czasach gdy kino nie istniało istnieli mordercy, ale czy to tak kompletnie żadnego wpływu nie ma to bym też głowy nie dał

Gość no to zobaczymy
I spit on your grave to nie chory film, jak juz pisalam glupi, ale na pewno nie jakis chory i obrzydliwy. Co do sensu to nie wiem jaki jest w kreceniu takich filmow, ale sa chya fani filmow gore. Czytalam natomiast o okropnym filmie pt. "Serbski film" i tu np. ze wzgledu na jedna scene jaka opisywali ci co obejrzeli nie mam zamiaru ogladac. A Salo to po prostu z ciekawosci chce obejrzec, zreszta to tez film dosc stary wiec na pewno nie moze byc bardziej okrutny niz niektore filmy wspolczesne gdzi technika juz bardziej pozwala na realizm kreconych scen

Gość no to zobaczymy
podbije, moze ktos jeszcze sie wypowie...

Gość pszenica12
"Blizna"/'Scar' powalony, psychiczny film który 'ryje banie', i cały czas ktoś jest torturowany, siekany, rozcinany etc i wszędzie leje się krew w sumie to nie pamiętam czy był, aż tak obrzydliwy, ale raczej tak, no i ma zaskakujące zakończenie

Salo to film na podstawie powiesci De sada 120 dni Sodomy Rezyser przenosi akcje filmu w czasy faszyzmu we Wloszech Jest 4 glownych bohaterow 4 streczycielki i seraj czyli porwani chlopcy i dziewczeta Rezysera znaleziono 3 tygodnie przed premiora filmu zamordowanego Mial poobcinane palce opuszczone spodnie Passolini byl homoseksualssta i prawdopodobnie na tym tle dokonano morderstwa Wielokrotnie stawal przed sadem dystrybucja jego filmow byla zakazana w wielu krajach Salo byl krecony nieco ponad miesiac i nikt nie mial wstepu na plan zdjeciowy Jak na tamte czasy film byl wyjatkowo kontrowersyjny w ramach ciekawostki warto tez wiedziec ze asalo jest zakazane w 40 krajach a jego pelna wersje wyswietlono jedynie w Japonii Warto tez wiedziec ze na plan filmowy wstepu nie mieli producenci nie wiedzieli wiec o wyjatkowo bulwersujacej tematyce filmu W filmie tez grali nieletni aktorzy poznawali oni swoj text dopiero przed wejsciem na plan a sam rezyser nosil przy sobie jedynie luzne notatki

Gość dla mnie super obrzydliwy to
Taxidermia, Mroczne szczątki, Hostel 2. Taxidermia, to chyba juz szczyt obrzydlistwa

Gość abadziababenc
wojna polsko ruska, obrzydlistwo intelektualne i nie tylko

Gość malibu69
film którego szukasz, tzn o pisarzu, którego zamkneli to zatrute pioro - naprawde dobry film pozdrawiam

Gość obrzydliwe są sceny w filmie
Biała masajka, szczególnie scena obrzezania dziewczyny przed ślubem

Gość no to zobaczymy
podbijam bo moze wiecej teraz siedzi ludzi lubiacych takie klimaty. Dzieki pozostalym za filmy A Biala masajka to bajka przy filmach jakie inni podawali:D

Gość no to zobaczymy
a i dodam, ze wzielam sie za sciaganie Salo;) Jak mi maz pozwoli to jutro obejrze:P

Gość hehe33
Serbski Film - całkiem nowy, ale niszczy Kwiat Ciala i Krwi Begotten - ten powoduje wymioty swoją formą August Underground Mordum - zerowy filmy Cutting Moments Aftermatch

Gość no to zobaczymy
O Serbskim Filmie pisalam, nie chce ogladac ze wzgledu na slawna scene z noworodkiem:O Dzieki za reszte, zaraz poczytam;)

Gość no to zobaczymy
a mam pytanie odnosnie Serbskiego Filmu czy oprocz tej sceny z noworodkiem jest jeszcze cos az tak okrutnego? Bo w zasadzie ludzie skupili sie tylko na tym

spit on your grave to nie chory film, jak juz pisalam glupi, to był super film... Same jesteście głupie... :( Obrzydliwych jest niestety coraz więcej i na nikim to już nie robi wrażenia. Z popularnbych to kojarzę Dom 1000 trupów, Bękarty diabła, Hostele, Piły itp.

Gość no to zobaczymy
dlaczego super? Dla mnie z lekka glupi. Moze wytlumacze dlaczego. Po pierwsze (nie czytac jak ktos chce ogladac!) panna jedzie sama do domku w lesie (kto by tak zrobil), zero ludzi, zero cywilizacji. Trzeba byc stuknietym by tak ryzykowac. Po drugie napadli ja a ona spotykajac szeryfa zgadza sie z nim wrocic w miejsce napasci (czyli znowu domek gdzie nie ma nikogo, ale moga byc oprawcy), nikt nie mialby zaufania do obcego i nie pojechalby znow w to samo miejsce z jednym tylko czlowiekiem wiedzac, ze tamtych jest kilku. Po trzecie rozumiem, ze jej sie udalo uciec, ale gdzie przebywala przez ten czas? Troche sie to kupy nie trzyma:O Co do Pily i Hosteli- to dla mnie Pila to fajny film (mam na mysli wszystkie czesci), a Hostel klasyfikuje jako srednio brutalny

Gość no to zobaczymy
aha odnosnie I spit on your grave to wywoluje emocje, bo nie powiem, ze czulam satysfakcje jak sie mscila. Ale to w trakcie seansu, po obejrzeniu przeanalizowalam i doszlam do wnioskow, ze mimo to szalu nie bylo