Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zobaczymy

Jaki najbardziej obrzydliwy film widzieliscie? Mam na mysli film, a nie filmik

Polecane posty

Dla mnie Martyrs to był film genialny. Totalnie nieprzewidywalny. Na początku wydaje się, że jest o czymś zupełnie innym niz jest. myślałam że to horror o duchach.... zdjęcia świetne, dynamiczne. Aktorstwo tez na poziomie.

The girl next door- o która wersję chodzi? Ja zwykle mocno wczywam sie we film, i zdecydowanie wolałabym byc na miejscu osób z filmu girl next door niż martyrs... :p Jak myślę o Martyrs, to mam ciarki. Co jest tez zupełnie makabryczne- takie rzeczy sa jak najbardziej realne i mzliwe że gdzieś sie zdarzaja.... :( A co do Girl next door- to starsza wersja była dużo lepsza, tzn. bardziej przerażająca.

Gość no to zobaczymy
starszej przynaje nie widzialam. Mialam swego czasu obejrzec, ale umknelo mi to. Kolejna sprawa to taka, ze ta nowsza wersja miala malo brutalnych scen, ale na psychike mi wlazl moment wypalania lechtaczki, ktory co prawda nie byl pokazany, ale sama swiadomosc bolala:P Jednak i tak sie zawiodlam po przeczytaniu historii prawdziwej, ktora z filmem nie miala nic wspolnego niestety:(

Gość no to zobaczymy
a co do Martyrs to malo mnie to ruszylo i naprawde nie wiem dlaczego. Moze wlasnie dla mnie gra aktorska nie wydala sie zbyt przekonywujaca. Chcialam sie wczuc, ale nie moglam, wciaz mialam swiadomosc, ze to tylko aktorzy i za cholere tego nie poczulam.

Generalnie Martyrs, był jedynym tego rodzaju filmem jaki oglądałam i może dlatego piszę że obrzydliwy, bo nie mam porównania.

A co do Girl next door- to starsza wersja była dużo lepsza, tzn. bardziej przerażająca. sory, pomyliło mi sie z last house on the left... ale Girl next door widziałam tę nowa wersję i coś nie mogłam sie wczuc. Chyba ta główna aktorka słabo grała, nie wiem o co szło...

Gość no to zobaczymy
Tak czy siak czytajac komentarze kilku tu osob dochodze do wniosku, ze moge obejrzec najbardziej koszmarny i obrzydliwy jak myslalam film jakim jest "Serbski Film", a myslalam ze mam wiekszy prog wrazliwosci:P

zaczynam juz rozumiec dlaczego tak chętnie robia te filmy coraz b. brutalne- kazdy lubi to potem oglądac. Mnie tam jednak sama przemoc nie interesuje. Musi byc historie ciekawa a nie flaki...

Gość no to zobaczymy
O, a dla ciebie ostatni dom po lewej byl lepszy w starszej wersji? Bo dla mnie niestety nie. Remake byl dla mnie jednak zdecydowanie lepszy. W The girls next door aktorka grajaca glowna role byla do dupy w porowniu z ciotka:P Ciotka byla super, jej gra katorska budzila we mnie emocje.

Gość no to zobaczymy
jasne, ze sama przemoc to nic. Liczy sie fabula przede wszystkim

remake ostatniego domu był bardziej przyjemny do oglądania, dawał taką satysfakcję podobnie jak I spit on your grave. Był fajnym filmem, tyle że pierwsza wersja była straszniejsza jak dla mnie. I bardziej realistyczna- zdecydowanie. Reżyser postawił na realizm i rezultat był.... A co do Girl next door- to ciotka grała dobrze, ale ona jedyna. Dziewczyna była beznadziejna i większosc z tych chłopaków podobnie. Nawet agresji nie było w nich czuc, takie nic.... Z laski to już si praiwe śmiałam, leżała tam i takim błogim głosikiem gadała jakby była a gabinecie odnowy a nie cierpiąca. Grała bez emocji, fatalnie.

Gość no to zobaczymy
a tak jeszcze odnosnie "Serbskiego Filmu" wlasnie pokusilam sie na trailer i nie powiem podobal mi sie, film chyba ma mimo wszystko to "cos", a przynajmniej fragment zacheca. Takze dzieki raz jeszcze za opinie odnosnie tego filmu i na pewno chce go zobaczyc. Co do Girl next door to jak pisalam zgadzam sie glowna bohaterka grala fatalnie. jednak nic mnie tak nie zawiodlo jak fakt, ze z prawdziwa historia to mialo gowno prawdziwego:O Ale jednak ten jeden moment mi zapadl w pamiec, o ktorym pisalam. No i ciotka nadrabiala swa gra:P

Gość no to zobaczymy
z prawdziwa historia to mialo gowno wspolnego- o tak byc mialo;)

Gość hehe33
Jak oglądniesz to napisz wrażenia ; )

Gość i co tam autorko obejrzalas
i jak wrazenia?:classic_cool:ja dodam od siebie jeszcze film krolik doswiadczalny, mozna sie pozygac..

Gość rrrwww
no to zobaczymy to jest jakaś nowa wersja "I spit"?kurde nie wiedziałem:D!

Gość rrrwww
i o co chodzi w scenie z noworodkiem?

Gość ejejej
tam byla scena ze baba rodzi dziecko a fecet odbiera porod wyciaga to dziecko z pochwy kobiety po czym wklada mu penisa w usta.. tzn temu noworodkowi i je gwalci

Gość rrrwww
i takie coś przeszło?

Gość ejejej
bo to nie bylo dokladnie pokazane tylko jak wyciagna dziecko i przylozyl wiadomo gdzie to wtedy tylko pokazana byla glowa tego goscia a to na dole juz nie..

Gość rrrwww
pojebane. ja tam nadal twierdzę , że najmocniejszy film to "hei tai hang" , ponoć dobry jest też "filozofia noża" na ten sam temat, widziałeś to może?

Gość ejejej
nieee a o czym to jest?? i ten pierwszy? nie widzialam:)

Gość rrrwww
o japońskich eksperymentach na więźniach obozów koncentracyjnych

Gość no to zobaczymy
wpadlam na chwilke, wiec napisze tylko, ze nic jeszcze nie obejrzalam, bo nie mialam czasu:( Teraz bede miala spokojniejsze dni to sie wezme za Serbski film, ktory sciagnelam juz przedwczoraj, ale niestety goscie mi sie zwalili na glowe i nie chcialam ich szokowac propozycja obejrzenia tego filmu:P Prawdopodobnie w weekend juz zalicze ten kontrowersyjny film i wtedy zdam relacje.

Gość tryjjtyt656
najbardziej obrzydliwa jest piła. Każda część!

Gość no to zobaczymy
Obejrzalam "Serbski Film" i jak obiecalam napisze wrazenia. Jestem zaskoczona i pozytywnie i negatywnie. Mam mieszane uczucia. Po pierwsze spodziewalam sie scen jakichs krwawych, tragicznych, obrzydliwych wizualnie poprzez odcinanie czegos, naciecia itd. Nie, nic takiego nie bylo, ten film nie zniesmacza w ten sposob. Zniesmacza psychicznie poprzez swiadomosc, ze widz wie co sie dzieje, sceny krwawe sa tu najmniej znaczace. Jak czytalam wczesniej opinie to wszyscy przezywali scene z noworodkiem, skupiali sie na niej. Nie rozumiem dlaczego, bo choc ta scena jest wazna i jest wytlumaczone dlaczego powstala to mimo to nie ona jest najbardziej gorszaca. Jestem po swiezo po seansie, jeszcze z lekka oszolomiona, musze zaplaic z wrazenia. Moze pozniej napisze wiecej

Gość gjhfjfj
gdzie mozna obejrzec ten salo ?

Gość witaj........
film -Nieodwracalne dla mnie przerażający