Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milosniczka_meskich_dusz

wrazenia po spotkaniu z osobami z kafe :) Warto bylo?

Polecane posty

Gość District 33
Jeśli ktoś pisał z Miłośniczką męskich dusz, niech do mnie pisze.

MMD a ja właśnie zgłupiałam ,jestem tu już drugi rok ale moje fotki ma tylko 3 albo 4 facetów w ubraniu oczywiście . w dwóch wierze na bank ponieważ są zbyt dojrzali i inteligentni żeby takie świństwo robić .... ale w kogoś zaczynam troszkę wątpić :( a może to ściema ....

Gość Do Alicji
Do mnie też pisał ktoś kto pytał czy nie chcę zdjęć dziewczyn z forum. To może być prawda, że ktoś wyłudził zdjęcie a potem rozsyła je innym

Gość alenbor122
Ponawiam prośbę o zdjęcia dziewczyn z forum. Mogą być w ubraniu albo bez. Obiecuję rozsyłąc je wszystkim kto będzie chciał.

Gość piszcie do Miłośniczki
męskich kutasów a ona zaraz wszystko na forum opisze. :D Żal.

Gość piszcie do Miłośniczki
piszcie gdzie mieskzacie, ile macie dzieci i jak was żony nie rozumieją. :D Chcecie zobaczyć swoje zdjęcia na forum - piszcie tu!!!!

Gość Do rowerki
Wymień nicki którym wyslalas swoje fotki, jestem ciekawe czy ja też tam jestem.

dziwi mnie ze ktos na kafe robi co robi ale jak wydzie to na szersze forum to sie tego wstydzi. przeciez cokolwiek by tu nie zaszlo to takie rzeczy inni tez tu robia co kazdy normalny moze sie domyslec. sama nazwa forum swiadczy ze nie tylko dziewice i mohery tu bywaja a zy czyjes zdjecie wyplynie. no i ci nie ktorzy/re aami tu wstawiaja swoje cipy i kutasy z twrza czasem i co z tego. wiekszosc z nas wie jak te czesci ciala wygladaja wiec jali to wstyd. w koncu i tak te watki gdzies tam wyladuja na koncu

a pisz co chcesz kretynie, pod warunkiem, ze to bedzie nasza rozmowa a nie wyssana z palca:) mlotku:) uciekam narazie hehe i pozniej zagladne co ciekawego napisales :D ale jesli bedziesz sciemnial to wniose skarge na policje :D :P Wtedy bede miala juz pewnosc ze to Ty i zabawa ise zacznie :D ale moze byc niezbyt przyjemna dla Ciebie. No nic ja sie zegnam jak narazie i do sklikania pozniej.

jak się wkuurwię to sama wystawie swoją fotkę dla spokoju :) d dzieciuchy :-p

Gość rowerko przypomnij sobie
z kim i oczym pisałaś. Widzisz, że tu różne rzeczy ludzie wyciągają na forum. Kto gdzi emieszka, czy ma dzieci. :-O Zenujący poziom reperezentuje Miłośniczka męskich dusz. Wyciąga informacje a później się naśmiewa.

jesli chcesz moge napisac o Tobie wiecej :D takze uspokoj sie i zapominj ze zemna klikales... boze dobrze, ze uchroniles mnie przed spotkaniem z nim :D ale badz co badz ja chyba tez mam jeszcze Twoja fotke na poczcie az pozniej sprawdze bo tera zni emam czasu krakowiaczku :D

[zgłoś do usunięcia Do rowerki " Wymień nicki którym wyslalas swoje fotki, jestem ciekawe czy ja też tam jestem." na pewno nie będę wymieniać nicków z którymi korespondowałam a jeśli pisałeś ze mną to chyba pamiętasz ,skoro masz moją fotkę a może Ty się odważysz i pochwalisz czarnym nickiem ?

Gość Alicjo znam Twój adres
od dawna i nie jest to aders, któy podałaś teraz na forum.

Gość do Arm 7777
Od zdjęć się świat nie zawali ale pisanie informacji z prywatnej korespondencji to świństwo. Miłośniczka już wywala informacje o jakimś chłopaku z Krakowa, o tym, że ma dzieci i żonę. Po co to robi? Jaka jest pewność, że nie napisze tego o innych? Jak myślisz w jakim celu założyła ten topik? Żeby wyciągać informacje i się nasmiewac z ludzi albo jeszcze coś gorszego wymyśli.

Gość moze jest tak
arm77777 moze swiat sie nie zawali ale monitor pegnie w drobny mak:classic_cool:

odpowiadam : a całą prawdę o mojej tożsamości zna tylko jedna osoba z tego forum ale wierze a może powiem wiecej że dam sobie głowę zaciąć że by się nie wygadał ,On też ma wiele do stracenia ....a przede wszystkim nie należy do dzieciuchów :) a to mój adres może w końcu zobaczę tą fotę albo dowiem się co to za nick rowerkao2@.pl