Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce1234

Chcielibyście być z taką osobą w związku?

Polecane posty

Gość słońce1234

Która: 1. Ciągle was okłamuje. 2. Zdradzał swoją byłą pierwszą dziewczynę z 17- latką będąc z nią. 3. Chwalił się że ta mało lata robiła mu loda. Dowiedziałam się o tym od kolegi, któremu się o tym chwalił. 4. napisał mi, kiedyś czy jak mu się oddam to on będzie ze mną. 5. pisze przez sms że chce się zaręczyć a potem mówi że żartował odnośnie ślubu. 6. nie miło was traktuję przez sms np jak nie odpisałam mu bo nie miałam czasu to on: nawet nie łaska odpisać 7. nie chce odbierać od was telefonu czasami. 8. pytał czy jak do mnie przyjedzie to będziemy się całować jak mu powiedziałam że nie to w ogóle do mnie nie przyjechał. 9. napisał mi że mnie zdradził przez sms to było powodem naszego rozstania bo ja nie mogłam mu więcej zaufać a on potem mówił że tego nie zrobił. Mimo wszystko go kocham i co mam z tym zrobić? byliśmy razem przez 2 tygodnie.

Gość słońce1234
21 a on w lipcu skończy 21. a według was który punkt najlepiej przemawia by z nim nie być?

Gość psssanka
ja bylam z kims takim... miał na imię Przemek... masakra zostaw tego gościa

21 a on w lipcu skończy 21. a według was który punkt najlepiej przemawia by z nim nie być? masakra bo problem masz na oko jak dziewczyna w wieku 15 lat, po co Ty chcesz z nim być?! Levviatan, ale ja nie jestem ruda :( ja właściwie to w Twój typ tylko oczami się wstrzelam :P

psssanka mój tez miał na imie Przemek ;D i tez był takim egoista.. jedynka, moze dlatego? oczywiscie bez urazy dla jedynaków :D

Gość TenZwykłyWeMne
A mogę kopnąć Cię w pupę?

Gość słońce1234
tak mozesz

NieLubieNiedziel -> no wiesz zawsze można się chwalić że się tyle kobiecych pupek pocałowało :P ;D TenZwykłyWeMnie -> kopnąć niby dlaczego? :P

Gość słońce1234
Wypowiadajcie się na mój temat.

TenZwykłyWeMnie -> zależy co by było po tym kopnięciu to może się zgodzę :P NieLubieNiedziel -> dopóki nie mam wioski namiotowej fanek pod domem jest ok xD

słońce1234 -> już się wywiedzieliśmy. to facet który myśli fiutem a nie głową. zostaw go jak najprędzej bo dla niego liczy się tylko to co masz miedzy nogami i na klatce piersiowej a nie to kim jesteś

to jakiś zart? każdy punkt jest powodem, aby kogoś takiego zostawić. Nawet nie ma czego żałować. pff

Gość słońce1234
a można być uzależnionym od seksu? Bo w jego wypadku to chyba tak jest.

słońce1234 -> alkoholikowi tez wybaczysz jak będzie ciebie bił pod wpływem? uzależnienia można kontrolować NieLubieNiedziel -> informacja jest zastrzeżona tylko dla wybranych reszta musi się nacieszyć tylko wiedzą w jakim powiecie mieszkam :P