Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijciwoko

do facetow ok. 35 r. z. - jaka babke byscie woleli

Polecane posty

kijciwoko przecież pisałem że moje zdanie się nie liczy :) Poza tym moje podejście choć nie odosobnione ;) psuje badania bo wyniki by nie wyszły łatwo akceptowalne :D

Gość kijciwoko
Akceptowalne przez kogo?

Przez wszystkich. Badania które nie wychodzą tak jak "wszyscy myślą" są trudne do zaakceptowania. A i jeszcze żeby cię dobić ;) to powiem że już jako 8 latek uważałem że ideałem kobiecości jest kobieta między 30-45r życia ;)

Gość kijciwoko
Dlaczego dobic? Zalozylam temat, bo tez kiedys bede miec 32, 24 i 45 lat i uwazam, ze dbajaca o siebie sympatyczna kobieta nawet w tym wieku ma szanse na wartosciowego partnera. No i wydaje mi sie, ze Panowie tak pieja o tym wieku, a dla bardzo milej, madrej i ladnej babeczki zrobiliby wyjatek :) No i co jeszcze... faceta mam, wiec poki co nie musze sie przejmowac tym, ze z racji mojej starosci juz sie nikomu nie spodobam :P

Gość kijciwoko
*34

kijciwoko to nie kwestia wyjątku.. A tego ze mężczyzna potrzebuje kobietę z krwi i kości która nie będzie wredna i wkurwiająca a przy okazji jak nie musi się wstydzić idąc z nią ulicą ;) to już ideała kobiety.

Gość kijciwoko
Dobrej nocy :)