Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgulaAgula

mój facet ogląda się za innymi....

Polecane posty

za chwile twoje poczucie wartosci bedzie rowne zeru.." ŚWIETNIE :) poczucie wartosci uzależnione od słów wypowiadanych przez inne osoby :) jakbym kierował sie takim pierdołami że ktoś coś mi powiedział to moje poczucie wartosci dawno byłoby na minusie :) Regres wyczucia to chyba nie ma on a nie ja. Jestem normalną dziewczyną, a on przegina...." bo tak i już zapomniałaś dodac :)

Gość buba27
dziewczyno zostaw go. ja mialam tak samo, kochalam na zaboj, nie uwazam sie za pieknosc ale chyba niczego mi nie brakuje bo od kat pamietam to zawsze facaci sie za mna ogladali i nawet jak ide z dzieckiem na spacer. wiesz jakie teraz mam pieklo? zachowuje sie tak jak bym byla jego własnoscia, mam chodzic w dlugich spodniach i golfach albo dresowych bluzach i nie mam prawa sie pomalowac jak wychodze sama z domu bez niego.jest upalne lato a ja mam sie pocic i jak durna sie grubo ubierac bo mam duze piersi i wszyscy sie na nie gapia. O wyjezdzie nad wode czy morze nawet nie ma mowy. zaluje ze wczesniej nie odeszlam teraz mamy dziecko a milosc przez niego i jego zero % zaufania juz dawno wygasła:(

"Regres" jestes facetem z tego co widze;) kobiety takie sa ze swoje poczucie wartosci uzalezniaja od tego jak postrzegaja je inne osoby a w szczegolnosci ukochany mezczyzna ktory powinien zapewniac ja o jej wyjatkowosci. "AgulaAgula" naprawde jestes wartosciowa osoba stac Cie na kogos lepszego;) szkoda zycia na takiego faceta;) zobaczysz jak wypiekniejsz u boku odpowiedniego chlopaka;)

Gość buba27
dziwczyny prosze zajrzyjcie na moj temat w tym samym przedziale, tytuł mam chlopaka i dziecko a kocham innego. i prosze o jakas pomoc. nie mam zadnych kolezanek niekomu nie moge tego poiwedziec, ostatnio strasznie zawiodłam sie na mojej przyjaciołce tylko Wy mi zostałyscie...

Gość sramanatowszystkokkkkk
moj tez sie oglada i co z tego do tego trzeba dorosnac, i powoli acz konsekwetnie budowac swoje poczucie wartosci, ale z tego co widze facet tez niezly skoro taki zazdrosny, skoro taki to ja nie wiem czy ten zwiazek moze przerodzic sie w cosw dobrego

Gość anetaaa833
niewazne gdzie facet nabiera apetytu ,wazne,ze jada w domu :D

dokladnie, a nawet jak czasem zje "na miescie" to wraca wlasnie do tego swojego ukochanego domu, nie mam racji?

buba27 nie moge znalesc Twojego tematu ale po tytule moge Ci doradzic to zostaw obecnego idz do tego ktorego kochasz;p ja uwazam ze dzieci sa wtedy szczesliwe jak ich mamy sa szczesliwe;) a skoro Ty nie jestes szczesliwa ze swoim mezem to pomysl o swoim dziecku i sie z nim rozejdz;) nie wiem czemu sie uwaza ze jak sie ma dziecko to rozwod jest nie na miejscu przeciez dziecko sie meczy w takiej rodzinie gdzie sa ciagle klotnie

skoro ma "jedzenie" w domu to czemu mam mu pozwalac na przekaski na miescie??

Gość margolcia123456789
byla mojego faceta tez myslala ze jest ładna i wysportowana bo sporo cwiczyla, uwazala sie za piekna i robila facetowi awantury bo on ogladal sie za innymi. w rzeczywistosci, w oczach innych jest okropna. a ja nie zauwazylam zeby teraz ten chlopak ogladal sie za innymi. zwyczajenie jestes zazdrosna ze moze wypatrzec lepsza od ciebie i dlatego tak sioe tym stresujesz, gdybys byla taka pewna siebie to by ci to zwisalo

kobiety takie sa ze swoje poczucie wartosci " zanka ale to jest płytkie i infantylne Kobieta która uważa sie za wartosciową i spełnioną nie potrzebuje zapewnien i słów by wiedziec o tym że jest piekna mądra i miła :) ona to po prostu wie Oczywistym jest że kobiety sa łase na komplementy ale to nie zmienia faktu że wartosciowosc nie okresla sie po ilosci usłyszanych komplementów co do ogladania sie na ulicy osobiscie mam tak że moja narzeczona sama mnie szturcha i mówi bym sie obejrzał i obczaił jakas fajna laskę która gdzies koło nas przemkneła :) To że sie ogladamy za innymi na ulicy powoduje tylko to że sobie popatrzymy i na tym temat sie konczy :D dorabianie do tego jakiejkolwiek ideologi czy tez pretensji że taki fakt sie zdarzył jest już tylko i wyłacznie szukaniem dziury w całym i doszukiwaniem sie sztucznych problemów gdzie kobiety w tym sa perfekcyjnie wyćwiczone :D

a wyobrazasz sobie ze mialabys jesc przez cale zycie swoje najulubiensze i najsmaczniejsze danie, tylko i wylacznie? chyba by ci "troszke" zbrzydlo prawda? nie zawsze masz ochote jesc krewetki i homary, czasem trzeba zjesc schabowy i frytki :P zeby nie oszalec...

Gość AgulaAgula
no właśnie zanka88 zgadzam się z Tobą w 100000% , a poza tym, skoro sobie zasmakuje na mieście to z jakiej racji mam go przygarniać do siebie????? Jak mu smakuje poza domem to niech spada

to bylo do zanka88

Gość hehe33
Skoro sobie takiego faceta wybrałaś... Ja w czasie związku za innymi się nie oglądam i dużo facetów też się nie ogląda.

ehehhehe xD "margolcia123456789" sa rozni ludzie;) niektore kobiety sa w stanie dzielic sie swoim facetem inne nie. Uwazam ze facet przede wszystkim powinien szanowac SWOJA kobiete bo to z nia chce miec dzieci itp. nie mam nic przeciwko temu zeby faceci robili to co robia od zawsze ( podziwiali piekno kobiecego ciala) ale zeby to robili z glowa i pamietali o tym ze moga swoim zachowaniem zranic najblizsza mu osobe;)

@AgulaAgula - zakladajac ze go kochasz i zalezy ci na nim, wtedy go przyjmiesz, jesli nie to faktycznie nie ma wtedy takiej potrzeeby :P

Gość 9o9o9
regres twoja pani dostosowuje sie do ciebie, sa kobiety, ktore zrobia wszystko, zeby tylko miec faceta facet autorki to burak, ty tez (z opisu zachowania wynika)

regres twoja pani dostosowuje sie do ciebie, sa kobiety, ktore zrobia wszystko, zeby tylko miec faceta" po czym to wnioskujesz że tak jest?

Gość AgulaAgula
buba 27 męczysz się tą sytuacją która jest teraz, a będąc z kims kogo nie kochasz zniszczysz sobie całe życie i życie diecka też.... jeśli kochasz kogoś innego i jestes tego pewna to bądź z nim, dziecko jak będzie widziało usmiech na Twojej twarzy też bezie szczesliwe:) a jak dorośnie, to na pewno wszystko zrozumie

ale zazdrosnice :P chlopak nawet juz popatrzec sobie nie moze ;)

Mysle ze z takim podejsciem do zycia to kazdy facet wreszcie cie wyprowadzi z rownowagi. Tez mialam ten problem. Kiedys moj 3 letni zwiazek rozpadl sie wlasnie przez takie cos. Bylam zazdrosna nawet o aktorki w telewizji. Teraz jestem z facetem ktory tez zerka na ladne dziewczyny. Wtedy staram sie poprostu usmiechac do niego. Cokolwiek by nie zrobil jestem krok do przodu ze swoja pewnoscia siebie. Jeszcze nigdy mnie to nie zawiodło. Po 4 latach widze ze jakakolwiek nie bylaby inna kobieta to on i tak nie umie życ bezemie. Nie tylko wygląd sie liczy. Musisz wiedziec za co twoj mezczyzna cie kocha. Jakie masz swoje mocne strony. Musisz pokazac ze to ty ty i twoja osoba jestescie najlepsze dla niego. Jezeli on mysli ze byle ktora moglaby ciebie zastapic, tzn ze powinnaś miec kogos innego.

Gość AgulaAgula
no właśnie, budowanie związku na barku szacunku szczerości i zaufania nie wróży nic dobrego..... a gdby wasz facet spotykał się czasem ze swoja byłą laską to miałybyście coś przeciwko????

Gość lalalkalaka
Mój tez sie gapi na wszystkie laski i to nawet wtedy, gdy jedziemy samochodem, to żadnej na chodniku nie przepuści.. Wkurza mnie to ale udaję , że nie widzę i zaciskam zęby. Też pytam siebie dlaczego on to robi? Kilka razy mu o tym oglądaniu mówiłam ale udaje głupiego: "Co ja się oglądam? niemożliwe!"

Gość 9o9o9
po opisie twojego burackiego zachowania

Gość 9o9o9
lala no i po co ci on...

po opisie twojego burackiego zachowania" pas :) nie mam wiecej pytan do ciebie ...

Gość lalalkalaka
Z tym brakiem szacunku to trochę przesadzacie....Oni się po prostu nie potrafią kontrolować....;). Facet nie powinien oglądać się ostentacyjnie za innymi , gdy jest ze swoją kobietą ale niektórzy tego nie rozumieją i robią to odruchowo. Oglądają się dlatego, że nie podoba im sie do końca ich dziewczyna? Tego nie wiem...

Zakazany owoc smakuje najlepiej - im bardziej bedziecie im robić wyrzuty o ogladanie sie za dziewczynami tym bardziej beda chcieli to robic - chociazby po to zeby was wkurzyc

Gość 9o9o9
pytanie bylo glupie, bo odpowiedz narzucala sie sama ty sobie pozwalasz a twoja dziewczyna nie ma poczucia godnosci osobistej, bo wszystko zrobi dla misia bywaja takie pary