Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgulaAgula

mój facet ogląda się za innymi....

Polecane posty

Gość AgulaAgula
kiedyś zrobiłam taki eksperyment.... pisałam do niego smsy z innego tel, podając się za jakąś dziewczynę, którą gdzieś poznał.... oczywiście łyknął to, i wypisywał takie smsy że aż nie dowierzałam.... między innymi chciał się z nią umówić na sex, bo jak to napisał - dobrze mu ze swoją partnerką ale potrzebowałby odmiany raz na jakiś czas....:(

Gość AgulaAgula
oczywiście nic mu o tym nie powiedziałam i on nie wie że ja o tym wiem ze takie rzeczy wypisywał.... moja slodkatajemnica....:(

Gość ogladanie sie za innymi
wytłumacze Ci to tak - kochasz go wybaczasz mu, tolerowałas jakies jego "wybryki" chociaz powinnaś dawno kopnąć w zad. Ateraz on - oszukiwał Cie, a teraz zamiast Ci wynagrodzić to co narozrabiał to jeszcze pewniej sie poczuł. Jesli kogoś kochasz to tej osoby starasz się nie ranić - niby takie oczywiste. A jemu to widac obojetne, wydaje mi się ze jest jeszcze po prostu niedojrzały, albo nie zależy mu na Tobie.

Gość AgulaAgula
tylko ja nadal nie potrafię w to uwierzyć, że mogł się do czegoś takiego posunąć....:( ja się staram, dbam o ten związek, naprawdę daję z siebie wszystko, bo taka już jestem....a on.....:(:(

chyba gorzka co czerwonodupy pawian serioo :) nie marnuj już na niego czasu, póki jeszcze nie macie wspolnych zobowiazań, bo potem to już jest dolina

Gość AgulaAgula
a myślisz że on może się w końcu zmienić????:(

wiesz jeśli to z tymi smsami o seksie jest prawdą, to mało prawdopodobne, bo to tzw kombinator-ruchacz, taki typ co właśnie tłumaczy sie niby tym "meskim" zachowaniem. Na jakis czas przy odpowiedniej kobiecie się może uspokoić, ale przy pierwszej lepszej pokusie która może zostać w tajemnicy sie nei zawaha. Szkoda zycia i zdrowia taki takich 'popychaczy", szkoda tracić energii na ludzi którzy nie szanują innych. A skoro zdradzał była dziewczyne to czemu miałby Ciebie nie zdradzać? Ją pewnie też zapewniał o swym gorącym uczuciu :D

Gość nosszka
z takim charakterem jaki ma to na pewno sie nie zmiwni.

Gość nosszka
zmieni*

Gość AgulaAgula
chyba masz rację....ale ciężko mi to przyznać.....:(

Gość hfhfhf
AgulaAgula----------jesteś zwykłą IDIOTKĄ i on to wykorzystuje. Znam kogoś takiego i ma na boku zawsze inną kobitę poza "swoją", robi dokładnie tak samo jak ten twój . On ma cię w dupie.

No tak faceci sa dziwni, moj co prawda powstrzymuje sie raczej od ogladania za innymi ale tez potrafi czasem zawalic strasznego teksta, np kiedys bylismy w barze ze znajomymi i koledzy rozmawiali o jakis laskach co siedzialy obok a moj: " no ta ruda nawet sliczna" czy cos takiego! Poczulam sie tam jak kompletna idiotka, nie zapomne o tym nigdy! Oczywiscie stwierdzil ze robie problem z niczego. Wszystko robie zeby dobrze wygladac a doceniona wcale nie jestem. Ja nie wiem czy to jest normalne, ze jakbym nie wygladala to moze raz na pol roku dostane komplement. Czuje sie przez to niedowartosciowana i brzydka, choc z drugiej str wiem ze brzydka nie jestem ale boli mnie to bo czuje sie przez niego niedoceniana. Ale chociaz tyle ze nie kombinuje nic na boku i nie pisze zadnych sms'ow z innymi...

Gość do 9o9o9
9o9o9 dziewczyny, regres w kazdym mozliwym topiku broni burackich zachowan facetow jakby mu za to placili, pelne zaangazowanie i dyspozycyjnosc" Przciez tak wlasnie jest..myslisz ze po co tu kisi od rana :O Pomijam fakt ze nikt go nie lubi na tym forum poza paroma debilami ktorzy jak on kisza tu od lat :O🖐️

Gość AgulaAgula
Zjem jego kupę...co wy na to?

Gość AgulaAgula
nie ma to jak podszywać się za kogoś, ten post powyżej nie jest napisany przeze mnie!!

Gość AgulaAgula
witajcie, ale mam dzis doła:( rano kłotnia z facetem:( ryczec mi sie chce:(

Gość gosciu23423
poza "regresem" pozostałe osoby w tej dyskusji to jakieś niepełnosprawne umysłowo pseudokobiety, a może "dziewczynki"? (takie do 15 lat). Jeżeli kobieta jest świadoma swojej wartości... ale co ja będę pisał, pustaki i tak nie zrozumieją :)

Gość AgulaAgula
zerwalam z nim i od razu lepiej sie czuje :) nic nie warty gnojek

Gość gosciu23423
to ja regres chwale siebie w pomarańczy