Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający ON

Czy wypada dziewczynie podarować coś takiego?????

Polecane posty

Gość Pytający ON

Witajcie, Czeka mnie długa rozłąka z moją dziewczyną. Chciałbym, aby w tym czasie miała coś, co będzie jej o mnie przypominało. Pomyślałem o bransoletce, ponieważ bardzo je lubi. znalazłem coś takiego http://allegro.pl/bransoletka-szczescia-japan-style-boho-etno-folk-i1574960271.html Jest bardzo w jej stylu, czy uważacie, że warto jej taką podarować? Mamy po 16 lat.

Gość ciekawska pani
podaruj jej pas cnoty

Gość ejtanka
Eee, to dosyć marna podróbka bransoletki Lilou... Ja bym radziła Ci kupić oryginał i wygrawerować dla niej jakiś ładny napis :)

Ten prezent nie będzie odpowiedni ona na pewno zna wartość tej ozdoby i mogła by się poczuć wręcz urażona że dajesz jej coś za 3 zł :) lepiej kup jej kwiatka albo czekoladki :)

Gość Pytający ON
Nie będę ukrywał, że chodzi mi też o pieniądze, nie stać mnie na coś drogiego, bardziej chodzi mi o sam gest. Myślicie ze to doceni?

Gość anna joannka
MAJTKI BLASZANE Z TYŁU I Z PRZODU ZALUTOWANE - JEJ KUP

Gość Pytający ON
Czekoladki zje a kwiatek zwiędnie, chcę coś co przetrwa nieco dłużej

Gość SERENADA;amp;ampquot
JEZELI JEST MADRA dziewczyna bedzie zadowolona-bedzie nosic na rece z duma,

Gość no wiesz, jeżeli wyceniasz
miłość do niej na 3 złote, to wypada :-O

Gość Pytający ON
Niestety to dla mnie za drogo;/. Na wakacjach pójdę do pracy i na urodziny dostanie coś lepszego, teraz niestety nie mam zbyt dużych funduszy, właściwie prawie wcale nie mam i chodzi mi bardziej o gest. Czy uważacie, że zamiast czegoś takiego lepiej nic nie dawać?

Gość ejtanka
Jeśli faktycznie nie dysponujesz większą kwotą, to jasne, myślę, że zawsze to jakiś miły gest :) Nie powinna się za coś takiego obrazić, a jeżeli tak się stanie, to będziesz wiedział co się dla niej najbardziej liczy :P

Wiesz co to prawda że jak jej na tobie zależy to będzie nosić nawet jak zrobisz z papieru :) zaryzykuj i kup

Ludzie... chłopak ma 16 lat, jeśli dziewczyna nie jest zepsutą materialistką to będzie się cieszyć, chodzi o gest :o Czytając to, nie dziwię się, że faceci odbierają kobiety jako meterialistki...

Gość madziamadziamadzia
moim zdaniem to dobry pomysł z tą bransoletką... no i co z tego, że to jakaś tania podróbka? nie ważne czy kosztuje 3 zł czy 3000 zł. Jeśli Twoja dziewczyna Cię kocha (a na pewno kocha) to doceni Twój gest. :) Powodzenia z rozłąką!

Gość ogladanie sie za innymi
no ale niekoniecznie kolorowy rzemyk, one często farbują skórę, może lepiej taką typu charms, albo z koralików