Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga_83

Kiedy Wasze dzieci przestały spac w dzień?

Polecane posty

Gość gdsgvs
moj ma 27 miesiecy idzie spac o 22 wstaje 8-8.30 i spi jescze w dzien od 15 do 17 czasem do 18

Gość prawie 3
moja obecnie trzylatka, przestała spać w dzień jak miała rok i 4 mce, bardzo wczesnie, ale siła jej nie chcialam zmuszać, zresztą nie widziałam potrzeby, nawet jako niemowlę spała baaardz mało, bo 2 x po 20 min... czasami ofc zdarzało się ze pospała dłuzej ale zdecydowanym standardem było poł godz do 40 min... od poczatku była bardzo aktywna i tak jest do dziś ;)

Gość blankaaaaaaaaaaaa
Jak poszedł do przedszkola, musiałam oduczyć go spania w dzień - miał 3 latka

moja córka chodzi do pierwszej klasy i śpi po szkole, wieczorem chodzi spać po 21 (do 7 rano śpi ) Czterolatek śpi w przedszkolu, Starsi chłopcy zasypiali w przedszkolnej zerówce po obiedzie :D W ogóle jesteśmy rodziną śpiochów. W niedzielę po obiedzie masowa drzemka ;P W tygodniu maks o 22 wszyscy śpią :D

mój jak skonczyl 4 lata spal coraz rzadziej, przedszkole go do tego zniechęcilo, bo tam śpią na rozkaz troche;) a on nie zasnie bo mu każą, w domu zasypial ok 14 a tam musialby ok 12. wiec jak mial 3 lata to spal czasem w maluchach, a w starszych juz nie spi. Leży:) Mam nadzieje ze w przyszlym roku nie beda musieli spac.

Gość 2 lata
i 7mies.Zaczęło się lato i nie chciał tracić czasu na spanie:)

Gość motylekkolorowy
moj mial 18 mcy, teraz ma 2,3 mce i czasem zasnie w dzien ale tylko a aucie, idzie spac o 19.00 i wstaje o 7.00

Gość moja corka ma 1,5 roku
i juz nie chodzi spac, poza tym to prawdziwy nocny marek, chodzi spac o 23,24 i spi do 11 rano, nie ma szans zeby ja wczesniej uspac

2 lata i 2 miesiące. z dnia na dzień odrzucił drzemkę dzienną. jednego dnia spał 2,5 - 4 godzin dziennie a kolejnego nie chciał wcale spać. chodzi spać o 19.30-20 i wstaje o 7-8.

Moja córcia też porzuciła spanie w dzień jak miała 1,5 roku, idzie spać około 20.30 - 21.00 i spi do 7 -8 rano.

Gość Tomaszowianka
mam 18 lat, i codziennie muszę się z godzinę przespać, ale to dlatego że chodzę spać po 2 :P