Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula ula6464

Jakiepokarmy wprowadzac dla 16mies dziecka karmionego dotad wylacznie piersia?

Polecane posty

Gość csafdfd
chybaa umręęę: wypraszam sobie obrażanie. znam osobiście matki, ktore własnie chciały "jak najlepiej dla swojego dziecka" i robiły podobne głupoty, a jesli nawet to prowo, to za wypowiedź na temat korona mi z głowy nie spadnie.

Gość dewocljvncfj
autorko skąd wiesz ze twoj zasrany bachor cokolwiek zaakceptuje jakis nowy smak skoro ciągle w mordzie mietosi twojego wyleniałego cycka???????Ha ha ha co za patologia,karm nawet do 18 tylko nam normalnym amamom nie zadawaj idiotycznych pytan kretynko....

Gość ula ula6464
Ty mądralo, a czemu ja bym miala umrzec od karmiebnia piersia? hahah mozesz jasniej hahaha :D

Gość ula ula6464
dewocljvncfj coo? juz zesrałas sie ? kurrwo na czarno napisz!!!

Gość dewocljvncfj
ja sie nie zesrałam ale ty chyba juz tak.....ha ha ha ha zal ci ze zadna z mam cie nie poparła ze robisz dobrze?

Gość kkkkklll
co za glupie wpisy- moj syn do 15mca byl na piersi, a teraz ma 2 lata i wcale nie je doroslego jedzenia bo jest silnym alergikiem i jakos sie zdrowo rozwija wbrew krakaniom takich ludzi jak wy

Gość csafdfd
kkkkklll: no ale jednak wiesz, ze jest alergikiem, wiec jednak próbowałas wprowadzac jakies pokarmy, nie tak jak autorka. wiec Twoj przypadek jest wg mnie zupełnie inny.

Gość to nie karm
kkkkklll No proszę, tyle czasu na cycku matki, a silny alergik z dzieciaka. Jakoś ta najlepsza i najzdrowsza matczyna dieta wcale nie posłużła twojemu dziubdziulkowi.

Gość moje bobaski
maja 5 m-cy i juz ciamciaja warzywka- oczywiscie w postaci papki:) nie wyoobrazam sobie czekac tyle czasu bo juz widze ze maja inne potrzeby. dodam ze moje sa na sztucznym pokarmie

Gość patryczkaaaa
To prowo.... Przeciezx dziecko chodzi na szczepienia i pediatra pyta miedzy innymi o diete dziecka... Takie cos, ze matka tylko cycem karmi by nie przeszlo. I sadze, ze kkkkklll i aytorka to ta sama osoba :P

Gość alina kalina 33
jak to by nie przeszlo? matka wcale sie spowiadac nie musi jak karmi dziecko! dla swietego spokoju moze powiedziec ze dziecko juz je wszystko a naprawde karmic tylko swoim mlekiem i co? gówno jej lekarz zrobi, rentgena nie ma by dziecko przeswietlic co ma w zoladku

Gość patryczkaaaa
Ale jakiemu dziecku do rozwoju starczy tylko mleko matki i to juz 16 miesiecznemu? 6-cio miesieczniak juz sie nie najada. Jak dla mnie prowo. Autorce sie nudzilo i chciala zobaczyc, kto sie da nabrac :P