Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie tylko zastanawiam

Czemu POLKI mają takie brzydkie WŁOSY...??

Polecane posty

matowe, zniszczone, zero blasku... a przeciez włosy to podstawa!!piekne blyszczace wlosy dodaja niesamowitego uroku a nie zaden ciuch czy makijaż! Ja mam niesamowitego hopla na punkcie wlosow, wlasnie siedze z czepkiem na glowie i czapce nie rozumiem dlaczego polkim dziewczynom nie zalezy na włosach

dziwczyny dbajcie o wlosy bo w tym tkwi sekret piękna

Gość Bum szakalaka Oo!
ja mam ladne wlosy. i te na glowie tez. nawet zaczelam zapuszczac wasy ostatnio

Gość wiesz czsami
kobiety dbaja o wlosy a mimo to maja cienkie i rzadkie bo tak maja zaprogramowane w genach

cienkie i rzadkie wlosy tez moga byc BŁYSZCZĄCE!!

Gość wlosy sa b. wazne
ja tez mam hopla, ale chocbym sie zesrala to nie beda super piekne, bo mam ich poprostu malo :( I tak o nie dbam, tak sie troszcze, brzydkie nie sa, ale duzo w nie inwestuje, a kolezanki ktore latami np tlenia i prostuja dzien w dzien wlosy nadal maja bardzo gruby konski ogon, nie wypadaja im, eh życie :(

skoro masz cienkie to nic z tym nie zrobisz ale chodzi o to zeby wlosy byly zadbane i zregenerowane i zeby błyszczały jak psu ****, now iecie cooo:)

Gość zakochana.....
ja mam piękne włosy wszędzie :)

Gość to nie takie proste
Ja mam mega cienkie i słabe włosy, co z tego,ze o nie dbam jak to nic nie daje !!!! kruszą sie i wypadaja garściami , do tego matowe ,ze szok. Dobrze sie odżywiam, przyjmuje witaminy itd. więc co jszcze?

Gość prawda 00009
ja uważam że moje są niczego sobie :p niektóre kosmetyki nabłyszczające potrafią popsuć cały efekt ... więc czasami lepiej nie przesadzać z pielęgnacją włosów

Gość zanieczyszcenie wody i
powietrza, kiepskie odzywianie ( nagminne odchudzanie sie.Zbyt czeste mycie wlosów bardzo niszczy. Poza tym geny - np rasa zolta albo poludnowscy maja inne wlosy. Z kolei w Uk jest duza wilgotnosc, co tez dziala dobrze na wlosy. Zadne maski, nabyszczacze itd nie pomogą - wlos ma byc zdrowy od wewnatrz, tak jak i caly oranizm.

Gość ja tez dbam o włosy
myje w nienajtanszych szamponach z apteki, siedze z odzywka na glowie, czepku i czapce 2x w tygodniu po godzinie czasu, nie maluje, podcinam koncówki reguralnie i biore witaminy 2xdziennie, moje wlosy sa cienkie i delikatne jak ktos wczesniej pisal to chyba chodzi o geny:(

moje ulubione kosmetyki i sposoby na piękne włosy to: -maska z zóltka+olejej rycynowy+nafta+oliwa z oliwek+miód-to na wlosy na to torebka forliowa i czapka - olej kokosowy ktory nakladam na wlosy ide tak spac i zmywam rano - rainforest WAX - kosmetyki fekkai nabłyszczajace a konkretnie krem -suuuuuuuper tyle ze kosztuje 100 zł:-( -nafta wcieram we wlosy i ide spac -olejek rycynowy wcieram we wlosy ide spac -odzywka panten pro v -program odnowy SUPER jest a jakie sa wasze sposoby?:)

Gość cienkie włosy wcale nie tak
łatwo nabłyszczyć, nie można przesadzać z kosmetykami, odzywki też oszczędnie a o nabłyszczaczach można zapomnieć, no chyba że ktoś woli błyszczące ale oklapnięte, poza tym jak się nabłyszczy albo przesadzi z pielęgnacją to są zaraz tłuste :(

z cienkimi wlosami nic nie zrobicie bo to geny wazne zeby wlosy byly zadbane

Gość wlosy sa b. wazne
a słuchaj jak idziesz spać np z naftą to co, poduszka już do wyrzucenia czy podkładasz jakieś szmatki i na tym śpisz?

nablyszczacze sa tragiczneeeeeeeeeee uzywałam juz kilku i poszły do kosza łacznie z jedwabiem w plynie. Te kosmetyki strasznie przetyluszczaja wlosy a mało dodaja tak naprawde blasku.tragedia jednym slowem

nic sie nie dzieje z poduszka ani po nafcie ani po rycynowym ani po kokosowym...najbardziej delikatny i najlatwiej zmywa sie z wlosow olej kokosowy, nafta i rycynowy zmywa sie okropnie ale ja i tak nakladam bo wiem ze to regeneruje wlosy:)

poduszka nie jest poplamiona i nie smierdzi nic sie z nia nie stanie takze bez obaw

aha i jeszcze zpoamnialam o swietnej masce do wlosow za 5 zł ktora ma w sobie tylko naturalne skladniki!!! MALWA firmy gloria...super!

Gość wlosy sa b. wazne
naprawdę?:D a mi się wydaje ze po takiej nafcie zostałaby tlusta plama... Może w takim razie też się odważę spać w "takim stanie"

nic sie nie dzieje spokojnie:) skoro po oleju kokosowym nie ma plam to czemu po nafcie?:) nic sie nie dzieje naprawde smiało

geny genami jak ktos tu wspomnial ale bez odzywiania wlosy nie beda lsniły. Moje wlosy sa baaaaardzo blyszczace i wiem ze to dzieki tym wszytskim zabiegom:-)

ano..ja stosuje odzywki i plucze wlosy w zimnej wodzie to zamyla luske wlosa i sa blyszczace

Gość khymkhymkhym
Kiedy bo rycyna rozpuszcza sie w wodzie, ja nie mam problemu z praniem ;) Wlosy mam delikatne ale nie rzadkie, scinam na polmesko i tak bardzo sie to nie rzuca w oczy. Za to moja fryzjerka zawsze jojczy - jekie delikatne, jakie mieciutkie, ale... jakie zdrowe! Lsnia bez zadnych cudactw, szampony dla dzieci i domowe maseczki. Glowe myje CODZIENNIE i susze suszarka.

Gość dla mnie kazdy olej czy maska
z o;iwa odpada, bo musze potem z 5 razy zmywac glowe szamponem, ai tak sa tluste

Gość Moje włosy są
super, długieeee za pas, lekko naturalnie się falują. Są grube i mam ich sporo... no i są fantastyczne w układaniu. Myję, odżywka, suszenie, szczotka i wsio. Ale przyznam, że nigdy ich nie farbowałam i nie robiłam żadnych eksperymentów. Czasem na jakąś uroczystość szłam się uczesać do fryzjera, a tak to nawet podcinanie zostawiam bardziej zaufanym osobom, co to by mi z zazdrości nie obcięły za dużo :) Pozdrawiam wszystkich włochaczy ;)

Gość uważajcie, bo ja po rycynowym
zniszczyłam jedwabną poszewkę na poduszkę!

oliwe zmywałaś 5 razy???eeee...cos krecisz:) fakt faktem ze najłatwiej zmywa sie olej kokosowy a gorzej rycyne, nafte czy oliwe z oliwek ale mnie to nie zraża. I na pewno nie myje wtedy 5 razy a 2 razy:P jesli kogos to zraża to warto łaczyć nafte rycyne czy oliwe z oliwek z zółtkiem wtedy nie ma takiego problemu.

a ja mam pościel satynową i nic sie nie dzieje, zero plamki, nic nie smierdzi...po prostu tak jak i spisz ze swoimi tłustymi wlosami to wtedy tez sie nic nie brudzi