Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DenyJames

Czy mając 173 cm i przeciętną twarz mam szansę na jakąkolwiek kobiete?

Polecane posty

sranie w banie - podstawowa zasada: jeśli facet pisze o sobie, że nie ma szans na dziewczynę, bo ........ (tu powód), to nie dyskutuj :classic_cool:

to ze niektire kobiety lubia niskioch facetow to akurat jest fakt moze to nietypowe ale jednak wystepuje

Gość sranie w banie ....
Dzisiejsze może nie, ale ja jestem "niedzisiejsza". A logika kuleje u was. Nie lubiąc swojego wzrostu, niekonieczne chce aby górował nade mną mężczyzna. Tak mam i lubię mężczyzn do 180 cm wzrostu. Tańcząc i obracając się w środowisku wysokich sportowców miałam w czym przebierać. Co do wyglądu nie będę takich żenujących wypowiedzi komentować. Teraz jednak widać dlaczego Wy nie macie powodzenia. Chamstwo niestety to żadna zaleta.

Gość Kocham Tamari
Kocham Tamari

Gość IMO13801
BAD SEED sranie w banie - podstawowa zasada: jeśli facet pisze o sobie, że nie ma szans na dziewczynę, bo ........ (tu powód), to nie dyskutuj Jedna zrozumiała podstawowa zasadę. Nie dyskutować z facetami, bo my wiemy lepiej! Umiesz gotować? :P

Gość sranie w banie ....
Ja jestem szczęśliwa. Wy? Widać. Tyle mam do dodania. 🖐️

Gość cisowianka dobrze gada
;]

Gość IMO13801
BAD SEED "Umiem I, o zgrozo, lubię" Dawaj swoje wymiary! Muszę wiedzieć, aby w Muzeum Historii odpowiednio dużo miejsca przygotowali. ;)

Gość EsterAAa iostrydyzur maja racj
-e :P Zadna nie chce niskiego , no moze chce bo innego nie ma . :P

Gość arnold szwarc
laska tylko i wylacznie wybierze niskiego nieudacznika jesli sama jest pasztetem i nikt jej nie chce..

"Dawaj swoje wymiary! Muszę wiedzieć, aby w Muzeum Historii odpowiednio dużo miejsca przygotowali." Phi. Na taką zajebistą laskę jak ja mają przygotować całe osobne muzeum, a nie jakiś kącik w już istniejącym :classic_cool: Ale nie rozwalajmy koledze topiku :)

Gość Amigooos
bad seed, jestes prymitywna, glupia i chujowa wiec stul dziub i wypierdalaj do klienci czekaja- to juz ta pora

Tak czytając te wypowiedzi stwierdzam, że jednak to nie o wygląd chodzi.

Gość IMO13801
Fawila, a Ty ładna jesteś?

Gość sranie w banie powiedz proszę
Czy stopy też masz większe niż Twój facet?? Bo jeśli tak to nie będę tego nawet komentować, powiem tylko że straszna pusta bez gustu Cipa z Ciebie!!

Gość IMO13801
Fawila - czy nie powinnaś powiedzieć, że nie Tobie to osądzać, a wtedy ja bym mógł zażądać fotki? ;)

Na podstawie obserwacji dokonanych przy lustrze subiektywnie stwierdzam, ze jestem ładna :P

Gość IMO13801
Cholera! Jednak baby potrafią się na błędach uczyć. Czas na zmianę taktyki! :D

Gość smutnaBasia.....
mezczyzna zaczyna sie od 181 cm :classic_cool:

Gość IMO13801
A ja myślałem, że od 5000. :classic_cool:

Gość lllllllll
ja mam 160 wzostu

Gość .delikatna.
Ja znam sporo przystojnych facetów, którzy są przeważnie wzrostu ok. 170-175. Ci wysocy rzadko kiedy mają ładne twarze. (chyba ich "zasoby" poszły w nogi :) No i muszę zaznaczyć, że nie każda kobieta lubi patrzeć w górę na faceta i czuć się jak dziecko :) Z reguły też, ci wysocy mają gorszą koordynację ruchów, więc trudniej im się poruszać z wdziękiem i tańczyć. Dlatego też z wyżej wymienonych powodów, część kobiet woli mężczyzn tylko trochę wyższych od nich samych. Jest to bardziej praktyczne i wygodne. Nawet mój kumpel trener, który ma bzika na punkcie wyglądu i proporcji ciała, stwierdza, że właśnie faceci tego wzrostu są najbardziej proporcjonalni, jeśli chodzi o twarz, jak i sylwetkę. Jak nie wierzycie. to poszukajcie misterów fitness. :D

Gość silaczz
Nie chodzi o to ilu kulturystów ma jaki wzrost, ale o to, że jest taki optymalny wzrost, w którym ciało ma najlepsze proporcje. Może chodzi o geny i stopniowy rozwój wszystkich partii ciała. Być może gdy organizm szybko rośnie, to już nie tak dokładnie i pięknie, proporcjonalnie. To samo się tyczy twarzy, zwykle niewysocy faceci mają najładniejsze. Przyjrzyj się na mieście...