Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllllon

problem z mezem

Polecane posty

Gość ollllllon

witajcie, potrzebuje rady.jestem z mezem 5 lat, dwojka dzieci-on pracuje ,ja siedze z maluchami(nie mamy z kim ich zostawic,rodzina daleko,za male na przedszkole). przy dwojce dzieci jestem wykonczona wieczorami a maz non stop w pracy i w domu nic nie pomaga-wraca z pracy i chce seks codziennie!!ma wysokie libido,to od zawsze-ale ja jestem zmeczona i jesli nie ma tego seksu przez 2-3 dni to sa klotnie-i teraz jest kolejna-ja wiem, ze sie nie zmienie-on sie meczy, zrzuca na mnie wine za rozpad zwiazku-mam ochote sie rozstac ale tak latwo mozna podjac egoistyczna decyzje??co z dziecmi??beda bez ojca na codzien...pomocy,mam metlik w glowie

Gość brak rozmów
ja tu widzę jedyny problem w braku rozmów, wyglada mi na to że obydwoje traktujecie siebie zbyt przedmiotowo , on cie utrzymuje i w zamian rzada seksu, ty utrzymujesz dom i wychowujesz dzieci i w zamian rzadasz spokoju, takie zycie na zasadzie razem ale osobno, brakuje rozmów,czulosci,ciepla zdrozumienia tylko sex i inne rzeczy w zamian

Gość przeceniacie seks
nie wyobrażam sobie być żoną faceta, dla którego seks jest priorytetem życiowym... nie łudź się! tu nie chodzi o wysokie libido! sama mam dość duży pociąg seksualny, ale przy dzieciach zwyczajnie nie masz na to siły... jeśli Twój mąż po 2-3 dniach się tak zachowuje, to jest zwykłym egoistycznych chamem.To zwierzę! dla którego liczy się tylko "włożyć", Ciebie natomiast traktuje jak wiadro do spuszczania, a nie jak kobietę, którą kocha! Jak mogłaś wyjść za kogoś takiego? :o

Gość Najlepiej zasłonić się
dziećmi i wiecznym zmęczeniem.Umęczone Matki-Polki.A On to taki samiec nie wyżyty.I płacze taka jedna z drugą,że mąż ją zdradza i nie szanuje. Jestem kobietą,matką i żoną.I tak jak Ty autorko siedziałam w domu z dziećmi ale czwórką(w tym bliźnięta)a małżonek od świtu do nocy pracował na utrzymanie naszej rodziny.I to ja go ,,molestowałam,,prowokowałam seks.I pomimo nawału pracy w domu z czwórką maluchów. W innych tematach się wypowiadacie że 80% udanego małżeństwa to udane pożycie seksualne.Dlaczego nie mówicie tego autorce tematu tylko bidulce współczujecie,że ma niewyżytego samca w domu.

Gość przeceniacie seks
Dla mnie 80% udanego małżeństwa to czułość, empatia + wspólne zainteresowania... seks jest na dużo niższej pozycji. Nie wiem gdzie wy tych swoich niewyżytych prostaków poznałyście... chyba na dyskotece :P