Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: A co u Ciebie? Zanim znów wyklikają hejkerzy. Jak pogoda? Samopoczucie? Pracowicie dzisiaj czy luz? Ja już odliczam godziny do weekendu, szczerze mówiąc. Zapowiada się pełny relaks Pogoda pochmurno, a samopoczucie super. Pracowicie hahah, dzień jak co dzień. Weekend nachodzi, bo już dzisiaj piątek! Bardziej relaks u mnie, słuchanie muzyki i takie tam Jacuzzi i saunowanie w weekend będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Nie ma u mnie upałów, wręcz przeciwnie znacznie się ochłodziło. Jeszcze bede robiła bruzdy nosowe i zostanie mi lwia zmarszczka do poprawki, ale jeszcze mi sie trzyma wiec to już za jakiś czas. Acha. To sporo tego. Długo się to goi? Pytam bo ja takich rzeczy sobie nie funduję. U mnie dziś też fajnie, chłodno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, sv7 napisał: Muchomorki? Dobrze. Tylko kęsa. Ciemne to widzę, że kozaki? Fantastycznie. Porcje bez limitu? Tak, bez limitu. Gdy się skończy to polecę po nowy towar 2 minuty temu, sv7 napisał: No widzisz? Do pierwszego razu. Jak ci urwie następnym razem rękę to pożałujesz, że mnie nie posłuchałeś. xd Następnym razem muszę być ostrożniejszy i wyrzucać od razu niebezpieczne obiekty z wody, chociaż możesz mieć racje z tym obuwiem, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki9 napisał: Pogoda pochmurno, a samopoczucie super. Pracowicie hahah, dzień jak co dzień. Weekend nachodzi, bo już dzisiaj piątek! Bardziej relaks u mnie, słuchanie muzyki i takie tam Jacuzzi i saunowanie w weekend będzie? Oł, piątek. Dla mnie czwartek dziś jakoś tak wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Acha. To sporo tego. Długo się to goi? Pytam bo ja takich rzeczy sobie nie funduję. U mnie dziś też fajnie, chłodno. Pierwsze 2 dni jest tragedia, a do tygodnia powinno już nie być śladu po siniakach. Usta najgorzej bo maścią trzeba smarować i jest taki silny dyskomfort plus ból przy każdym piciu jedzeniu. A u Ciebie jak? Pogode już znam, a jak zdrówko? Dużo pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Owsicki9 napisał: Tak, bez limitu. Gdy się skończy to polecę po nowy towar Następnym razem muszę być ostrożniejszy i wyrzucać od razu niebezpieczne obiekty z wody, chociaż możesz mieć racje z tym obuwiem, niestety. Super. To ja się piszę na wyżerkę grzybów, Filip. Tak. Mam a nie może mam rację. Na dnie pełno niepotrzebnych przedmiotów, które niosą skutki fatalne, czasem. Kup sobie cichobiegi i jeden klopot odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, sv7 napisał: Oł, piątek. Dla mnie czwartek dziś jakoś tak wyszło. Ja to mam codziennie weekend, niestety społeczeństwo dyskryminuje takich jak ja, w sensie bezrobotnych, ale co poradzić. Matka mi chciała załatwić ubezpieczenie, to oni na to, że jak nie pracuje, to nie można mnie ubezpieczyć. Kiepska sprawa. W razie choroby albo coś nie mam żadnej pomocy. W Anglii może mnie NHS przyjmie jedynie. To tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, sv7 napisał: Super. To ja się piszę na wyżerkę grzybów, Filip. Tak. Mam a nie może mam rację. Na dnie pełno niepotrzebnych przedmiotów, które niosą skutki fatalne, czasem. Kup sobie cichobiegi i jeden klopot odpada. No tutaj w tym zbiorniku jest, jak jest niestety. W sumie to nie jest głupi pomysł! Pomyślę o tym Dzięki za radę! W takich butach da się też popływać? W butach nigdy nie pływałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Pierwsze 2 dni jest tragedia, a do tygodnia powinno już nie być śladu po siniakach. Usta najgorzej bo maścią trzeba smarować i jest taki silny dyskomfort plus ból przy każdym piciu jedzeniu. A u Ciebie jak? Pogode już znam, a jak zdrówko? Dużo pracy? Można jeść przy takich ustach? Kiedyś koleżanka sobie robiła wargi plus kolor czerwony na to... chodziła spuchnięta i wyglądała jakby ją osa ugryzła. Zdrowie bez zmian, tak już zostanie. Lipiec i sierpień armagedon a wrzesień luz i podróż w nieznane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, sv7 napisał: i podróż w nieznane. Nowa dzielnica w Londynie czy Indie i niebieska plaża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 9 Napisano 12 godzin temu 20 minut temu, Owsicki9 napisał: Może z Zosią postawimy domek, w gierce już mamy Teraz pora na domek w realu. Potem będą bejbiki. Nie wiem, czy rozumiesz, że ta Zosia może być nieletnia albo nawet małoletnia. Na twoim miejscu podarowałabym sobie ślubno-bejbikowe akcje, chyba że lubisz mieć łowców predatorów albo policję na karku. Dorosła kobieta raczej by się nie bawiła w śluby w grze. Tak samo jak dorosły normalny facet. Co do stopy, jeśli zobaczysz objawy zakażenia, nie czekaj bez względu na brak ubezpieczenia i idź na SOR. I kup sobie buty przeznaczone do wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Owsicki9 napisał: Pogoda pochmurno, a samopoczucie super. Pracowicie hahah, dzień jak co dzień. Weekend nachodzi, bo już dzisiaj piątek! Bardziej relaks u mnie, słuchanie muzyki i takie tam Jacuzzi i saunowanie w weekend będzie? Nie wolno ani basenu ani sauny po ostrzyknięciu. Ani całowania ani takich tam. Trzeba sie oszczedzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Sardynia na kafeterii napisał: Nie wiem, czy rozumiesz, że ta Zosia może być nieletnia albo nawet małoletnia. Na twoim miejscu podarowałabym sobie ślubno-bejbikowe akcje, chyba że lubisz mieć łowców predatorów albo policję na karku. Dorosła kobieta raczej by się nie bawiła w śluby w grze. Tak samo jak dorosły normalny facet. Co do stopy, jeśli zobaczysz objawy zakażenia, nie czekaj bez względu na brak ubezpieczenia i idź na SOR. I kup sobie buty przeznaczone do wody. Zosia pracuje i na pewno jest pełnoletnia Na SOR nie idę, bo w sobotę ślub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Nie wolno ani basenu ani sauny po ostrzyknięciu. Ani całowania ani takich tam. Trzeba sie oszczedzać Aha A co nie tak z ustami, że operacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki9 napisał: Ja to mam codziennie weekend, niestety społeczeństwo dyskryminuje takich jak ja, w sensie bezrobotnych, ale co poradzić. Matka mi chciała załatwić ubezpieczenie, to oni na to, że jak nie pracuje, to nie można mnie ubezpieczyć. Kiepska sprawa. W razie choroby albo coś nie mam żadnej pomocy. W Anglii może mnie NHS przyjmie jedynie. To tyle. Niektórzy ludzie mało podróżują po świecie i nie ogarniają. Daeuj im i się nie przejmuj dogadywaniem. Filip? Kiedyś mówiłam o opcjach jak się ubezpieczyć to spuściłeś mnie po brzytwie. Dobra, ja idę na kawę i żebym nie zapomniała sobie cukierków landrynków kupić do ciumkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Można jeść przy takich ustach? Kiedyś koleżanka sobie robiła wargi plus kolor czerwony na to... chodziła spuchnięta i wyglądała jakby ją osa ugryzła. Zdrowie bez zmian, tak już zostanie. Lipiec i sierpień armagedon a wrzesień luz i podróż w nieznane. Można jesc tylko nie można pić gorącego. Ja za miesiąc wybywam w siną dal, a o wrześniu jeszcze nie myślę, znów obowiązki, praca, rozwożenie młodzieży. Trzeba sie cieszyć tym co jest tu i teraz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu Ja normalny akurat nie jestem, a w gierce można brać śluby i oświadczyłem się Zosi i powiedziała tak Zapraszamy wszystkich na ceremonię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki9 napisał: Nowa dzielnica w Londynie czy Indie i niebieska plaża? Polska a później za ocean. Narazie. Jestem jakby w chmurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Owsicki9 napisał: Zosia pracuje i na pewno jest pełnoletnia Na SOR nie idę, bo w sobotę ślub No skoro ci powiedziała, że pracuje i jest pełnoletnia, to na pewno tak jest. Możesz spać spokojnie. W takim razie gratulacje z okazji ślubu i oby gangrena nie zepsuła klimatu przyjęcia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Niektórzy ludzie mało podróżują po świecie i nie ogarniają. Daeuj im i się nie przejmuj dogadywaniem. Filip? Kiedyś mówiłam o opcjach jak się ubezpieczyć to spuściłeś mnie po brzytwie. Dobra, ja idę na kawę i żebym nie zapomniała sobie cukierków landrynków kupić do ciumkania. Spoko, ja też sobie zrobię kawkę i uciekam grać w gierkę Dzięki za poranny czat. Nie pamiętam z tym ubezpieczeniem, ale ja nie mam hajsu na ubezpieczenie, tylko mama mnie chciała ubezpieczyć, to się pytają, gdzie pracuje Nie ma lekko Dobra, to miłego życia sev 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Polska a później za ocean. Narazie. Jestem jakby w chmurze. To super 1 minutę temu, Sardynia na kafeterii napisał: No skoro ci powiedziała, że pracuje i jest pełnoletnia, to na pewno tak jest. Możesz spać spokojnie. W takim razie gratulacje z okazji ślubu i oby gangrena nie zepsuła klimatu przyjęcia;) Dziękujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Można jesc tylko nie można pić gorącego. Ja za miesiąc wybywam w siną dal, a o wrześniu jeszcze nie myślę, znów obowiązki, praca, rozwożenie młodzieży. Trzeba sie cieszyć tym co jest tu i teraz Przymusowa dieta? Tak. Pamiętam. Mówiłaś, że wkrótce wyjeżdżasz. Rób zdjęć dużo i mi wysyłaj. Do później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Przymusowa dieta? Tak. Pamiętam. Mówiłaś, że wkrótce wyjeżdżasz. Rób zdjęć dużo i mi wysyłaj. Do później. Dobrze, miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Dobrze, miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 9 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki9 napisał: To super Dziękujemy Nie ma za co (PS. Zosia to może być też facet ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Sardynia na kafeterii napisał: Nie ma za co (PS. Zosia to może być też facet ;)). No nie wiem, czy facet założyłby sobie nick Zosienka Malenka hahah. W takim razie zamieszkałem z facetem, ale zaprosiła mnie też do siebie, do Gdańska. Inni ludzie na czacie w grze piszą, że Zosia to kobieta. Żartują sobie, że ma niezły przebieg, wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki9 napisał: No nie wiem, czy facet założyłby sobie nick Zosienka Malenka hahah. Głównie facet założyłby sobie taki nicki;) Geje często udają kobiety w wirtualnym świecie. Jesteś trochę za młody na takie "boomerstwo" internetowe, dziwne, cię to dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Sardynia na kafeterii napisał: Głównie facet założyłby sobie taki nicki;) Geje często udają kobiety w wirtualnym świecie. Jesteś trochę za młody na takie "boomerstwo" internetowe, dziwne, cię to dziwi. Hahah geje to raczej w Tibię nie grają I sobie czarodziejek czy paladynów nie robią. Nie uwierzę to, chociaż raz mi się jeden gościu przyznał w grze, miał nick Claudia i że jest facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 11 godzin temu Nie uwierzę w to* Ale czuję po energii, że to baba. Pytanie, czy to młoda, czy stara. Kiedyś poznałem starszą kobitkę emerytkę po 50, która też gra w Tibie i rycerza miała wysoki level i fajnie się pisało. Może się okazać, że w grze bierzemy ślub, a w realu ona już mężatka i chowa bejbiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 9 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Owsicki9 napisał: Nie uwierzę w to* Ale czuję po energii, że to baba. Pytanie, czy to młoda, czy stara. Kiedyś poznałem starszą kobitkę emerytkę po 50, która też gra w Tibie i rycerza miała wysoki level i fajnie się pisało. Może się okazać, że w grze bierzemy ślub, a w realu ona już mężatka i chowa bejbiki. Kiedyś miałam epizod grania w World of Warcraft (ta Twoja poprzednia gierka to taka uboga siostra tego), wielu facetów grało kobiecymi postaciami, także tych zainteresowanych klimatami typowo RPG właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach