Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukatan

glosowanie za glosowanie

Polecane posty

Gość jukatan

slyszalem ze mozna znalezc forum na ktorym za glosy (np w konkursie) tez otrzymam glosy na moj konkurs podpowiecie gdzie zdobyc takie glosy za glosy?

Gość kmlwi
glos oddany

Gość jukatan
dzięki, bardzo proszę o dalsze głosiki, wypadlismy z pierwszej dziesiątki,a tylko te miejsca sa premiowane...!

Gość jukatan
kliknąłem na te 3 linki czy można zrobić z mojego linka takiego, zeby głos byl oddany za samo otworzenie linka?? bo ja mam program do wyklikiwania linków, mogę Ci tez pomóc...

Gość little blue riding hood
Jukatan, probowalam zrobic Ci taki link do klikania, ale cos mi nie wychodzi... :/ Jeszcze sprobuje w inny sposob, jak mi sie uda to Ci podam. Program do wyklikiwania linkow? Jaki? Niestety moj konkurs zapamietuje IP, mozna tylko raz glosowac. :/

Gość jukatan
postaraj sie, prosze, na linki moge nabic Ci setki punktow dzisiaj z roznych ip, z calej Polski

Jukatan, pracuje nad tym linkiem. :) Program brzmi super, jestem zainteresowana. :)

Gość jukatan
moze podaj gg? tak ciężko idzie z tym moim linkiem? moze jest dobrze zabezpieczony przed taki przekrętem? ;)

To java, wiec nie wystarczy tylko skopiowac adresu linku. Duzo Ci glosow brakuje jeszcze?

Gość jukatan
to nie da się nic zrobić? :(

Podaj mi swoje gadu, to Ci napisze co mozesz zrobic.

Albo lepiej maila.

Gość jukatan
dodalem Twoj pierwszy link do tego programu nabijajacego wejscia - dostalas 4 glosy w ciagu 5minut-sprawdz :) nie daje tu moich kontaktow ;) Ty podaj :P

Gość jukatan
juz 5 glosow- zgadza się?

Chyba dziala, dzieki! Moja propozycja, instalujesz program do zmieniania proxy i glosujesz.

Gość jukatan
ale takie oszustwa są wyławiane: podobno nie zmienia się cały adres IP tylko końcówka... :( to w jakiej sytuacji można zmienić linka, żeby był taki jak Twój?? jak dasz kontakt to podam Ci ten programik do głosowania - bo ja nie będę Ci nabijał, tylko 10 :P , bo mi też potrzebne te kliki, a teraz rozdziela je na Twój link i moje i mam mniej ;)

Gość jukatan
o, wlasnie 12 Ci nabiło ... i odłączyłem Twojego linka ;)

Ale ten Twoj program tez chyba na proxy dziala?

Gość jukatan
nie, klikają mi tam różni ludzie, sam sobie nie klikam, i tego linka co tu dałem to niestety tam się nie da wkomponować

Jak to ludzie klikaja? Bo ja znam programy, ktore klikaja, zmieniaja proxy, klikaja, zmieniaja i tak w kolko. NIe znam zadnego, ktory by tak dzialal jak mowisz... :/

Gość jukatan
ehh, dobra, założyłem gg na potrzeby 'nieznajomych' ;) 35508219 wytlumacze Ci... może jeszcze ktoś będzie potrzebował takiej pomocy, to mozna pisać... :P

Napisalam na ten numer i nic... W kazdym razie cos Ci wyslalam.

Gość jukatan
jak to nic?? przecież piszę tam do Ciebie - odpisuję Ci od 13:05 :)

To nic nie dochodzi. :P Wytlumacz mi tutaj jak ten program dziala. :)

Gość jukatan
dziwne, ja Twoje wpisy na gg widzę !! i piszę do Ciebie jak szalony :D (skopiuję ;) ) są takie programiki, 2 rodzaje: 13:06:50 autosurfy - wstawiasz tam swoje linki, włączasz program, automat nabija Ci tam wejścia z różnych ip - od ludzi, którzy w tym czasie też mają włączonego takiego autosurfa 13:08:06 i manualsurfy - wstawiasz tam swoje linki, Ty wyklikujesz ludziom stronki, a ludzie wyklikują Tobie, to jest podawane masowo,więc IP za kazdym razem inne, bo dużo ludzi się w to bawi, 13:08:36 manualsurfy mają taką przewagę nad automatami, że 13:09:31 to ludzie a nie automat Ci klika, i że jeżeli masz tam reklamę czegoś, to mogą się skusić, po drugie za kazde Twoje 1000klikow zarabiasz 0,3$, ktore można wypłacić jak uzbierasz 3$ 13:10:24 mogę Ci podać link, jeśli jesteś zainteresowana

Jestem zainteresowana, masz instalki tych programow. Zarabianie mnie nie interesuje, tylko glosy. :) Udalo Ci sie wylowic swoj link z tej strony, ktora Ci podeslalam? Jesli nie to jeszcze moge Ci podac fora, na ktorych jest wymiana glosow, glos za glos.

Gość jukatan
to wyslij mi te fora na gg (ja widze co tam piszesz :P ) bo tych linków nie bardzo ogarniam... link do autosurfa, http://proautosurf.com/?ref=9067 nie trzeba instalować, tylko zarejestrować się, oczywiście wszystko za free

Gość jukatan
potem dodajesz stronki przez ADD ADDITIONALS SITES po czym włączasz auto-surfowanie START AUTO SURF