Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniutek263

sierpien 2011

Polecane posty

Gość Faaaaaktycznie
My obrączek nadal nie mamy Ciekawe jak to się skończy :) Jesteśmy już umówienie na nauki u wikarego Jeśli Rodziców stać żeby dołożyć to super, nie widzę nic w tym złego Mi np Mama kupiła suknię i bardzo mi tym pomogła, a do tego cieszyła się że może to dla mnie zrobić :)

Aksik27 heh nie u mnie będzie więcej jakieś pewnie 160osób max do 180 (wiem że nie ma sie czym chwalić :( ) ja również liczę na to że goście będą się dobrze bawili . będziemy mieli dobrego wodzireja :)

hej sierpniówki:) dawno nie zaglądałam, pochłaniają nas przygotowania, a pracować trzeba, więc nie mamy ostatnio za wiele wolnego czasu w najbliższych dniach wybieramy się żeby spisać u księdza protokół, ciągle szukam welonu, zapraszanie gości powoli zbliża się ku końcowi

dziewczyny jaką kupujecie biżuterię do ślubu ??? same kolczyki i bransoletkę czy całe komplety razem z naszyjnikami???

Gość Nha
Ja będę miała naszyjnik z kolczykami, ale kolczyki są bardzo delikatne... są raczej uzupełnieniem dla naszyjnika;) http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,23,5929 na żywo wygląda ładniej ;) pokażcie swoje!

mi się ogólnie podoba biżuteria Swarowskiego, oba zestawy powyższe są piękne. Ja mam tylk okolczyki i bransoltkę bo i tak suknia jest strojna i nie chciałam przesadzić z dodatkami. A mam kolczyki takie: http://www.black-diamond.com.pl/bizuteria-slubna.php?id=285 do tego bransoletka na zamowienie 3-rzędowa z takimi kuleczkami jak w kolczykach i kryształkami na przemian, niestety nie ma zdjęcia.

Gość Nha
Ja nie wybrałam Svarowskiego bo wszystkie panny młode mają takie komplety, poza tym chciałam kupić coś co będę mogła nosić przez lata... ale oczywiście każdy ma swój gust... ale co myślicie o mojej biżuterii?? Pozdrawiam Was ciepło ;)))

albo zły link dałaś albo ci chodzi o ten łancuszek ? hmmm....jak ktoś ma długą szyje to jakie lepsze będą kolczyki krótsze czy te dłuższe ?

renix a jaką masz górę ? bo teraz to ja też nie wiem czy brać naszyjnik bo górę mam też ozdobną

http://images02.olx.pl/ui/3/05/10/55560510_1.jpg taką mam sukienkę (tylko bez tej wstążki) i jak widac góra prosta ale wysoka, zasłaniająca biust. Ja moją biżuterię wybrałam z myślą, że będę jeszcze w niej chodzić. Na inne wesela, na sylwka. Nha na tej stronie są tylko łańcuszki złote.

Gość Faaaaktycznie
Ja mam komplet z kryształkami Svarowskiego, ale na żyłce, bardzo delikatne Ubiorę na pewno kolczyki i bransoletkę, ale nad naszyjnikiem jeszcze się zastanawiam

hej dziewczyny ja wczoraj kupiłam biżuterię w salonie sukien ślubnych i kupiłam bransoletkę z kolczykami górę mam prostą choć bogatą w ozdoby może dobiorę jakiś delikatny naszyjnik a jak nie znajdę niczego to pani z salonu powiedziała że zamówi do tych kolczyków co kupiłam .

Gość Nha
ewunia89 jak najbardziej a czemu nie;) a co będziesz miała na poprawinach sukienkę??? No właśnie dziewczyny macie już strój na poprawiny???? Ja kupiłam sobie prostą ,fajnie skrojoną brzoskwiniową sukienkę dosyć krótką i morelowe butki - chciałam żeby było lekko zwiewnie dziewczęco i letnio ;) co myślicie??

Nha dzięki :) ja na poprawiny zamówiłam sobie to - tylko moja będzie troszeczkę przed kolanka z przodu http://allegro.pl/wabiaca-suknia-newodss-na-miare-kolory-i1669831348.html i + ta biżuteria co wcześniej dałam link. Tylko teraz się zastanawiam czy w tej sukni nie przywitać gości a na poprawiny założyć tą co mam do przywitania gości hmm...dylemat

Gość Nha
ewunia89 bardzo ładna zwiewna ta sukienka!! A jaki wybrałaś kolor?? Zamówiłaś tak w ciemno bez mierzenia i pasuje????

ten turkusowy jeśli się nie mylę... no w ciemno mam nadzieje że będzie pasować bo nie małą kasę kosztuje... a jak wygląda to jeszcze nie wiem bo dopiero się szyje jak przyjdzie to poinformuję jak leży....

Gość Nha
ewunia89 a jesteś blondynką czy brunetką? no z tym zamawianiem przez interet to różnie bywa.. ja raz zamówiłam sukienkę na allegro niby się wymierzyłam itp ale jednak musiałam ją trochę przerabiać a to już nie to samo... teraz zamówiłam i czekam na buty ze stanów i tez się martwię czy będą ok :) ale bądźmy dobrej myśli ;) a makijaż weselny? masz już jakiś plan??

Gość Nha
Niestety nie mogę bo nie ma nigdzie zdjęcia, ale moja jest zupełnie prosta u góry dopasowana z minimalnym krótkim rękawkiem ma dekolt i jest do połowy uda(nie za krótka nie za długa) Jest prosta ale ładnie skrojona... ładnie leży ;)

jestem brunetką - ten róż to raczej nie mój kolor! makijaż na poprawiny zawsze jakiś się wymyśli nie musi być tak idealny jak na wesele - ludzie będą na kacu to może nie będą zwracać uwagi :) OK ty bądź dobrej myśli o butach ja o sukience :) a jakie to buty???

a makijaż na wesele miałam robiony próbny (jak szłam na wesele do siostry) a na swój ślub i wesele planuje coś delikatniejszego niż ten który miałam

fajne a to buty na poprawiny ? bo raczej nie do ślubu chyba że do sukni ecru

Gość Nha
To są buty do ślubu suknie mam właśnie ecru, ale ja je kupiłam jako rezerwowe bo do ślubu mam inne szpilki złote ale one są bardzo niewygodne i myślę żeby tamte ubrać do kościoła i na początek a później sobie założę te z allegro.... A Ty jaką kochana będziesz miała fryzurę?:)