Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniutek263

sierpien 2011

Polecane posty

ja bym odebrała od razu jak będzie gotowa i dobra bo mi w salonie babka dała do przymiarki suknię gotową dla klientki więc lepiej niech wisi u mnie w szafie jak ktoś ma ją przymierzać ;p ciekawe jak tam będzie u mnie z przymiarką :)

Gość Faaaaaktycznie
Wczoraj miałam przymiarkę, nadal mi się podoba Uff Ale więcej przymiarek nie mam już tylko do odbioru ok 08.08, ale to może dlatego że u mnie tylko ją skracają, żadnych zwężeń ani nic Ja powiedziałam pani w salonie że jeszcze garnituru nie mamy i obrączek to się przeraziła Będzie mnie tu stresować :p przecież zawsze można cos wymyśleć ;)

Ja będę miała welon długi, tzn do pasa. Jestem wysoka, więc w takim mi najładniej. Sukienke odbiore przed ślubem, bo terazciśniemy się z narzeczonym w kawalerce i nie mam zwyczajnie jej gdzie trzymać. Od dzisiaj został nam równy miesiąc :) 13-go o tej godzinie bedą już wychodzić do kościoła.

Ja też mam zamiar mieć welon ale długi, zobaczę jaki będzie mi pasował do sukienki jak będę na przymiarce:) Monisia już wszystko masz załatwione?:) To tylko miesiąc:)

Gość Faaaaaktycznie
my też tylko miesiąc ale o tej porze to będziemy jeszcze w stresie bo na 16:30 ;) ja aktualnie mam schizy jakieś tak mnie przeraża ta dzisiejsza wizyta u Wikarego, nasłuchałam się o nim historii i teraz się boję Trzymajcie kciuki Plis

_MałgosiaGosia_ ja jestem z woj.mazowieckiego a dlaczego pytasz??? Superaśne buty zamówiłaś na pewno będą świetnie się prezentować - ja niestety jestem wysoka i mogę sobie pozwolić max na 6cm obcas-u .. będę miała welon jakiś tak na pół pleców może trochę dłuższy i tak myślę wpiąć we włosy bordową różę (bukiet z bordowych róż) jak myślicie jak to będzie wyglądało???

Jasne ze trzymamy kciuki,daj znac czy bylo sie czego obawiac:). No wlasnie moja wizazystka powiedziala ze mam przyniesc ze soba kwiaty te ktore bede miala w bukiecie,ja tez sobie tego nie wyobrazam bede miala tiare,zastanawiam sie nad welonem jeszcze a ona mi o kwiatach,mam nadzieje ze to tylko po to zeby wybrac najlepsza opcje.

ja na pewno będę miała welon a ten kwiat to majątku nie kosztuje więc go kupię zobaczę jak to będzie wyglądało

mi tam się sztuczne kwiaty wcale nie podobają nawet na samochodzie - mi w cenie stroika ze sztucznych kwiatów przystroi samochód żywymi (a samochód czarny)i nie pomyślałam nigdy że może wyglądać jak karawan :P

Dzisiaj kupujemy napoje i alkohol i pozostaną jeszcze buty i krawat dla Młodego. I wszystko gotowe. Ja pracuję u dealera, więc auto bede miała z pracy. Zreszta kilka aut :) a do ślubu pojedziemy insignią brązową przystrojoną w żywe kwiaty, jak na zdjęciach: https://picasaweb.google.com/106053066379783697235/Auto?authkey=Gv1sRgCLPrk8vjytj78gE#5628850016760940834 https://picasaweb.google.com/106053066379783697235/Auto?authkey=Gv1sRgCLPrk8vjytj78gE#5628850015747750194 https://picasaweb.google.com/106053066379783697235/Auto?authkey=Gv1sRgCLPrk8vjytj78gE#5628850000628188626

moniczka84 hehe tak się składa że my też do ślubu jedziemy insignią tylko w kolorze czarnym i też będzie dekorowana żywymi kwiatami - bordowymi rózami...nie ma co samochód piękny do takiej uroczystości

a ja jeszcze alkoholi (wódki) nie mam bo taką jaką chcemy nie ma w hurtowniach a z winami to nie wiem kupiliśmy jedno na spróbowanie i może w weekend się je otworzy :)

Gość Faaaaaktycznie
Mi nadal mnóstwa rzeczy brakuje aż nie chcę o tym myśleć Byliśmy wczoraj u ks i co? I nic bo ks zapomniał że ma jeszcze jedną mszę (??!!!) i idziemy w piątek :( Kurcze ja to nawet nie mam pomysłu czym pojedziemy a co dopiero jak przystroić ;)

Dzien dobry:) ewunia89 to jaką będziecie mieć wódkę, że jej nie ma w hurtowni? My postawimy na Krupnik, co do win to Carlo Rossi czerwone i białe. Faaktycznie- nie martw się na pewno dasz rade wszytsko pozałatwiać, a samochód nie jest w tym wszystkim najważniejszy:) Sukienkę masz?:)

Gość Faaaaktycznie
pewnie że sukienkę mam Małgosiu ;) My też planujemy Krupnik, a na wina nie mogę się zdecydować NIe jestem znawca i próbuje na różnych forach poczytać trochę, no zobaczymy Ty tez tak wcześnie w pracy?

Gość Nha
hej dziewczyny.. byłam wczoraj na przymiarce.. wszystko jest ok, sukienka leży idealnie... trzeba ją tylko skrócić i dodatkowo chcę żeby wszyli mi do środka sukienki sznurowanie=gorset.. bo moja sukienka jest tylko na zamek... a tym wiązaniem będę czuła się pewniej.... Ogólnie powiem Wam że dopadł mnie jakiś kryzys... nic mnie nie cieszy i jestem szczerze zmęczona tą bieganiną... niby prawie wszytsko juz załatwione, ale ciągle się okazuje że jeszcze coś i jeszcze coś...... chyba potrzeba mi wakacji ;/

Nha mamy slub w ten sam dzien:) Co masz jeszcze do załatwienia? Bo ja tak luzno sie czuje i mam nadzieje, że o niczym nie zapomniałam:)

Gość Nha
powiedźcie mi jeszcze do sukni w odcieniu ivory jaką koszulę powinien mieć młody??? ecru???

Gość Nha
_MalgosiaGosia_ musimy kupić jeszcze alkohol wybrać ciasta zamówić tort, ale to na początku sierpnia zamówić bukiet, to tez na początku sierpnia zdecydować się w końcu na pierwszą piosenkę rozpisać kto gdzie ma siedzieć na sali weselnej kupić dodatki typu konfetii, księga gości(chociaż zastanawiam się czy w ogóle jest sens to kupować...) i iść do spowiedzi dużo??? A Ty jak stoisz z przygotowaniami???

MY też: spowiedź nauczyć sie 1 tańca a tydzień przed weselem podać jaką wódkę, wino chcemy na weselu ale to już mamy wybrane:) kupić buty PM Takie rzeczy jak zawieszki, kotyliony, opakowania na ciasto mam już kupione. Ostatnio jeszcze wymyśliłam, żeby zaoszczędzić troszkę, że ciasta do paczek będzie mi piekła rodzinka;) Mam sporo kobiet więc jak każda upiecze po 2 to będę miała za głowę;)

Gość Nha
A jaką piosenkę wybrałaś na 1-wszy taniec? I idziecie na jakiś kurs???

Mój przyszły mąz nie jest zbyt dobrym tancerzem:) najpierw spróbujemy sami zatańczyć a jak nam nie pójdzie to weżniemy sobie 3 lekcje tańca:0 piosenka to : latawce, dmuchawce, wiatr....

Gość Nha
Co do tortu to nie chcę żeby był bardzo słodki na pewno wybiorę tort na śmietanie ale każde piętro w innym smaku.. (będą 3 piętra) jeszcze nie zdecydowałam dokładnie jakie smaki... Teraz w weekend byłam na weselu i młodzi mieli właśnie tort śmietana+czekolada+marcepan na wierzchu biała czekolada = masakra zdecydowanie za słodki!!

cześć:) mam nadzieje ze mnie dziewczynki przyjmiecie jeszcze bo napiecie rosnie:) slub 05-08-2011 konczymy załatwianie dzis wszystkiego, a dzis jestsem szczególnie podekscytowana bo wąłsnie dostałam zdjęcia naszej sali po remoncie i jest przeslicznie:) Jak z nerwami u was??