Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbi285

beta 1605,40mlU,a dwa tygodnie wcześniej usg i niby brak owulacji

Polecane posty

Gość barbi285

Witam i bardzo proszę o pomoc...Otóż staram się od pewnego czasu o dzidzie.Ostatnią miesiączkę miałam 2 kwietnia.W 12 dniu cyklu poszłam na USG na obserwację owulacji.Pani doktor stwierdziła ,że owulacji w tym miesiącu nie będzie bo są tylko malutkie pęcherzyki w obu jajnikach.Endometrium 11mm.Ale ponieważ od kilku dni słabo się czułam i mdli mnie nieziemsko,zrobiłam sobie wczoraj test ciążowy ...nawet dwa.Wyszedł pozytywnie.Potem pojechałam na Bhcg.Wynik 1605,40,więc potwierdza ciążę,tylko martwię się czemu ta lekarka nic nie zauważyła na usgSprzęt dobry,ona ponoć też...

12dc to dość wcześnie, jeżeli nie miałaś już później robionego usg to nie można stwierdzić, że owulacji nie będzie, coś chyba jednak nie najlepsza ta pani doktor ;) gratuluję ciąży :)

Gość ostatnia miesiaczka
2 kwietnia? rozumiem ze tego dnia sie zaczela? dzis mamy 29 kwietnia wiec cos mi sie wydaje ze za wysoka ta beta jak na ten moment

Gość mamamama26
no zgodze się że bardzo wysoka beta - ja w 27 dc mialam ponad 200 - a tobie dziś wychodzi 27 dc...

Gość barbi jesteś
? na pewno ostatnią @ miałaś 2 kwietnia?

Myślę, że ginekolog zrobiła Ci przysługę tak jak mi. Powiedziała Ci, że nie będzie owulacji, zwątpiłaś, przestałaś się nakręcać i myśleć o tym i wtedy się udało. U mnie na monitoringu stwierdziła, że pęcherzyk jest już za duży, przetośnięty i torbielowaty. Miał się wchłaniać a on jednak pękł :) A teraz moja Mała na pół roczku. beta duża to może bliźniaki????

Gość może bliźniaki ale może i coś
innego dlatego nei można tego bagatelizować, bo może sie to źle skończyć

Gość coś mi tu nie gra
beta nawet tak wysoka wskazywała by własnie wczesniejszą owulację, której lekarz nie zauważył. Może w dniu wizyty byłas już po owulacji to po pierwsze a po drugie to i tak chyba za duza ta beta. Daj znac jak sytuacja się rozwinie