Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edward27

Drogie koleżanki mam dość intymne pytanie...

Polecane posty

Gość edek z krainy kredex
ale to nie trzeba odmawiac,tylko powiedziec o co nam chodzi.Albo zrozumie,i zacznie sie starac,albo nie,i wtedy go nie dopuszczac.A tak to przejelas dla swietego spokoju inicjatywe,ze dasz i zeby szybko konczyl.

Gość grzeczna69
orgazm w tym samym czasie oczywiście, że jest możliwy... od trzech lat mam partnera na którego czekałam całe życie. Jesteśmy dopasowanbi pod każdym wzgledem. Wielokrotny oragazm i orgazm w tym samym czasie nie zaczął sie od naszego pierwszego zblizenia lecz po kilku miesiącach gdy nabraliśmy do siebie zaufania. Jest cudownie do dzisiaj...

Gość gdy kocham się z mężem
najczęściej mam kilka orgazmów ale on wie jak mnie doprowadzić do szaleństwa w łóżku jest wspaniały, nie jest egoistą skoncentrowanym na sobie, dba o mnie i moje orgazmy :)

Gość ja takkkk
powiem: to mozliwe, ja mialam orgazmy razem z moim bylym partnerem, bylismy bardzo dobrze dobrani w sprawach intymnych, lubilismy te same rzeczy, no zrozumienie na klikniecie palca

Gość BakeRolls
Nie słuchaj, że udają. Ja jestem młoda, od niedawna uprawiam seks, oboje z partnerem jesteśmy dla siebie pierwszymi - a mam kilka orgazmów pod rząd, czasem równo z nim. też myślałam, że to coś trudnego do osiągniecia, a tu proszę. Po prostu jeśli jest miłość i chemia między partnerami, to w czym problem? Wystarczy, że mój chłopak spojrzy na mnie w pewien sposób i już mam ochotę do wszystkiego. Nie uogólniajcie. Nie każda musi udawać. Jak sama się zabawiam, to też mam kilka orgazmów. Ale może to dlatego, że ja mam niepohamowane libido i wysokie potrzeby ;)

Gość wszyscy kochają mormona
kochany,nie bądź żałosny... najpierw zaczynam krzyczeć, potem spinam tam mieśnie tak jakbym robiła ćwiczenia kegla potem jeszcze posysam palec i mówię uuuuuuym a na końcu jakiś jeszcze dreszcz czy coś. ORGAZM RÓWNOCZESNY GWARANTOWANY.