Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

uznany za geja

Polecane posty

zaznaczam na poczatku ze nie jestem gejem 4 klasa liceum a bylo to 7 lat temu zainteresowala sie mna dziewczyna jak pamietam byla calkiem atrakcyjna dziewczyna a ja nie naleze do przystojniachow mozna powiedziec ze jestem brzydki zreszta nie raz tu pisalem ona robila minki i wyraznie dawala do zrozumienia ze jest mna zainteresowana bylem zdziwiony i podniecony zarazem noi pierwszy raz mialem zamiar sie odwazyc i podejsc do niej i moze umowic i ktos nie wiem kto puscil plote ze jestem gejem a nie jestem i ona sie dowiedziala pol szkoly o tym gadalo ona przestala sie mna interesowac wszyscy sie nasmiewali i malo brakowalo ze bym dostal za to w ryj od jakis chlopakow tylko sie odzywali nie ktorzy z mojej klasy do mnie to byla ostatnia dziewczyna jaka byla zainteresowana mna trzeba miec naprawde pecha i byc nieudacznikiem ze by sie w takie kabaly wplatywac

Gość do psychologa raz
!!!!

W takich sytuacjach to najlepiej mówić wprost. O mnie raz taka panienka puściła dość chamską plotę i wszystkich tych co ją powielali to pytałam w oczy. Po dwóch dniach śmiali się z tej idiotki, że jest złośliwą kretynką i potem nie miała życia w szkole:D.

"oj ty biedaku mną nie byla zainteresowana ZADNA dziewczyna Wiec jakies tam szanse masz, ze znajdzie sie kolejna" oj szczeze watpie :o

Gość jak nie będzie siedział na
kaf3 po 24/7 jak jego kumple oszołomy prawiczki to sobie znajdzie. Trochę aktywność i nawiązywania znajomości ze sprawiającymi wrażenie. Nawet na kafe można dziewczynę poznać. Trzeba tylko korzystać z okazji i się nie bać.

ta bedzie jasne bo uwierze minelo 7 lat i od tej pory slysze same nie mile zeczy na moj temat od dziewczyn i nie tylko na moj temat

Szkoda, że wtedy nie zdementowałeś tych pomówień, skoro już tak Ci zależy na opinii znajomych. Ale debile Ci Twoi kumple, straszne homofoby, nie ma o co zabiegać.

Ta co na mnie rozpuściła plotę ubierała się skromnie i była spokojna. A takie ścierwo, że szkoda gadać. Przeróżni ludzie są.

Gość uhjjhjjjj
To w Łodzi takie pojebance chodzą do szkół ? Bic zaraz kogos? :O

looooser - ja juz powoli trace nadzieje juz sporo przezylem w moim wieku i wiem jakie sa kobiety w tych czasach

BLE BLE, widzę pewną rozbieżność z tym co masz napisane w stopce, a treścią Twoich uprzednich postów o kobietach. Trochę niespójny jesteś.:D A ten rodzaj kobiet który opisałeś to raczej mniejszość.

bo to co napisalem w stopce to prawda ale nie ktorym odbija w dzisiejszych czasach wszystko przez tv internet

Nie przez media. Zawsze były szajbusy i normalni ludzie. Tylko teraz trochę inaczej to zjawisko wygląda, bo czasy się zmieniły. A czemu sądzisz, że przez tv i net?

to oczywiste tv i net kreuje czlowieka pieknego i bogatego szczegulnie kobiety sluchaja mediow i tez chca byc piekne byc z pieknym i bogatym

BLE BLE, a co Ty myślisz, że dawniej to takich nie było? Były, były. Przekrój społeczny się nie zmienia, tylko formy pewnych zjawisk tak. A zresztą faceci też by chcieli pięknej i bogatej, to nie jakiś odchył graniczący z chorobą cywilizacyjną. Offerma, o jakiej poprawności politycznej mówisz, jeśli można spytać?

Ja tam nie uważam, żeby homoseksualizm był patologią i nie wydaje mi się, że to ze względu na nowomodne nurty tolerancji seksualnej.

oj co ty gadasz kiedys nie bylo takiego dazenia do bogactwa i piekna ludzie byli zwyczaini ja nie daze do bogatej dziewczyny tylko do milosci :)

Offerma, za patologię uważam takie odchylenia seksualne które wchodzą w teren wolności, zdrowia, psychiki itp, siebie i drugiej jednostki. Przykładowo pedofilia. Z punktu widzenia biologii to nie jest normalne (homoseksualizm, nie pedofilia), fakt, bo nie działa według naturalnego systemu, ale mi osobiście żaden gej nie zagraża i dopóki nie miesza się w prawidła działania społeczeństwa (np. adopcja dzieci) to uważam to za normę. BLE BLE, dawniej też był pęd do sławy , piękna i bogactwa. Ludzie się nie zmienili, tylko formy tych dążeń uległy przeobrażeniu.