Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

uznany za geja

Polecane posty

"Twoje formy pokazywania rozmówcy , że nie ma racji." WTF?! Jakie formy? CZEGO formy? Ty chyba tylko chcesz zobaczyć jak się żremy na forum.

Gość Moxi
" Podobno zbrzydł tylko bardziej." Darker, a coś ty taki poinformowany?

Gość Moxi
Darker, hmm, a to samoocena od tego "nie od dzisiaj tu jesteśmy" z biegiem czasu się nie zmienia? ;]

"WTF?! Jakie formy? CZEGO formy? Ty chyba tylko chcesz zobaczyć jak się żremy na forum." Jeżeli Ci to pomoże to ujmę to tak, że często sugerujesz rozmówcy , że jest durniem. A czemu miałabym chcieć oglądać żarcie się? Skąd takie śmiałe przypuszczenie? A dupie to mam kto się żre.

Gość Moxi
Ble ble, wiesz, śmieszy mnie po troszku to narzekanie na "prawictwo" na forum poświęconym dla kobiet ;]

"a to samoocena od tego "nie od dzisiaj tu jesteśmy" z biegiem czasu się nie zmienia? ;]" A co ma piernik do wiatraka? "Jeżeli Ci to pomoże to ujmę to tak, że często sugerujesz rozmówcy , że jest durniem" On nazwał mnie śmieciem za nic i pomimo tego nie zareagowałem podobnie. Szkoda ci, prawda?

Gość Moxi
Darker, a to, że całe kafe pęka w szwach od tego, że macie niską samoocenę i bezustannie można tu zobaczyć tematy zatytułowane "Jestem prawikiem, przegrałem życie", "Czy prawik ma szanse u kobiet?" itp. ;)

Gość Moxi
Ble ble, oj tak, ale zluzujcie troszkę z tym :) :)

"On nazwał mnie śmieciem za nic i pomimo tego nie zareagowałem podobnie. Szkoda ci, prawda?" Naprawdę w dupie to mam kto się żre. Poza tym różne inwektywy puszczasz nie raz w świat, bez żadnego powodu, zwłaszcza jak ktoś podda pod wątpliwość Twoje poglądy.

"Poza tym różne inwektywy puszczasz nie raz w świat, bez żadnego powodu, zwłaszcza jak ktoś podda pod wątpliwość Twoje poglądy" A jakie moje poglądy poddano w wątpliwość w tym temacie?

"A jakie moje poglądy poddano w wątpliwość w tym temacie?" A ja nie powiedziałam, że w tym. Ale przypominam sobie co nieco.

Ble Ble nie powinieneś się przejmować, takie rzeczy się zdarzają, a plotki to zawsze najlepsza rozrywka dla nudnych ludzi. Mój kuzyn, bardzo przystojny facet po 30stce, też uchodzi wśród niektórych za geja, bo nie jest jeszcze żonaty (mieszka w dość małym mieście). A w rzeczywistości od kilku lat jest sam, bo rozkręca swoją firmę i poświęca temu cały swój czas. I twierdzi, że na małżeństwo to on ma jeszcze parę lat, a jak zaniedba biznes to nie będzie miał ani firmy, ani żony ;)

"A ja nie powiedziałam, że w tym. Ale przypominam sobie co nieco." Jak nie w tym to o co masz pretensje?

Antyczna-> tez mam takiego kolegę. Nie miał jeszcze dziewczyny, a jest przystojny i ma świetny charakter. wszyscy się dziwią, czemu nie korzysta z powodzenia i właśnie krążą przypuszczenia, że jest gejem. On ma do homoseksualizmu takie podejście jak Offerma i się i tak tylko z tego śmieje.

"Jak nie w tym to o co masz pretensje?" Jakie znowu pretensje, stwierdzam fakt. A jak widzę taki ton rozmowy: "zawsze tak wolno myślisz", to mam ochotę rozmówcy uświadomić, że daleko odbiega on od ogólnie przyjętej kultury dyskusji.

Gość ksndkcnskndc
polsk to zascianek tu jak bedziesz nosil brode i wasy jestes gejem mialem 2 x takie przypadki u dentysty skierowali mnie do autentycznego goscia geja ostatni w galeri jedna lesbijak myslala ze jestem gejem ja pierdole to jest zalosne a jazda z zazdrosnymi dziewczynami ktorych niechcesz to normalka i tym sie nie nalezy przejmowac

Gość bo tak naprawde prawiki
to geje

Wspolczuje Ci stary, ale jednoczsnie zazdroszcze szansy jaka dostales juz w mlodym wieku, a mianowicie-poznales prawde o kobietach, dla ktorych otoczenie i jego zdanie liczy sie bardziej niz cokolwiek innego. A najgorsze jest to ze wszystkie sa takie same, tylko niektore malo atrakcyjne dlatego tez gotowe isc na kompromis , zreszta w zupelnej sprzecznosci ze swoim tlumionym ego, wybierajac kogos kogo maja zupelnie gdzies tylko po to by "nie byc sama". Ale jakby tylko dostaly szanse od magicznej wrozki bycia piekna to.... dopowiedz sobie sam jakby postepowaly :)

Gość 556656
*BLE BLE* trzeba było sobie zrobić napis na koszulce "nie jestem pedałem" i chodzić w niej tydzień. koleś odemnie w technikum kilka lat temu tak zrobił, było o tym nawet głośno. przestali go uważać za geja :)

Gość 556656
Swoją drogą to niezłe homofoby u Ciebie w szkole były. co w tym złego ?

Gość 556656
Szkoda, że wtedy nie zdementowałeś tych pomówień, skoro już tak Ci zależy na opinii znajomych. Ale debile Ci Twoi kumple, straszne homofoby, nie ma o co zabiegać. masz coś do homofobów, pedale ?