Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masesska

Śluz po owulacji - hello kobietki zasugerujcie coś

Polecane posty

Gość masesska

Hello. Kochałam się z mężem a przed tym faktem na bieliźnie miałam biały zaschnięty śluz. Trudno mi wyliczyć owulacje ale w owym tygodniu ona miała być. Czy ten śluz oznacza że owulacja już była ? Jak myślicie? Domyślam sie że wiele z Was zna sie na takich obserwacjach

Gość Picks
śluz wystepuje przez prawie caly cykl, owulacje jak i dni plodne mozna sobie wyliczyc, nie kierowalabym sie tylko i wylacznie obserwacja sluzu, bo moze byc mylaca.

Picks ile Ty masz lat? :o Obserwacja śluzu jest wiarygodniejszą metodą określenia dni płodnych niż kalendarzyk. :o

Gość masessska
Własnie na samodzielne wyliczenie owulacji nie mam szans bo nie mam ksiązkowo zawsze miesiączki. Jest co 28 dni ale też 29,30,31 itd także wiem ze śluz może bardziej sugerować owulacje. Przybliżony czas mam ale ciekawi mnie kiedy śluz niepłodny sie pojawia zaraz po jajeczkowaniu? Cholerka próbuje dojść czy stosunek był po owulacji śluz na bieliźnie mógłby coś zasugerować....

Gość Aniula1111
Witam. jestem w 15dc, 3 dni temu uprawialam z narzeczonym seks z finalem w srodku miakam akurat bole owulacyjne, chcialabym sie dowiedziec bo dzisiaj zobaczylam na bieliznie pelno bialego sluzu byl lepki i bez charakterystycznego zapachu, czy jest mozliwosc ze juz doszlo do zaplodnienia i z tego ten sluz. wspomne, ze staramy sie o dziecko.

Gość Aniula1111
Witam. jestem w 15dc, 3 dni temu uprawialam z narzeczonym seks z finalem w srodku miakam akurat bole owulacyjne, chcialabym sie dowiedziec bo dzisiaj zobaczylam na bieliznie pelno bialego sluzu byl lepki i bez charakterystycznego zapachu, czy jest mozliwosc ze juz doszlo do zaplodnienia i z tego ten sluz. wspomne, ze staramy sie o dziecko.