Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość algorytmdjp

czy to prawdą ze bogaci nie surfuja po internecie?

Polecane posty

Gość algorytmdjp

Jak wyżej :-) jak myślicie, można tutaj "spotkać" kogoś takiego? Osobę bogatą ustawioną czy jak to tam określacie, która ma w miarę poukładane w głowie czyt. Jest normalna osoba ? :-D

Gość michael wittman
bogaci ,ładni i zaradni życiowo korzystają w internecie tylko z portalu KAFETERIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D-D:-D:-D-D:-D:-D-D:-D:-D-D:-D:-D

Gość algorytmdjp
Ja myślę ze takich ludzi tutaj nie ma, ani na czatach czy w podobnych internetowych "miejscach" nie wspominam o portalach typu facebook bo tam akurat bywa różnie:-)

Gość ona12
co to znaczy bogaci????

Gość mmmnnnnnnniiiiiiiaaaaaammmmmuu
No coś Ty, nie ma tu nikogo takiego.

Gość algorytmdjp
Panno Klaudio.. Nie miało to tak brzmieć, za nieporozumienie przepraszam :-D

Gość egsggdsgdfg
glupota, skad taka uwaga w ogole, ja jestem bogata i ustawiona....i korzystam z netu, jesem na kafe, facebooku, dziwne spostrzezenie

Gość egsggdsgdfg
panno klaudiop, masz przecudna, przeurocza i slodka coreczke!!!

Gość algorytmdjp
Zaje fajna. . . Może dlatego ze mają sto innych ciekawszych zajęć ? Obowiązków ? :-) popatrzcie na takich arystokratow, po co mieliby marnować czas :-D oni mogą iść za ten czas na siłownię zadbać o wygląd a nie pisać z nami :-D:-D:-D

Gość bez przyjaciół
WSZYSTKO CO LUDZIE OSIĄGNĘLI CZYLI SPLENDOR BOGACTWO I MNÓSTWO PRZYJACIÓŁ ORAZ ZWIEDZILI PÓŁ ŚWIATA DZIĘKI TEMU ,ŻE SIEDZĄ OD RANA DO WIECZORA BEZ WZGLĘDU NA PORĘ ROKU I TYGODNIA NA KAFETERII BUHAHAHHAHHAHHHAHHHAHHAH

Gość egsggdsgdfg
ja sie np uwazam za bogata. mam sporo na koncie, wlaasne mieszkanie, auto, mam b. luksuslowe zycie, ale co najewazniejsze mam najwspanialszego faceta na ziemi

Gość algorytmdjp
Wg mnie bogactwo oznacza tylko jedno :-P to nie tak jak w miłości która sam sobie każdy może interpretować po swojemu ;-)

Gość nata00000166
ja dzisiaj wygram w totka i też będę bogata

A ja myślę że jak ktoś lubi net to będzie go zawsze lubił, tak samo jest z książkami, spacerami i wieloma innymi rzeczami, które nie są drogie a mimo to niektórym dają wiele radości.

Gość algorytmdjp
Egs... No ale pewnie jesteś nieco znudzona, lub trafiłąś tu w ciąży szukając porad.. Bez obrazy naprawdę nie chce nikogo tu obrazac. Nie mam po prostu zielonego pojęcia po co bogaci ludzie z klasa mieliby tutaj siedzieć i na podobnych forach, czatach.. Może mi to ktoś wyjaśni ?:-D

Gość ona12
"Wg mnie bogactwo oznacza tylko jedno to nie tak jak w miłości która sam sobie każdy może interpretować po swojemu " a ja sadze ze dla kazdego bogactwo znaczy co innego! czy jak mam na koncie milion, mieszkanie i samochod i jezdze na wakacje w egzotycne miejsca to juz jestem bogata?

Gość ona12
osobicie lubie wpadac na tego typu czaty zeby posluchac spoleczenstwa. zobaczyc co sadza inni ludzie i jak sie do siebie odnosza. wiem ze internet daje wiele moziwosci, przede wszystkim anonimowosc ale to tez jest ciekawe...na ile pozwalaja sobie niektore osoby wypowiadajac sie wlasnie anonimowo. czytam czaty po prostu z czystej ciekawosci jak sie zyje innym i jakie maja problemy. mysle ze "bogaci" tez moga miec takei potrzeby.

Gość algorytmdjp
Zaje fajna.. No masz trochę racji w tym ;-) jak ktoś lubi.. Tylko skąd taka osoba miałaby czas na to by poznać internet a co dopiero to polubić.. Mi chodzi właśnie o takich ludzi z klasa, co mają tam jakieś swoje zasady obowiązki i tak dalej.. Takich chyba tutaj nie znajdziemy :-)

Gość SRIRIADELLLLKA
WYPRASZAM SOBIE JA JESTEM BOGATA I MAM FIATA I JESTEM COOL. :classic_cool:

Gość Moxi
Jeśli bogaci siedzą w necie, to pewnie na portalach randkowych ;]

Gość ona12
Zaje fajna dokladnie!! bogaci czesto nie maja klasy :)

Gość algorytmdjp
Ona12 . . No chyba nie chcesz powiedzieć ze taka osoba jest biedna albo należy do sredniej krajowej :-D bogactwo to też nie wszystko i też nie tylko pieniadze. Ale temat jest właśnie o tym , o tym czy ludzie z wyższym statusem społecznym też marnują czas na czatach ;-) o tym jest temat a nie o bogactwie w samym sobie :-)

Gość algorytmdjp
Zaje fajna.. Nigdzie nie napisałem ze tylko bogaci to mają ;-)

Gość Moxi
Niektórzy bogaci nie mają klasy, to fakt, ale ja znam np. takiego :) Super facet, miły i przystojny no i ma świetne ciuchy, a poza tym... zajęty ;)

Znam prezydenta miasta, jednego z najwiekszych polskich miast i wiem na pewno że uwielbia w wolnym czasie siedzieć na necie, nawet widziałam że zaglada na kafe :D uważam że ma klasę, jest raczej bogaty a obowiązków na pewno też ma niemało :)